Page 79 of 655 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179579 ... LastLast
Results 1,951 to 1,975 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel moguce da se momci useru od prvog huka polu punog Pionira u 2. cetvrtinu, i do kraja ne povezu akciju krstenu? Na ime su ih dobili...
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

za neke iznenadjenje a za mene nije.
    od pocetka sam znao da ce bit bas tesko....
    a vi sto zbog meceva u goste necete da dolazite slobodno ne morate ima ko oce...
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Jednostavno su me tako iznervirali da ne mogu nesta racionalno da napisem trenutno.Svega mi se nakupilo danas, i ocekujem da cu bar da vidim kako dobijaju a onda se ovakva abominacija od igre desi.Nije ni pomoglo ni ovakav kriterijum sudjenja Javora raspalog, dje obje ekipe udju u bonus nakon 2 minuta u cetvrtini, ni Kole sto place za svaku odluku u korist Buducnosti i smori se na svaki kos koji mi pogodimo, da na kraju Cvetkovic raspali sto napravi faul od odbrane kad god se prenosi lopta na kraju pogadja fadeaway trojku u zadnjoj sekundi ni da je prime Kobe,Marinkovic se nasao nesta *****ti makse tamo.Previse sam nervozan da izdvajam pojedince, pih.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Cook mrčeni crče više, veća mu je minutaža nego Curry-ju
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ne mogu da vjerujem da ove mrtvake vraćamo u život, vazda ćemo imat kompleks od tog usranog kluba a sad još moram da trpim ove domaće navijače koji su se posakrivali u mišje rupe.

E da, po***** ti se na arenu sport sa spikerom koji cijelo vrijeme navija za partizan, i rtcg raspali što sam primoran da slušam ovo neprofesionalno govedo od spikera

Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Cijeloj centarskoj liniji bih dao otkaz. Mogu razumjeti da se od 4 nova igraca promasi sa jednim, eventualno dvojicom ali da sva cetvorica ispadnu promasaji to ne shvatam...Jedino Sead igra iznad mojih ocekivanja, koja su, kad je u on u pitanju, prilicno skromna...

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

sto je najace od svega mi vazda dobro pocnemo u pionir ono kao da se ponadamo pa tek onda padnemo i izgubimo.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    Ne mogu da vjerujem da ove mrtvake vraćamo u život, vazda ćemo imat kompleks od tog usranog kluba a sad još moram da trpim ove domaće navijače koji su se posakrivali u mišje rupe.

E da, po***** ti se na arenu sport sa spikerom koji cijelo vrijeme navija za partizan, i rtcg raspali što sam primoran da slušam ovo neprofesionalno govedo od spikera

Kako pa oni se reklamiraju kao arena CG. i to ppv paket koji se dobro placa. I oni i SK su crnogorski kanali...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

A i sve ovo gore bih nekako išćutao, a ko će sad trpjet forumsku elitu koja je jedva čekala na neki poraz da uleti sa njihovim viđenjem prelaznog roka i pljuvanjem po igračima i trenerima. Marš te u pičku materinu

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Kako pa oni se reklamiraju kao arena CG. i to ppv paket koji se dobro placa. I oni i SK su crnogorski kanali...
    Ne vidim razloga zašto arenu cg, barem mečeve u kojima igraju crnogorski timovi ne prenose crnogorski spikeri. Molim lijepo, ako na hrvatsku arenu slušaš hrvatske spikere, oću s milinom da pogledam meč budućnosti, a ne da slušam spikara koji cijeli meč otvoreno navija za partizan, pa neka na rts navija

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Mene samo nervira sto kad nam je stao sut, nijesmo uspjeli da iskoristimo Marica/Rikica protiv Djumica i pokojnog Perovica. Pa tu smo kombinovano morali biti makar jedno 20 poena u plusu. Partizan je nocas pogadjao neke teske suteve, trojke iz blokova (Jaramaza svaki blok po pet minuta uspori), ali opet se moglo/moralo dobiti.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Umjesto da zakucaju mec vec u prvoj cetvrtini protiv grogiranog protivnika trener krece u svoje kombinatorike i zakucava svoju ekipu. Imam neki osjecaj da on uopste ne osjeca igru i momentum nego unaprijed ima isplanirano za svaku tekmu do najsitnijeg detalja i da ne odustaje od toga ma kakav razvoj igre bio. Time kao da im oduzima samopouzdanje svojom ziheraskom logikom. Sve poslije 1 cetvrtine je skolski primjer kako se ne vodi ekipa.

