Kako je lijepo vidjeti nas u drugom sesiru.
Printable View
Kako je lijepo vidjeti nas u drugom sesiru.
Jesmo li mogli u prvi sesir da smo dobili Bugarsku ?
Izgleda da jesmo.
Jesmo!!!
ne znam za was al je mene puno srce kad widjeh da smo u drugi sesir :) ponos do kardifa :) a najaca stwar oni smecari sad na sport 23 na wijestima rekli da cico ostaje selektor kakwa su ona ganci majko mila.!.
Sto znamm :D Dobro je bilo :) lol
http://www.youtube.com/watch?v=CLXt3...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=w7PCJ...eature=related
ovo sam htiio :D
TV Vijesti nisu nasle za shodno da se izvinu za trac od jutros, a ni da pomenu da smo u drugom sesiru.
Vijesti,da,shugavi politichki tabloid,svaka naslovna strana im je takva kakva je samo da bi prodali svoju shugavu zhutu shtampu u shto vishe primjeraka,ali nisam znao da su spremni da idu dotle da se useravaju u CRNOGORSKU FUDBALSKU REPREZENTACIJU U OVOM MOMENTU! Svaka chast,cigani. TV im je obichna malo blazha verizja Pinka a novina "Svet-a". Vijesti-chetnichki tabloid!
Jel istina da je u DAN danas izasao clanak vezano za onu akciju sa slanjem zastave? Ne radi im sajt pa ne mogu provjerit...
Posalji im email i pitaj ali sa zastavom da ne zaborave kako izgleda :)
ovi su do sad najcool
http://sportske.jutarnji.hr/zlatko-k...gleske/951348/
Kaže se i piše: novine. Riječ novina ne postoji.
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=179471
ovo vam je izgleda promaklo :)
Danas u 17 sati po našem vremenu mlada reprezentacija igra protiv Jermenije. Da neće bit kakav stream?
Cico je kralj!!!
Dejo je car!!!
Tako mora da bude i ostane!
Amater koji to ne pokušava ni da sakrije.Pretpostavljam da su Jermeni pokupili ekipu sa ulice i tako krenuli u kvalifikacije.Ne znam samo dokle će držat ovog tipa da uništava momke.Quote:
Selektor je još po objavljivanju spiska kazao da o Jermeniji vrlo malo zna iz razloga što naš naredni protivnik nije odigrao nijednu utakmicu (ni prijateljsku ni kvalifikacionu).
"To sam ponovio i novinarima u Jermeniji, koji su bili iznenađeni što ne znamo ništa o njima. Njihova sadašnja generacija, međutim, uopšte nije imala mečeva, i već sam saopštio igračima da će morati da u prvih 10-15 minuta “osjete” protivnika, da se uvjere sa kakvim kvalitetom raspolaže. No, bez obzira na sve, naš cilj je pobjednički - dodao je Vlaisavljević.
Dovoljno je kad mu facu vidim
Ja ga znam dok je trenirao Mornar. Imao je bolje rezultate od prethodnika, ali ništa posebno. A kad sam ga vidio za selektora "mlade", nije mi bilo jasno KAKO?!
Ova generacija moze mnogo,ali trener ne moze.
Nikad mi nece biti jasno kako on postade selektor. I jos mi je manje jasno zasto mu jos uvijek vjeruju. Steta je ovakva generacija propane zbog trenera.
Pa priča se da je sa Dejom u dobrim vezama i čak da su neki kumovi itd.Mada,to mogu bit i čaršijske priče ;)
Brano Milacic za njega : "Covjek sa onakvom frizurom po meni ne moze da bude trener." :D
ima li dje da se skine citava utakmica :-P, postavite linkove ako ima....;);););)
Biti trener i biti selektor su dva svijeta. Biti trener je težak posao, psihofizički savršeno zahtjevan, day by day mučenje...
Biti selektor je nešto potpuno drugo. Trebaš da imaš šmek, dobar savez i prije svega prave pomoćnike. Svi selektori na svijetu prodaju maglu. Uvijek imaju dobar alibi, igrači nijesu igrali kao da se radi o dresu sa grbom na grudima, neka idu kući kod žena i tako to ala Lotar Mateus. To je savršena škola, igrači su izmoreni obavezama u klubovima, malo je 5 dana da se napravi igra, imamo par izostanaka itd itd...
Svi selektori su šminekeri, redom, jaki na jeziku, ljudi koji u klupskom fudbalu nemaju šta da traže. Rijetki su oni koji su uspijevali da povežu obje funkcije uspješno. I tako će biti i dalje.
Pare koje primaju pojedini selektori su abnormalne, to su ljudi koji bi po meni trebali da se plaćaju po rezultatima, da se odrede ciljevi, premije za te ciljeve i eventualno ekstra nagrade za odlaske na neko veliko takmičenje, to su ljudi bez troškova, kojima je sve plaćeno plus mjesečna plata. Za šta, gledanje igrača, fudbala... Primjer Vlaisavljevića koji ne može ni to, je fascinantan jer mi danas ne znamo ni protiv koga igramo.
