Reces tome sto ti dise za vrat "Ao bracala, moras li me ujasati!?"
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Printable View
Reces tome sto ti dise za vrat "Ao bracala, moras li me ujasati!?"
Komšinica koja visi na balkonu po cio dan...
Svakog dana me isprati i dočeka uz isto pitanje - Kako ste, ima li šta novo... ideš li na posao sad/vraćaš li se s posla sad?
(što ćeš od mene, ženooooooo??? )
Malo ljubaznosti, pokoja lijepa rijec pa cak i samo kulturan pozdrav, treba njegovat odnose sa komsijama...sve u granicama normale, naravno. Cak i sa takvom, gore pomenutom, komsinicom, uvijek dezurnom, uvijek na strazi, uvijek budno oko nekad moze bit i od koristi ;)
Imam traumu od nje...virim ima li je...hodam na prstima. Žena je fantom, stvori se uvijek kad izlazim, ili ulazim u zgradu. Ne mogu više :(
Znam šta je ljubaznost, JA sam ljubazna...pristojna, i istraumirana od fantom-komšinice -.-
...a što se tiče budnog oka, evo, javno je toga odričem.
Dajte više ovakvih emisija kao 'Lagalica' na Prvoj što je, jebale vas 'Farme' i 'Veliki brat'!
:D
Sad me podjseti da je u bankama isti slučaj. Srećom platu dižem u CKB, u kojoj je orgainzovan fin sistem brojeva, pa niko ne prilazi šalteru dok ne vidi svoj broj na ekranu i imaš svoj prostor i sve. Ali kad u Hipotekarnu odem, znaju ljudi i kakvu vršim transakciju i kakav mi je potpis usput.
Sad mi je žao što ovoj u T-Com ne rekoh dvije, nego kad jednostavno ti dođe dan da ti je muka progovorit više od regularnog.
Goveda.
Mozda zena nije znala kako radi aparat pa je gledala tebe i ucila? Ti kao inzenjeeeeer bi trebalo da poducis neuki narod.
Ljetos u MUP na salter, ali su tada i dalje bili u onu zgradu iza bulevara u one skucene prostorije, i stvarno sam tu morao stat blizu osobe ispred mene, al kako cekasmo (zamis', cekah :D ) da se radnik sa saltera pojavi, dolazi lik i staje ispred mene, kao ladno se javlja liku ispred mene, krenuse pricu, stavi on i svoju opremu na salter. Dolazi salteradnik, pusta on poznanika prvog, pa on pa ja. :D
Kad vidim komsiju milana a krenem do kladionoce da uplatim nesto ,i onaj osjecaj kad vec znas da padas na tiket . Crna macka
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Na aparatu sve ispisano tako da može da shvati Fred Kremenko. :D Opet, kultura je da pita da joj pokažem (ili da pita može li da gleda postupak, mada bih joj usput i objasnio onda), a ne da stane pored mene tek tako. Učinio bih joj uvijek.
Da budem jasniji, tek tako je došla i rame uz rame stala bez riječi.
Možda je mislila da ti treba pomoć, da te uputi. Možda si joj djelovao bledunjavo, pa prišla da te pridrži ako krene kolaps...ko zna... -.-
Možda je htjela da mi preporuči dobru seriju, ali se nije snašla.
Kad čekam za kasom na normalnom odstojanju obično neka baba pokušava da se ubači ispred mene, ono kao da neće, naivna.
Evo mene je sad šalterska radnica u bolnicu pokušala da namagarči i uzme 3.50€ ni za sta. Doktorica mi veli da nema toga i toga i da uzmem broj na šalteru da bih se raspitao kad ce da stigne i da dodjem tada. Stižem ja a meni ova radnica veli ni jedan ni dva nego tri i po eura.
-Sto?
-Stigao je izvještaj, treba da platiš.
-Kako da platim kad me nije pregledala?
-Stigao je izvještaj od doktorice.
-Necu da platim!
-Aj dobro.
:D
Prije je bila participacija oko 2€ a sad 3 i po... Inače, kad smo kod toga, kome idu pare od participacije? I sto nam uzimaju pare kad smo osigurani? U USA sve bedža.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad mi neko drobi dok radim. i to neka glupa priča koja me ne zanima.
Kad me zorom probude, i dan mi počnu pitanjem - Znaš ko je umoro?
Agrkhgvvgfhujjknjbvgfcdcdf :/
evo mi ga virus neki aaaaaaaaaaaaaaaaa
Nezavisni dnevnik Vijesti i ovo najnovije ciganisanje da i naplaćuju da se pročita vijest na aplikaciji.
Dako se obogatite.
Premium copy/paste novinarstvo.
Hahahaa.
Da zlo bude veće, intonacija je bila vesela i ushićena...čudo, svega mi -.-
Kratko rečeno - Pravo stanje stvari :)
Studentska karta od Kotora do Bara 5.80eur
Lopovcine
Sent from my HTC One using Tapatalk