Stvarno mi je nevjerovatna ovolika stegnutost i ziherastvo kod Jovovica obzirom na godine jer upravo bi trebalo biti suprotno. Ovako bez kreativnosti i bez lidera sa klupe ekipa se gubi potpuno u pojedinim trenucima.

On je dobar trener, radan i predan ali je mozda prerano ubacen u vatru. Sad ima i rezultat ali pitanje bili ga imao i ja da sam ih vodio kad se vidi jacina tima i lige.

No opet glavno je pitanje sto imamo mi od svega toga u vezi KK Buducnost. Jesmo li stvorili kojeg igraca, jesmo li uticali na razvoj kosarke i sl.? Nista od toga. Iskesirali smo Miska i bijeli svijet i sto ce nama sve to? Bolje da je zadrzan Ivanovic i bio prva opcija, uigravan sa bracom Sehovic za reprezetativne akcije, doveden Golubovic uz par igraca iz mladjih kategorija pa i biti 7 nego ovo i draze bi mi bilo to 7 mjesto nego ovi da ligu osvoje. Ovom strategijom dovodjenja igraca ubija se kosarka u CG sto se vec pokazalo se totalnim fijaskom KSCG u svim kategorijama.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Mene samo nervira sto kad nam je stao sut, nijesmo uspjeli da iskoristimo Marica/Rikica protiv Djumica i pokojnog Perovica. Pa tu smo kombinovano morali biti makar jedno 20 poena u plusu. Partizan je nocas pogadjao neke teske suteve, trojke iz blokova (Jaramaza svaki blok po pet minuta uspori), ali opet se moglo/moralo dobiti.
    zato sto je maric na pocetak 3. cetvrtine dobio 4. licnu.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    Ne vidim razloga zašto arenu cg, barem mečeve u kojima igraju crnogorski timovi ne prenose crnogorski spikeri. Molim lijepo, ako na hrvatsku arenu slušaš hrvatske spikere, oću s milinom da pogledam meč budućnosti, a ne da slušam spikara koji cijeli meč otvoreno navija za partizan, pa neka na rts navija

zato sto kod nas nema zakona koji na pravi nacin regulise prava. Da imamo zakon koji stiti nase televizije ne bi prava za prenose bila 100 puta (bukvalno za pojedine dogadjaje toliko, vrlo dobro znam koliko prenosi kostaju) skuplja od onoga što se može nadoknaditi marketingom, tj. prodajom reklama.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by dr hellfire View Post
    zato sto je maric na pocetak 3. cetvrtine dobio 4. licnu.
    pa nijesam mu ih ja zaradio, nego on sam i to prilicno glupo pojedine ako smijem primijetiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zato sto kod nas nema zakona koji na pravi nacin regulise prava. Da imamo zakon koji stiti nase televizije ne bi prava za prenose bila 100 puta (bukvalno za pojedine dogadjaje toliko, vrlo dobro znam koliko prenosi kostaju) skuplja od onoga što se može nadoknaditi marketingom, tj. prodajom reklama.
    Nema što ''zakon da štiti naše tv'' . Ako one ne mogu izdržat' na tržištu,nemaju što da se žale. Arena je za 5 god platila prenose ABA 6,2 miliona i zadnje što im treba je da raspalim cg televizijama daju ''povoljnu cijenu''. Mislim, zabolje me ko će prenosit' tekme, al' još nam fali da zakonom određujemo ko će radit' prenose. Ako imaju pare,neka kupe,ako nemaju ko ih j*be. Al' će zato naći pare za raspali Eurosong i slične gluposti...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ne shvatas poentu price. Ne moze se arena reklamirati kao Arena CG, ako jedino nema crnogorskih komentatora, nemaju nikakve prostorije u CG, nemaju nikakvu dodirnu tacku sa Crnom Gorom. I cisto informacije radi, vecinu prava za nasu zemlju dobijaju gotovo gratis kad kupuju regionalno. I oni i SK. Zakon mora da favorizuje domace televizije, jer ne moze domaca televizija koja ima trziste od 600k stanovnika, da se takmici sa Arenom koja ima koliko? 20+mil. trziste...
    Poenta moje price nije da treba neko da favorizuje nase televizije, vec da imas fer utakmicu, pa da ako vec je Arena i CG televizija da ima nesto sa Crnom Gorom, isto vazi i za SK.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ja jednom ukazah da se u CG ni ovi zakoni sadasnji koji to regulisu ne postuju a kamoli da se prave novi da se zastite domace tv stanice jer ce nas poklopiti region a sto je vrlo opasno ukupno gledano pa me napadose kao branitelja TV Vijesti a te iste Vijesti su trenutno jedina privatna crnogorska televizija sve ostalo smo rasprodali krseci postojece zakone i jos drzava cini sve da i tu jednu jedinu ugasi... Ima tu jos toga ali ulazimo onda u sferu politike.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...Zakon mora da favorizuje domace televizije, jer ne moze domaca televizija koja ima trziste od 600k stanovnika, da se takmici sa Arenom koja ima koliko? 20+mil. trziste...
    Poenta moje price nije da treba neko da favorizuje nase televizije, vec da imas fer utakmicu, pa da ako vec je Arena i CG televizija da ima nesto sa Crnom Gorom, isto vazi i za SK.
    Ma, nema što zakon da favorizuje bilo koga. Ni to nije fer utakmica. Ovi su platili,to je sad njihov proizvod..kome će ga oni prodavati, 'oće li ikome,koliko će ga prodavat-njihova stvar. Meni utakmicu ne može pokvarit' ''strani'' komentator, zapravo češće mi je pokvare ovi naši što ,kao, ''navijaju za cg klubove'' pa dobiješ gomilu neobjektivnosti i uvlačenja u d*pe upravama klubova. To ko đe ima studio,đe im komentatori sjede,kako se zovu i prezivaju me uopšte ne interesuje.
    Nek tvcg izbaci iz budžeta Eurosong i onu debilnu seriju Mime Karadžića i eto im para za ABA.Pa ćemo uživat u Šofrovim prenosima... koji,uzgred,ne zna neka osnovna pravila košarke. Al' nema veze, on je ''naš''...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