Cico je mangrup, stari, olinjali, zna šta treba reći i kada, a kakav je trener dovoljno govori njegovih 16, 17 klubova po Indiji i Iranu. Kakav je selektor govori kako se sa Hrvatima plasirao na veliko takmičenje. To veliko takmičenje govori opet kakav je trener jer je imao sve te ljude na okupu sasvim dovoljno vremena.
E sad, Cico sa pravom tvrdi pazar jer je svjestan da ovo što mu se dešava ne može da traje previše, skoro pa da sam ubijedjen u to. Pa, stanite, odbiće Aston Vilu i milionski ugovor zbog Crne Gore, to niko od vas ne bi uradio. Sa druge strane, Dejo je posebna vrsta. Vrsta koja zna ko su selektori i čovjek koji mnogo bolje poznaje fudbal nego što ćemo mi ikad priznati. To što on neće da objasni ili ne želi da nam objasni šta uvijek o svemu misli je sasvim razumljivo. Zato neće prodavaču magle, bilo kome, da ponudi više para nego što je zacrtao. Savez može da ponudi više ali neće i u tome se slažem sa Dejom. Što se tiče njegovog karaktera i želje da je uvijek u pravu, to je posebna kategorija, potpuno teška za objasniti i vrlo vjerovatno do kraja života on će uvijek ulaziti u sukobe sa ljudima koji imaju različita mišljenja, uvijek impulsivno i na granici incidenta...
Ko je zaslužan za ovaj uspjeh reprezentacije?
Ali Reza Marzban najviše, Cicov pomoćnik, savršen skaut i čovjek koji vam prikaže protivnika toliko dobro da ukoliko imate išta u glavi, a pojedini imaju vrlo lako igrati. Uz to, pokazalo se da zna da odradi savršen relaksirajući trening po onom što sam čuo. Pogledajte smo Bejla protiv nas ili Belamija. Neprepoznatljivi do imbecilnosti. Martin Petrov takodje. Cico ima baca fore, ovaj odradjuje sav posao i ja se plašim da njegovim odlaskom gubimo više nego ako Cico ode.
Ni Dejo ni Cico nijesu u pravu, pogrešno duvaju u pogrešno vrijeme, svi smo znali da Cico pije i bili spremni na to, svi znamo kako je Dejo težak kad hoće.
Potpuno mi je jasno i gdje su se posvadjali, jer Cico je na pressu prodavao maglu o dobroj igri, a sasvim je jasno da je nijesmo imali. Dejo sve to vidi, nije lud.
Naš problem nije selektor, nego igrači, limitiranost pojedinaca je očigledna, da ne navodim imena, isto tako jasno je da bi od ovih momaka mogla da se sakrpi sasvim solidna reprezentacija, ali nikako za prva dva šešira za kvalifikacije, što je po meni totalna glupost, po pitanju renomea i tradicije i rezultata, jer odigrati dobro jedne euro kvalifikacije i biti u drugom šeširu je poklon sa sve mašnicom i porukom da nas mnogo vole.
To što i kako mediji pišu i čime se bave novinari je stvar uredjivačke politike i tih samih novinara, to hoćemo li se uhvatiti za nešto ili ne je do nas. Zna se šta se dešava kod nas globalno, ne samo u medijima i kako se guzica prodaje za nešto manje od članka u novinama, obraz da i ne pominjem, zato manje hejta jer neko preživljava obavljajući prljav posao. Nažalost, mnogi moraju to da rade, jer nikome se ne ostaje gladan.
Ovo što smo mi napravili do sada je bajka, a u svakoj bajci postoji i poneki težak dio. Ono što smo mi mislili da je teško i da se desilo na početku Cicovog mandata očigledno to nije. Sad je muka, sad treba da odradimo najbolji posao, da se pobjedi Vels i da se ide u taj baraž. Crna Gora na EURU je kao crnogorski astronaut i to moramo da shvatimo, treba da se radujemo svakom dobrom rezultatu koji dodje, a ovo za sada je fenomenalno...
U principu jako fin post, sveobuhvatan i to. Svako ce imati bar nesto da citira. A meni dozvoli abnormalno veliki hejt na pretposlednji pasus. Ne zato sto ga ne razumijem, vec zato sto sam umorna od mirenja sa situacijom.
Dejo je idealista, a za (svjetske) vjetrenjace, on nije dovoljan. I bije se sam sa sobom, vise no sa drugima. - Cisto zbog onog dijela koji oznaci kao nesto sto se vjerovatno nikad nece razumjeti. (Skoro kao ja, zato i vidim)
Pršljen31, odličan post. Već sam te hvalio kao novinara pa ne bih ponavljao, samo bi bilo jako dobro da češće pišeš na ovom forumu ili makar ovom topicu jer je, vjerujem svima, zadovoljstvo čitati ovakve postove.
Jermenija 1:0 Crna Gora
Malakyan 3'
u toku 6 minut...
Oćemo li jedan topic da glasamo za Vlaisavljevića?Onome smo doakali bili :)
Nevjerovatno,od ekipe za koju on kaže da nikad nije nastupila zajedno mi primimo go u 3 minut.Zapalit ga treba da leluja na vjetru...(dalje znate).