Sto ti treba tacno?
Printable View
Sto ti treba tacno?
Ne znam ni ja sto ti treba tacno..
Ako ti ROIDMI (3S) zavrsava posao, javi se na PP.
https://www.facebook.com/commerce/pr...0155962111536/
Ima ih dosta, ali i dalje ne razumijem sta oces. AKo hoces da koristis neku frekveciju, moras da trazis dozvolu od EKIP (Agencija za eletronske komunikacije i postansku djelatnost), ako te ulove da neovlasteno koristis, naebo si ko zuti, kazne nisu ni malo bezazlene.
Hahhahahahaha imam ja fm transmiter slican kao sa slike, nego ako neko slusa kroz PG muziku preko istog da mi kaze na koju ga frekv steluje da nema smetnji u prenosu. Tj. Da li da stavim na 88.2, 92.5, 104.3 itd.
Ovima je signal uglavnom slab pa samo emituje toliko da mogu slusati na radio tu frekvenciju.
Trazis iglu u plastu sijena. genarlno mozes probati bilo koju slobodnu, Podgorica je dobro pokrivena, ali antena radija moze da ti pravi problem i da ti pravi sum. A kad izadjes van grada....
Sto si ih mijenjao, kad nije bilo problema? :D
(morao sam)
Nije bilo problema sa frekvencijom, ostalo se možda raspadalo... :D
Sent from Tapatalk
A jedan zagubio, na drugi se polomili dugmici,sad ima rjesenje i za to preko upravljaca[emoji4] ali bitno je da sa frekvencijom nikad nema problema , lupam na elmag radio stavim i sljaka dobro
A ovaj poslednji sam dobio iz bg-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
:lolblue: :D a neću djaole, no je 8 kg stvarno malo ako uzmemo u obzir da moram da nosim dvoje cipela, recimo:D I jaknu jer vrijeme je tamo sigurno hladnije nego ovdje ne vjerujem da mogu sa dzemperčićem šetat...a i ne mogu kupit ni sitnicu ako se upakujem knap....a ne mogu parfem sebi kupiti...i tako to:D
Hvala puno:D Mada sam kupila onaj set :lolblue:
U koju banku je najmanja provizija za uplatu (u budzet CG) ?
U onu u koju si deponent.
U Podgoricku imam racun (doduse ne i kartice) pa mi je isto 0.6% kao i onome koji nema nista u toj banci...
I ja imam racun kod njih, i provizija mi je manja. Uvjek pitaju imam li racun kod njih. Mislim da je 30centi provizija po racunu ako si deponent i 60 ako nijesi (ili 45).
Mene su pitali imam li kartice kod njih. Ja rekoh nemam pa mi rekose da je 0.60% provizija.
A sad kad odem u NLB (gdje imam kartice) bice veca provizija jer nemam 'obican' racun kod njih :D
Pa što si otvaro račun u jednoj a uzimo kartice u drugoj?! Sad kusaj što si skuvo :lol:
Kako imas karticu a nemas racun? Nisam neki strucnjak za bankarstvo, ali mi se cini d ato ne moze jedno bez drugog
može u nlb ona neka kartica studentska kako li se zvaše, omladinska neka ili one kao premijum u hipotekarnoj....ja imam tu karticu nemam raun ali imam depozit u banci:)
A ti si student?
Ok. Ja nisam (vise)...
:p