View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 629 of 2251 FirstFirst ... 12952957961962562662762862963063163263363967972911291629 ... LastLast
Results 15,701 to 15,725 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Quote Originally Posted by mjoy View Post
    Облине се враћају у моду?
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Kaže se i piše: novine. Riječ novina ne postoji.
    novina je kad je nešto novo............
    Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Облине се враћају у моду?
    kako dobro...
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Selektor je još po objavljivanju spiska kazao da o Jermeniji vrlo malo zna iz razloga što naš naredni protivnik nije odigrao nijednu utakmicu (ni prijateljsku ni kvalifikacionu).

"To sam ponovio i novinarima u Jermeniji, koji su bili iznenađeni što ne znamo ništa o njima. Njihova sadašnja generacija, međutim, uopšte nije imala mečeva, i već sam saopštio igračima da će morati da u prvih 10-15 minuta “osjete” protivnika, da se uvjere sa kakvim kvalitetom raspolaže. No, bez obzira na sve, naš cilj je pobjednički - dodao je Vlaisavljević.
    Amater koji to ne pokušava ni da sakrije.Pretpostavljam da su Jermeni pokupili ekipu sa ulice i tako krenuli u kvalifikacije.Ne znam samo dokle će držat ovog tipa da uništava momke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dovoljno je kad mu facu vidim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ga znam dok je trenirao Mornar. Imao je bolje rezultate od prethodnika, ali ništa posebno. A kad sam ga vidio za selektora "mlade", nije mi bilo jasno KAKO?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ova generacija moze mnogo,ali trener ne moze.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad mi nece biti jasno kako on postade selektor. I jos mi je manje jasno zasto mu jos uvijek vjeruju. Steta je ovakva generacija propane zbog trenera.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Pa priča se da je sa Dejom u dobrim vezama i čak da su neki kumovi itd.Mada,to mogu bit i čaršijske priče

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Nikad mi nece biti jasno kako on postade selektor. I jos mi je manje jasno zasto mu jos uvijek vjeruju. Steta je ovakva generacija propane zbog trenera.
    A ni njemu samom nije jasno kako je selektor.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Brano Milacic za njega : "Covjek sa onakvom frizurom po meni ne moze da bude trener."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahah legende

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Brano Milacic za njega : "Covjek sa onakvom frizurom po meni ne moze da bude trener."
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

ima li dje da se skine citava utakmica :-P, postavite linkove ako ima....

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Pretpostavljam zato što nema neku platu. Ne znam kolika mu je plata ali vjerujem da nije prevelika. Inače je ova generacija stvarno jaka.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Biti trener i biti selektor su dva svijeta. Biti trener je težak posao, psihofizički savršeno zahtjevan, day by day mučenje...

Biti selektor je nešto potpuno drugo. Trebaš da imaš šmek, dobar savez i prije svega prave pomoćnike. Svi selektori na svijetu prodaju maglu. Uvijek imaju dobar alibi, igrači nijesu igrali kao da se radi o dresu sa grbom na grudima, neka idu kući kod žena i tako to ala Lotar Mateus. To je savršena škola, igrači su izmoreni obavezama u klubovima, malo je 5 dana da se napravi igra, imamo par izostanaka itd itd...

Svi selektori su šminekeri, redom, jaki na jeziku, ljudi koji u klupskom fudbalu nemaju šta da traže. Rijetki su oni koji su uspijevali da povežu obje funkcije uspješno. I tako će biti i dalje.

Pare koje primaju pojedini selektori su abnormalne, to su ljudi koji bi po meni trebali da se plaćaju po rezultatima, da se odrede ciljevi, premije za te ciljeve i eventualno ekstra nagrade za odlaske na neko veliko takmičenje, to su ljudi bez troškova, kojima je sve plaćeno plus mjesečna plata. Za šta, gledanje igrača, fudbala... Primjer Vlaisavljevića koji ne može ni to, je fascinantan jer mi danas ne znamo ni protiv koga igramo.

Cico je mangrup, stari, olinjali, zna šta treba reći i kada, a kakav je trener dovoljno govori njegovih 16, 17 klubova po Indiji i Iranu. Kakav je selektor govori kako se sa Hrvatima plasirao na veliko takmičenje. To veliko takmičenje govori opet kakav je trener jer je imao sve te ljude na okupu sasvim dovoljno vremena.

E sad, Cico sa pravom tvrdi pazar jer je svjestan da ovo što mu se dešava ne može da traje previše, skoro pa da sam ubijedjen u to. Pa, stanite, odbiće Aston Vilu i milionski ugovor zbog Crne Gore, to niko od vas ne bi uradio. Sa druge strane, Dejo je posebna vrsta. Vrsta koja zna ko su selektori i čovjek koji mnogo bolje poznaje fudbal nego što ćemo mi ikad priznati. To što on neće da objasni ili ne želi da nam objasni šta uvijek o svemu misli je sasvim razumljivo. Zato neće prodavaču magle, bilo kome, da ponudi više para nego što je zacrtao. Savez može da ponudi više ali neće i u tome se slažem sa Dejom. Što se tiče njegovog karaktera i želje da je uvijek u pravu, to je posebna kategorija, potpuno teška za objasniti i vrlo vjerovatno do kraja života on će uvijek ulaziti u sukobe sa ljudima koji imaju različita mišljenja, uvijek impulsivno i na granici incidenta...

