nema Crne Gore 32.61%
Darko115GrobarNKGRUNA'STAR
djivi ovoga grobara NK haahahahaahahahahahahaahhaahahahahhaha
Printable View
nema Crne Gore 32.61%
Darko115GrobarNKGRUNA'STAR
djivi ovoga grobara NK haahahahaahahahahahahaahhaahahahahhaha
Treba napraviti nesto sto izaziva slicne emocije kao ova pjesma:
http://www.youtube.com/watch?v=xHS0QI4JNCY
Kako je sladak ovaj mali sa pocetka klipa dje drzi mikrofon :D
kolko himni imamo u pm, englezi nam zavide..
moze li se i jednoj pjevati refren na stadion?
Ima li kakav info kad će karte?
vrhunska je pjesma!
malo si svojih fotki stavio :PPPPP cmok :D :)
Crnogorci u inostranstvu
Izvor: Arena
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GOLMANI
Dragoslav POLEKSIĆ (Inđija)
- Iako je primio dva gola, iskusni čuvar mreže bio je jedan od najbolje ocijenjenih u meču protiv Vojvodine - „zeleno-bijeli“ su pred svojim navijačima poraženi od Novosađana (1:2), čime su upali u zonu ispadanja, i znatno otežali posao oko opstanka.
Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda)
- Dva puta savladan kraj Morave - „crveno-bijeli“ su pali u Čačku, pred domaćim Borcem - 2:0. Četa Roberta Prosinečkog time je praktično digla ruke od titule, jer je Partizanu dovoljan samo jedan bod da matematički stigne do trona u JSL.
ODBRANA
Savo PAVIĆEVIĆ (Makabi Tel Aviv)
- Pružio dobru partiju u visokoj pobjedi nad Makabi Netanjom - 4:1. Zamijenjen u 78. minutu.
Vladimir BOŽOVIĆ (Rapid Bukurešt)
- Igrao čitav meč protiv Brasova - njegova ekipa nije iznevjerila navijače, presuda je pala jako rano, već u sedmom minutu. Tako je ostalo do kraja - 1:0.
Miodrag DŽUDOVIĆ (Spartak Naljćik)
- Odigrao svih 90 minuta u meču u kojem je njegova ekipa u 87. minutu izbjegla poraz od Kuban Krasnodara - 1:1.
Milan JOVANOVIĆ (Spartak Naljćik)
- Odigrao čitavu utakmicu na gostovanju Kuban Krasnodaru - 1:1. Dobio žuti u 38. minutu.
Ivan KECOJEVIĆ (OFK Beograd)
- Standardno dobar u odbrani - odigrao svih 90 minuta u minimalnoj pobjedi protiv BSK Borče - 1:0.
Stefan SAVIĆ (Partizan)
- Nije počeo kao starter, nego je u 74. minutu zamijenio legendarnog Krstajića - „crno-bijeli“ su u drugom poluvremenu stigli do ubjedljivog trijumfa protiv Čukaričkog (4:0) i sada im je za odbranu titule dovoljno da u srijedu protiv Metalca osvoje jedan bod.
Nemanja MIJUŠKOVIĆ (Dinamo Moskva)
- Igrao prvo poluzadovrijeme za drugi tim Dinamo Moskve u ubjedljivom trijumfu protiv Krila Sovjetov - 4:0.
Luka PEJOVIĆ (Jagielonija)
- Radovao se pobjedi - „crveno- žuti“ su bili ubjedljivi protiv Korone - 4:0, i tim trijumfom vratili se na drugu poziciju. Crnogorski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta.
VEZNI RED
Marko VEŠOVIĆ (Crvena zvezda)
- Počeo utakmicu protiv Borca, ali je zamijenjen u 55. minutu - „crveno-bijeli“ se nijesu proslavili, već su doživjeli poraz u Čačku - 2:0.
Mladen KAŠĆELAN (Jagielonija)
- Ušao u 72. minutu - „crvenožuti“ su stigli do visoke pobjede nad Koronom - 4:0.
Mirko RAIČEVIĆ (Zakarpati)
- Odigrao svih 90 minuta u pobjedi koja je protiv ekipe po imenu Naftovik - Ukrnafta stigla u četvrtom minutu sudijske nadoknade - 2:1.
Mitar NOVAKOVIĆ (Amkar)
- Neko vrijeme ulazi sa klupe - dobio priliku od 65. minuta, ali je Rostov do kraja samo potvrdio visoku pobjedu - 3:0.
Damir KOJAŠEVIĆ (Sarajevo)
- Odigrao svih 90 minuta u gromkoj pobjedi na gostovanju Drini iz Zvornika 0:5.
Marko ŠĆEPANOVIĆ (Pečuj)
- Pružio još jednu zapaženu partiju - odigrao svih 90 minuta u minimalnoj pobjedi protiv bivšeg kluba Barča. Tim trijumfom njegova ekipa izbila je na drugu poziciju, to jest prvu, jer drugi tim Fehervara nema pravo da se takmiči u elitnom rangu. Tri kola prije kraja, Pečuj sam odlučuje o svojoj sudbini.