jesam malo kontradiktoran, ali mislio sam na odnos trzista da favorizuje nase, tj. da natjera regionalne tv da se potrude i za CG kao što se trude ostalima da udovolje. Ja gledam na arenu hr evo vec dvije godine, od meča MZT - Buducnost kada je komentator na Arenu "CG" navijao za Makedonce cijelo vrijeme i to mi bas smeta. I da radije cu slusati Sofra nego nekog ko je sjajan komentator ali navija proti ekipe za koju sam ja. Minimum objektivnosti je za ocekivati kad si komentator za "cio" region.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesam malo kontradiktoran, ali mislio sam na odnos trzista da favorizuje nase, tj. da natjera regionalne tv da se potrude i za CG kao što se trude ostalima da udovolje. Ja gledam na arenu hr evo vec dvije godine, od meča MZT - Buducnost kada je komentator na Arenu "CG" navijao za Makedonce cijelo vrijeme i to mi bas smeta. I da radije cu slusati Sofra nego nekog ko je sjajan komentator ali navija proti ekipe za koju sam ja. Minimum objektivnosti je za ocekivati kad si komentator za "cio" region.
    Ok, razumijemo se. Ja nemam tako loše iskustvo u gledanju tekmi sa stranim komentatorima. Evo, jedan se žali i da je ovaj Kostić noćas navijao za Partizan,ja to nisam primijetio,možda zato što i nisam obraćao pažnju na njega. Konkretno, Edina Avdića bih radije slušao od bilo kojeg cg komentatora. Al' dobro..

Nego,što je bilo s onom tvojom tv produkcijom,pratili ste sport, ako se sjećam.. Jel radi firma il' ste batalili? (moderacija da 'prosti za ovaj off)
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Nijesmo dobili podrsku ni od jednog saveza, sad je to mala produkcija snimaju se tekme ali je orjentisana na pojedince, tipa cd-ovi za menadzere i tako.
    I ja Edina obozavam, ali njih dvojica prenose mec dnevno i to obicno nijesu nasi timovi. U posljednje cetiri sezone odgledao sam vecinu meceva jacih timova ABA lige i tako sam se odlucio za Hrvate (prvo SK, pa sad Arena) posto od njih ocekujem da nijesu objektivni pa iskuliram
    Sve u svemu da SK i Arena imaju obavezu da naprave i CG "odjeljenje" morali bi zaposliti makar po 10 radnika i eto koristi i za drzavu visetruke (doprinosi, porezi)...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

E moj bokane ili ko god da je iza kluba,dajete ogromne pare budalama i balvanima.Kako bi ja poludio i pocerao pola ekipe i trenera odma.Silne pare im daju da ih posle dobije raspali partizan radi imena.
    Svaka utakmica muka neka,nidje nekog karaktera
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko krka popeke, a neko glumi huligana.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Kad ste kod komentatora... ja sam gledao na hrvatskoj areni, i ovaj je navijao za Partizan
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Page 79 of 655 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179579 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)