U pravu je chovjek (Braco) potpuno. Nashi ljudi ocekuju da oni mogu da zajebavaju nekoga, a kada taj pokazhe zube, to je odma "nesojski", "ne mozhe tako", "neposhteno" i josh tih rijeci koje pocinju sa "ne". Ne mozhe to tako...
Printable View
U pravu je chovjek (Braco) potpuno. Nashi ljudi ocekuju da oni mogu da zajebavaju nekoga, a kada taj pokazhe zube, to je odma "nesojski", "ne mozhe tako", "neposhteno" i josh tih rijeci koje pocinju sa "ne". Ne mozhe to tako...
Braco ima potpuno pravo sto prica. Neka ne prdnjavi nas savez, na celu sa Savicevicem, jer boljeg po istoj/manjoj cijeni od Cica ne mozemo nac. Sad je on, coce, razocaran rezultatom protiv Bugraske, ka' da su nas prepeglali. Neka mu daju pare, neka ga osiguraju, jer ako sad promijene trenera, sve ce utakmice izgubit do kraja, 100%.
Ovo samo kod nas ima. Dok se pobjedjivalo sve je bilo ok, nije se pojavila nijedna prica o odlasku Cica. Onda odjednom ploca se mijenja.
Sve te vijesti koje sam danas procitao na portalima su manje vise slicne. Naravno potekle su od nekoga ko samo 'oce da uce unese neki nemir u nasu reprezentaciju i da narusi atmosferu.
Savicevic bi morao vec jednom da prestane da izigrava ne znam ni ja koga, nego fino treba da sjedne i da ponudi co'eku novac. Svaki cent koji prima (trenutno) zasluzuje i to u potpunosti. I to treba da uradi u sto brzem roku da ne bi docekali odlucujuce utakmice docekali sa jos vise ovakvih vijesti i lazi.
Kako se nije pojavila prica o odlasku Cicovom? To je aktuelno mjesecima u našim idiotskim medijima...
Kod nas se sva nagadja i nikad niko nema ni abera ako se ispostavi da je slaga. E sad sto ovi nasi iz FS daju povod to je druga prica. Mozemo samo zamisliti kolika će biti cijena Cicova kad odvede Crnu Goru na sampionat i pitanje je da li ćemo tada imati para za njega, a i osnovno pitanje da li ce on htjeti ostati. Ispada da svi vide sta je Cico napravio od nase reprezentacije, kako je unio pobjednicki duh i sve zarazio sa optimizmom i vjerom igraca u njega...., ali Dejo i ovi iz saveza ne vide, kalkulisu ili se prave da tu treba neka velja filozofija.
grijesis, ta prica je pocela od hrvatskih medija, i to u najgorem mogucem tajmingu, a gle slucajnosti tih dana je cico bio u zagrebu na okupljanje povodom dinamove titule
i ako se sjetimo on nije nidje izasao, tj sazvao sam konferenciju za novinare, pa rekao
to u novinama j elaz, ja sam selektor crne gore, bla bla, kao sto treba da se uradi, neko je tvrdio pazar sa mamicem, tj dizao cijenu
i mjesto to da uradi on je imao gostovanje u nekoj emisiji, cool,
a trebao je biti strpljiv jer da je bio, nema toga sto mu ne bismo stvorili, ovako je pokazao da ga nesto drugo interesuje
Znas li sto je fora Didi... Cico se vec jednom opekao tako, vjerovao je na rijec predsjedniku FHS-a, i cekao je, i onda su ga zajebali, i nisu mu ponudili novi ugovor, i on je ostao da visi. Covjek nece da mu se isto desi, i sad se pazi. Ne mogu da ga krivim uopste.
Ja prvi ne bih čeka.I mene su dosta puta tako šefovi i gazde ispalile za plate isl. a sve na foru "biće,strpi se malo,samo ovo završi,sjutra itd".Nema na Balkan čekanja,nego ako misliš na sebe čim ti se stvori pozicija moraš to da tražiš i zahtijevaš.Sam Kranjčar bi bio ovca da čeka više i da rizikuje.On može izborit i EP i opet ne znamo bili mu povećali ugovor ili bi rekli:"Fala ti,dalje možemo sami".
Čovjek je odradio oni što se tražilo od njega pa prema tome red je da ga ispoštujemo.Ponudit koliko možemo a ako ne možemo koliko treba nać neki džentlmenski dogovor da i mi njega i on nas ispoštuje i da se makar ovaj posa privede kraju kako treba.
