Extra, tako realno, o tome pricam.. :p
Printable View
Samo da se pohvalim gledah ovo u Xpan3D na Usce.
Kakav dozivljaj uhh. Extra je sve to izgledalo. Nevjerovatan prikaz likova i samog filma. Iako sam ga gledao po drugi put uopste nijesam imao osjecaj da je tako.
Efekti su savrsenstvo. Drugarica se par puta prepala i tresla u stolici pogotovo kad dinosaurus trchi ka Dzejku pa kad "prolazi glavom kroz kameru" a ja sam mahinalno pomjerao glavu da me ne zakahi lisce iz prashume :D
Sve u svemu dozivljaj za pamcenje.
Ako hocete bash neki nedostatak to je da je karta 330 dinara i da morate da iznajmite josh 100 dinara 3D naochare. Umjest da mi naplate odjednom to uz kartu ali aj :D
Ali dobro, imate prije ulaza u sale onih par auto kaucha odlichnih. SLikah se sa bubom :D
Sve preporuke da odgledate bilo koji film u 3D ako ste u mogucnosti.
Idem opet od 19tog do 25tog gore i opet naravno u bioskop :D
E da Usce je kao 6-7 PG Delti ili kao 2 BGD Delte :D
meni je alisa bila odlicna...alegorija i parodija na svakom koraku, film za razmisljanje, kostimi fantasticni, sesirdzija i narocito crvena kraljica odlicni likovi i gluma...samo je kraj malo jeftin
Kad ce ovaj strasni' Shutter Island? Ne znam sta da radim, dal da ga skidam ili ne..
Pise uskoro na sajt..Bice guzva :D
vidjeh da su se pametnici sjetili da naprave garderobu, jos kad bi ledomat kupili :D
kedown, aj na FB :P
refreshhh
koliko je alisa bila interesantna, govori podatak da je u petak u zadnjoj proekciji pola sale zaspalo :D al bukvalno
Ja reko da podjem da pogledam neki film nocas, citam ove komentare i razbiste me od svakoga filma.... Ne valja ni Wolfman, ni Citizen, ni Alisa, ni Up in the air... ima li tamo ista da valja :mrgreen:
Mada znajuci da su se svi odusevili sa Avatarom i 2012, a oba filma su mi smor zesci, mene bi recimo moga lako da se svidi ovaj Up in the air...
Pogledaj Citizena obavezno :)
Ahahahah osjecam ironiju u tvom postu :) Nisam neki ljubitelj neprestane pucnjave i tuche..
Nije bilo nikakve ironije, ali ne znam kakav si ti to muškarac kad ne voliš pucanje i tuču :)
Nikakav slobodno :) Zakasnio sam na Citizena, a sad sam se sjetio da sam jos prije po godine skinuo Up in the air tako da ga imam na hdd... Sva je prilika da cu ic na vukodlaka
vukodlaka obavezno,ali obavezno...izbjegnite...
Shutter Island otvaranje glave,stvarno vrhunski film.
Psiho lobotomija!:D
Neurohirurg Skorcezi je ovoga puta priredio psihološki horor.J**** efektan film prepun brutalnosti,svega najgoreg shto mozhe da te zadesi.Komfuzna lica gledatelja i muk neposredno poslije filma pokazatelj su ovog filmskog ostvarenja.Mislim da mu je to bio i cilj.
9.6/10
Sad se cheka The Ghost Writer.Od njega previshe ochekujem.
Shutter island +1. Stvarno je odličan.
Kad ce pustat vise Nine zna li se???
http://www.plotmonkeys.com/images/Ni...ie-337x500.jpg