Asmir KAJEVIĆ (BSK Borča)
- Odigrao svih 90 minuta u minimalnom porazu od OFK Beograda - 1:0.
Dražen MEĐEDOVIĆ (Borac Banja Luka)
- Osvojio titulu - pobjeda na Grbavici, protiv Željezničara (1:2), donijela je Banjalučanima naslov prvaka, čekan osam decenija. Igrao do 70. minuta.
Vladimir BOLJEVIĆ (Krakovija)
- Nije imao razloga za zadovoljstvo - u jednom od ključnih mečeva za očuvanje prvoligaškog statusa njegova ekipa ispustila je vođstvo i dozvolila Viđev lođu da napravi preokret - 1:2.
Bivši fudbaler Zete igrao je do 74. minuta.
Marko MUGOŠA (Jagodina)
- Igrač utakmice protiv Rada - pružio najbolju partiju tokom proljeća i doveo popularne „ćurane“ do pobjede na Banjici - 2:4. Igrao svih 90 minuta.
Uroš DELIĆ (Rad)
- Zamijenjen na poluvremenu - „građevinari su razočarali prošle subote i na Banjici izgubili od Jagodine - 2:4.
Nikola DRINČIĆ (Krasnodar)
- Doživio težak poraz na legendarnom Lužnjikiju - Spartak iz Moskve bio je prekrupan zalogaj, nije dozvolio nikakvo iznenađenje, nego je upisao gromkih - 4:0.
NAPAD
Mirko VUČINIĆ (Roma)
- Prekinuo post - na zatvaranju sezone dao gol na Olimpiku, za 2:1, protiv Sampdorije. Izašao u 73. minutu.
Fatos BEĆIRAJ (Dinamo Zagreb)
- Odigrao svih 90 minuta u remiju sa Splitom - 1:1.
Radomir ĐALOVIĆ (Amkar)
- Odigrao svih 90 minuta u ubjedljivom porazu na gostovanju Rostovu - 3:0.
Dejan DAMJANOVIĆ (Seul)
- Bez njegovih golova - nema ni pobjeda: Seul je poražen pred svojim navijačima od Daežua - 0:2.
Milan ĐURIŠIĆ (Rijeka)
- Ušao u 88. minutu - četa Elvisa Skorije neslavno je završila sezonu, jer je na oproštaju od svojih navijača izgubila na Kantridi od Zadra - 0:2. Bivši fudbaler Budućnosti i Mladosti razmišlja da na ljeto promijeni sredinu.
Rajko LEKIĆ (Nju Ingland Revolušn)
- Odigrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju ekipi SJ Ertkvejks - 2:1.
Stefan NIKOLIĆ (Temišvar)
- Zablistao na zatvaranju sezone. Najbolji akter derbija protiv Dinama iz Bukurešta - dao dva gola, za 2:1 i 3:1, i dobio ovacije kada je u 84. minutu napuštao teren. Ipak, Temišvar nije stigao do titule, ona je otišla u ruke fudbalera Ocelul Galatija.
Bogdan MILIĆ (Spartak Naljćik)
- Odigrao svih 90 minuta u remiju sa Kuban Krasnodarom - 1:1.
Ivan BOŠKOVIĆ (Nasaf)
- Trener Demijanenko pogriješio je što je bivšeg napadača Budućnosti, Sutjeske i Grblja izveo u 89. minutu - četiri minuta kasnije Nasaf je primio gol i ostao bez pobjede -- 1:1.
Filip KASALICA (Hajduk Kula)
- Pružio korektnu partiju protiv Javora - četa Dragoljuba Bekvalca savladala je ekipu iz Ivanjice (2:0) i osvojila zlata vrijedne bodove, kojim je pobjegla iz zone ispadanja. Naš internacionalac igrao je svih 90 minuta.
Ilija SPASOJEVIĆ (Bali Davata)
- Odigrao svih 90 minuta u pobjedi nad ekipom po imenu Atjeha - 2:0.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odlično što Nikolić igra u kontinuitetu, mogao bi brzo i na A spisak. Delibašić i Đalović nijesu više premladi, valja spremat novu devetku, od mlađih samo još Bećiraj pokazuje kvalitet za taj nivo.
Ne znam što ovog Lekića stalno popisuju, čovjek je prošle godine debitovao za Dansku.
A i star je više al opet,odavde je pa ga neka.Više ima veze sa CG no pojedini ;)
Nikolic je nakako na istom nivou nekoliko godina,nikako da napravi taj korak naprijed ozbiljniji da predje u neku ozbiljniju ligu,ne mora biti extra klub.Nikad nisam prepoznavao neki ogroman potencijal kod njega,ali ocigledno da ima stofa za solidnu karijeru,jer je jos uvijek mlad a vec ima dosta iskustva,promijenio je nekoliko liga sa 20 godina...
Bugari vrlo moguće bez kapitena Stilijana Petrova u narednom meču ;)
Ko veli da Joveta nije izlazio na teren?
Eo nocas je urucivao pehar i medalje.
Salu na stranu, bice tesko, pa i da igraju bez Petrova, mi smo bez Simona, Dzuda i 90% bez Jovete. Kad se na to doda pritisak "mora se dobit", dobije se dosta zayebana situacija.