Pođi od sebe prvo kod ovakve stvari.Koliko će ti bit bolje u životu ako ti piše da imaš 5 utakmica bez poraza u kvalifikacijama?! Jel ti to obezbjeđuje išta sem nekog tvog zadovoljenja ega?Oće li te to izdržavat sjutra? Samo nemojmo sad počet kako su to dosta velike pare itd :).Meni je lično veliko i 20e al mi niko nije kriv što nemam talenat za sport pa da mogu zahtijevat 20 000 ;)
Ima i bonus koji ga sljeduje ako odemo na EP. Niko ga nece ispaliti za pare, ali mu je zinula guzica, ima ponuda sa strane i cini mi se da bi on najradije otisao pa namjerno provocira.. To kazu i hrvatski novinari koji ga savrseno dobro znaju. Ja sam do prije 20 dana obozavao Cica, ali sad ga gledam drugacije, posebno poslije one price sa Dinamom. Naravno sad su krivi hrvatski novinari, odnosno nasi koji pisu o ovome sto svako ko imalo zna sto se zbiva izmedju Deja i Cica, zna da je ovo ziva istina sto se pisalo danas. Ali nasem narodu je milije da zatvara oci i vjeruje kako sve funkcionise savrseno, a tamo neki novinari pisu gluposti kako bi unijeli nemir u savez i prodali jos koju novinu vise.
Неколике стране касније, све вас ишчитах, сви сте слатки, али мужјачки врели.. требају нашем фудбалу кључне женске фигуре, било као ПР-ови, било продуценткиње или у управи на неки други начин. Да се мало балансирају ствари. Да 'ко идеја дође до Деја.
(сви би данас да се играју психолога)
Molim,hvala lijepo.
Dugo sam vremena smatrao Vijesti za jedine novine vrijedne čitanja u CG al u zadnjih 15 dana su toliko gluposti namlatili da su mi se smučili.Kakvi tipovi pišu tekstove kod njih to mi nije jasno.Od jednog manje više profi novinarstva spuštili su se na grane DAN-a i Pobjede.
Да вам сад средим топик о навијачима? Лоличак :d
Нећу, нећу, без бриге.
A vidji brate, ako su ga zajebali Hrvati oko toga, zasto bi nama vjerovao? Stavi se u njegovu poziciju. Ima milion drugih (dosta boljih) ponuda, i izjavio je da ce ostanut sa nama, da pare nisu bitne, ali da oce sigurnost da ga nece sjutra bez posla ostavit. I mi bi trebali da trcimo da ga obezbijedimo sto prije, a ne da se kockamo. To da ima ugovor stoji, ali ga oni mogu mac svakog momenta. Ako mu produze ugovor znaci da mu vjeruju da vodi reprezentaciju, i tu nema da se brine.
SVAKA CAST!!!!!Steta sto se ovako nesto ne moze cut u medijima.....a i kako bi kad su vecina komplexashi,komunjare stare ili jednostavno nepismeni ljudi....
Problem je sto Savicevic ne shvata rijec profesionalizam.Lev,selektor njemacke,u toku zadnjeg SP,nije se pojavljivao trening iz razloga jer mu nisu produzili ugovor....Nije mi jasno zasto uopste dovodio svetskog covjeka za trenera,ako bi po kafana da se dogovaraju..i to na rijec....pfffffff......
CICO :dring:!!!!Dobro ti cinjelo!Svaki gutljaj!!!!!
dutch, vijesti su odavno pali na rang zute stampe.
i odakle mi znamo o cemu cico i dejo pricaju iza zatvorenih vrata? ko kaze da mu nije trazio i pare i jare i sto god oce? realnost je da mi ne znamo to, vec mozemo samo da euforicno slusamo pres konferencije i "zive istine".
nemojmo pljuvat ni po savezu, ni po selektoru, ni po igracima, ali budimo svjesni da postoji realna vjerovatnoca da se vode razgovori o kojima mi nemamo pojma niti cemo znat dok se ne objelodani preko medija ili wikileaks-a.
Evo na TV Vijesti sad bješe da je potvrđeno da Cico ostaje selektor do kraja kvalifikacija, a da će se poslije toga pregovarati o produžetku saradnje. Tresla se gora rodio se miš :) dobro je...