Ko je zaslužan za ovaj uspjeh reprezentacije?

Ali Reza Marzban najviše, Cicov pomoćnik, savršen skaut i čovjek koji vam prikaže protivnika toliko dobro da ukoliko imate išta u glavi, a pojedini imaju vrlo lako igrati. Uz to, pokazalo se da zna da odradi savršen relaksirajući trening po onom što sam čuo. Pogledajte smo Bejla protiv nas ili Belamija. Neprepoznatljivi do imbecilnosti. Martin Petrov takodje. Cico ima baca fore, ovaj odradjuje sav posao i ja se plašim da njegovim odlaskom gubimo više nego ako Cico ode.

Ni Dejo ni Cico nijesu u pravu, pogrešno duvaju u pogrešno vrijeme, svi smo znali da Cico pije i bili spremni na to, svi znamo kako je Dejo težak kad hoće.

Potpuno mi je jasno i gdje su se posvadjali, jer Cico je na pressu prodavao maglu o dobroj igri, a sasvim je jasno da je nijesmo imali. Dejo sve to vidi, nije lud.

Naš problem nije selektor, nego igrači, limitiranost pojedinaca je očigledna, da ne navodim imena, isto tako jasno je da bi od ovih momaka mogla da se sakrpi sasvim solidna reprezentacija, ali nikako za prva dva šešira za kvalifikacije, što je po meni totalna glupost, po pitanju renomea i tradicije i rezultata, jer odigrati dobro jedne euro kvalifikacije i biti u drugom šeširu je poklon sa sve mašnicom i porukom da nas mnogo vole.

To što i kako mediji pišu i čime se bave novinari je stvar uredjivačke politike i tih samih novinara, to hoćemo li se uhvatiti za nešto ili ne je do nas. Zna se šta se dešava kod nas globalno, ne samo u medijima i kako se guzica prodaje za nešto manje od članka u novinama, obraz da i ne pominjem, zato manje hejta jer neko preživljava obavljajući prljav posao. Nažalost, mnogi moraju to da rade, jer nikome se ne ostaje gladan.

Ovo što smo mi napravili do sada je bajka, a u svakoj bajci postoji i poneki težak dio. Ono što smo mi mislili da je teško i da se desilo na početku Cicovog mandata očigledno to nije. Sad je muka, sad treba da odradimo najbolji posao, da se pobjedi Vels i da se ide u taj baraž. Crna Gora na EURU je kao crnogorski astronaut i to moramo da shvatimo, treba da se radujemo svakom dobrom rezultatu koji dodje, a ovo za sada je fenomenalno...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

U principu jako fin post, sveobuhvatan i to. Svako ce imati bar nesto da citira. A meni dozvoli abnormalno veliki hejt na pretposlednji pasus. Ne zato sto ga ne razumijem, vec zato sto sam umorna od mirenja sa situacijom.

Dejo je idealista, a za (svjetske) vjetrenjace, on nije dovoljan. I bije se sam sa sobom, vise no sa drugima. - Cisto zbog onog dijela koji oznaci kao nesto sto se vjerovatno nikad nece razumjeti. (Skoro kao ja, zato i vidim)
    Last edited by Raquel; 08-06-11 at 00:43.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Trenutno chovjek prima oko 8500 eura mjesecno, povecati to na 30000, i ponuditi premiju jedno milion igracima i Cicu ukoliko se kvalifikuju na Evropsko, pa neka je oni podijele.
    E jbg,***** ce ostat onda njemu i Crnome...
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Pršljen31, odličan post. Već sam te hvalio kao novinara pa ne bih ponavljao, samo bi bilo jako dobro da češće pišeš na ovom forumu ili makar ovom topicu jer je, vjerujem svima, zadovoljstvo čitati ovakve postove.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jermenija 1:0 Crna Gora
    Malakyan 3'

u toku 6 minut...

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Oćemo li jedan topic da glasamo za Vlaisavljevića?Onome smo doakali bili
    Nevjerovatno,od ekipe za koju on kaže da nikad nije nastupila zajedno mi primimo go u 3 minut.Zapalit ga treba da leluja na vjetru...(dalje znate).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Trenutno chovjek prima oko 8500 eura mjesecno, povecati to na 30000, i ponuditi premiju jedno milion igracima i Cicu ukoliko se kvalifikuju na Evropsko, pa neka je oni podijele.
    Premije za plasman na EP su odavno odredjene.....necu sad govorit kolika je suma u pitanju po igracu,ali znaj da se imaju za sto borit itekako
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li neka peticija da se owaj posro od trenera mlade reprezentacije makne nije realno unistio je proslu a unistice i ovu generaciju bruka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko oce da gleda ima na satelitu tv Jermenija prenosi

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

da to je, a ko ima hotbird moze i na tv gledati. Iskljucen jedan pa dako protiv deset bolje bude

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dobro i drugi sad ne primismo sa igračem više.
    Dick Laurent is dead!

Page 629 of 2251 FirstFirst ... 12952957961962562662762862963063163263363967972911291629 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)