Nema ni Boskovica...
Bice muke, jer nemamo zamjenu ni za Boskovica ni za Simona, bez klasicnih krila cemo igrat'.. Sve mi se cini da cemo igrat' sa 4 zadnja vezna na sredini.. :)
A to sto Boskovica nema ne bih nazvao hendikepom.
Onda to isto mozemo da kazemo i za Simona koji nikad za reprezentaciju nije odigrao kako treba.
Protiv Uzbekistana se odlicno vidjelo da nemamo zamjenu za njih dvojicu kakvi god da su..
nama nije bitno ko igra na sredini samo da su odbrana i vucinic dobro raspolozeni ovi ostali ko god igra samo tuche i kolje tako da opusteno :D
A da pocnu Vucinic, Beciraj i Djalovic?
Ukusi su u pitanju.
Simon se po meni ne moze ni poredit s Boskovicem, koji je nekako ka baba prebijena. Imam osjecaj kao da ga neko puskom cera da igra za reprezentaciju. Jos kad mu dadose kapitensku... O Simonovoj zelji je suvisno raspravljat, a talenat ce dat rezultat, prije ili kasnije.
Sad se sjetih, sjedah blizu Purovica nocas na stadion, igra li taj covjek idje?
Izgleda da je u Serkl Briž al ne igra.
Simon se vise vise trudi i trci, ali mu je ucinak manji nego Boskovicu. Bole je korisniji jer ne siluje loptu, razigrava saigrace i koliko god djelovao kao baba mi nemamo boljeg od njega.
Mirko je van forme zadnjih mjesec ipo, srecom dade gol u nedjelju, na Jovetu ne racunam, nema Boskovica i Simona. Jedino ko je u formi je Beco koji je i danas dao gol, ali ne vjerujem da ce ga Cico staviti od pocetka.
Bošković je poslužio itekako pri formiranju nacionalnog tima, bio tu da pomogne svojim iskustvom i poveže malo ekipu.
Ali, ja se stvarno ne sjećam kad je taj čovjek posljednji put uradio išta na nekoj utakmici, samo mi padaju na pamet neka sasvim promašena proigravanja u situacijama kad smo mogli itekako da izvučemo više iz napada.
Nije igrač koji može da se bori za loptu na sredini sa protivničkim ofanzivcima, a očigledno više ne može ni da isprati tempo pri stvaranju akcija.
Kod Filipovića je imao više prostora za igru, ovdje se jednostavno ni u kojoj varijanti ne uklapa u tim, i to je to.
Odgledaj ponovo mec protiv Engleza i vidjeces kako je odigrao..
Boskovic me nervirao masu u zadnje vrijeme,ali on je igrac s velikom reputacijom u nasoj reprezentaciji i svakako da mora biti tu,mozda po formi ne u prvih 11 trenutno,ali moze uvijek pomoci svojim iskustvom...Mislim da se prerano odlucio za fudbal preko bare,al' jbg.mora se covjek obezbijedit i iskoristit priliku da se unovci trcanje za loptom.....a da je imao malo vise srece u karijeri igrao bi fudbal na vecem nivou ,u kontinuitetu,kako se i mislilo da ce bit kad je prelazio iz Zvezde u PSG.
Beco je stisnuo Djalovica, napokon...
Boskovic mi ne bi priviro reprezentaciji imali mi boljeg,nemali.
A meni Djalovic...Beciraja treba u prve, sa Mirkom.
Beciraj,samo da ga ne ureknem;crnogorsku ligu je doktorirao,presao je u Dinamo i mislili smo ako bude pomalo ulazio i ostavio dobar utisak bice dobro.Prvi je napadac u timu sa milion napadaca i krila,sto je bitnije,pokazao je da ni hrvatska liga koja je sigurno kolko tolko kvalitetnija od nase nije teska za njega.kad je usao na Vembli odmah je pokazao neku impulsivnost iako je prvi put igrao u onakvom ambijentu.Popravio se radeci s Kranjcarom i u Dinamu,nema vise samo lopta u for nego sad i malo igra s njom.Sledeci korak koji bude kad bude,nadamo se sto prije,neka od najjacih liga.Stavio bih i ja njega od pocetka i sigurno bi ima vise uticaja na igru ali Cico igra na njegovu prodornost,brzinu i snagu pri kraju kad ovi budu umorni jer djalovic tu ne moze da parira Beciraju,ali se trudi isto koliko i on.I ja bi ga odm alai zna Cico sto radi jer ne moze nam niko garantovat da ce Beco izforsirat dva gola i da cemo bit mirni posle.
Ako budemo igrali ka ovu poslednju sa cetri zadnja vezna tesko da mozemo sto.Treba nam jedan kreativac na sredinu.Treba Marka Cetkovica zvat u reprezentaciju,prije no Grbica.
Murinjo, a da pogledas spisak pozvanih igraca, mozda bi znao da je pozvao Cetkovca?
http://fscg.co.me/201105191749/Vijes...zentacija.html
E pa onda je sve u redu.