Касниш, касниш.. неколика поста :)
Ne stvara Cico atmosferu nego OVI NASI CUVENI NOVINARI STO BI TREBALI DA RADE ZA SVET I SKANDAL , jer nisu za drugo , mada izgleda da su nam se novine u to pretvorile. Jeste li slusali Cica u zivoj istini kod Sukovica? Sve je fino objasnio, a sto sto novinari oce da stvore tenzije i da vijesti promovisu sebe i svoj trac portal koji jedan dan objavjuje jednu informaciju , a drugi dan u dijelu teksta to demantuje, kao i novinari druih medija, tako da gospodin Drljevic nije jedini na zalost.
No je najgore sto ste odma svi skocili neki da brane Cica neki Deja, a sve na osnovu novinarskih prica.
ajmo jednu akciju :)
[email protected]
Битно је што сами себе демантују? Кад ће нам то престати бити довољно?
Не мораш да одговориш.. али нека стоји, лакше ће ми бит.
Bitno naravno! Sami kažu da su slagali, ne znam može li bolji demant :) dušmani gadni...
Mogli bi nesto poslat' i ovima iz vijesti :) No, oni citaju forum pa ce nas odma' sjutra u novine :D
Pi , Vijesti su mi se zgadile totalno, postaju crnogorski Kurir...
Vijesti 10 tekstova u vezi Cica prije utakmice , a Arena posto se Cico nije javljao kao , samo su copy tekst iz vecernjeg , kao da je to tamo tacno. Lako je tako tekstove pisat , malo po googlu, po sajtovima i eto se sklepa nesto.
blago nama sa nasim novinama i novinarima
Ozbiljno mogli bi nesto poslat' i Vijestima :) cisto reda radi :)
Neka nam didi da mejl na koji da šaljemo mejlove vijestima ;)
Mediji samo neka su nam zdravo, kako su krenuli više se ni sport neće moć čitat od njihovog senzacioinalizma i prenošenja raznoraznih gluposti
evo malo da razbijemo ovu tesku pricu
Nesto mnogo veselije
http://www.index.hr/sport/clanak/hrv...ci/555444.aspx
"CRNA GORA,CRNA GORA NEPOBJEDIVA........."
Kao sto se i mislilo, obicna izmisljotina od strane gubavih novinara!
Nema sto Kranjcar da se 'opece'. On je potpisao ugovor NA TOLIKO I TOLIKO, DO TADA I TADA! Dakle, nema sto ko da mu nudi vise, niti on da trazi vise! Vjerovatno ima neke bonuse u slucaju dobrog rezultata. To je rijeseno izmedju njega i saveza prije potpisivanja ugovora. Kranjcar je vise puta odgovorio da ce ostati do kraja ugovora i da ne razmislja sada o tim stvarima. Potpuno bi se posrao po sebi da sada kaze ili uradi suprotno! Siguran sam da zelja o produzetku saradnje postoji u nasem savezu, ali jednostavno smatraju da nije vrijeme za to. Mozda je problem i finansijske prirode... Bilo kako bilo, nijesu mu oni duzni nista. Po toj vasoj logici, Filipovicu je poslije svake utakmice trebalo da se odbije od plate.
Slazem se da bi bilo dobro da se ponudi neki bonus sa sest nula za igrace i strucni stab, ali je zato potrebno zamoliti Mila, Veska, Aca i jos nekolicinu, da prodaju dva placa. Savez nije u mogucnosti da to ostvari. Nemamo jos ni cetiri trbine...
Javno ih treba prozvat da podrže to, i ne samo fudbal nego i košarku i sve sportove đe se ide na velika takmičenje(kao i klubove).Savez nema para a i tribina nije u njegovoj nadležnosti.Mislim da je stadion u vlasništvu glavnog grada i ima onaj projekat koji je treba već da bude počet al ka što vidimo ima Mugi bitnijih kružnih tokova,mostića,vikendica.Jbg,treba prozivat i na tribinama i kačit transparente.Ovako džaba sve.Mada,reće neki kako to nije posa navijača al ne bih se složio.
:bravo:kako je lijep osjecaj bit u drugi sheshir zajedno sa Francuskom
wau
a tek kad pomislim da je malo falilo za prvi
Cicu dozhivotni ugovor i akcije u plantazhe dividenda u naturi
Tacno. To je upravo posao navijaca. Ispoljavalo se nezadovoljstvo i za manje bitne stvari...
EDIT: Lijepo bi bilo da smo u prvom sesiru. Nekako ljepse zvuci! Sto se tice ostalih stvari, ne bi nam nista pomoglo. To bi samo znacilo da ce neka jaka upanut' u drugi sesir i da je mozemo dobit' kao nosioci grupe. ;)