Možda je on završio sa nama.
Ne znam samo zashto bi tako neshto uradili, momak je predobroj formi daje redovno po 2-3 gola po utakmici za svoj klub, dok ovamo na primjer Delibashic je zamjena u Rajo Valjekano i obichno ulazi u igru zadnjih 20tak minuta, dadne i on koji gol ali nije mi to to kad ne igra chitave utakmice...
Neshto ne vjerujem u te priche dok ne bude potvrdjeno iz Saveza a i malo mi je nejasno to shto ga nema pogotovo zbog trenutno forme...
A da je on htio da zavrshi sa nama ne bi se vrca ovamo na ove druge utakmice poslije onoga perioda kad nije dolazio, ne znam za njega ali za mene kao fudbalera na pr. bi bio san da zaigram na Evropskom/Svetskom prvenstvu za svoju reprezentaciju i drzhavu.
Formacija koju bih ja igrao, 4-4-2 diamond: Bozovic, Jovanovic-Savic-Basa-Pavicevic, Zverotic-Drincic-Kascelan-Jovetic, Beciraj-Vucinic
Kada Simon odradi suspenziju, onda on mjesto Jovetica, Jovetic mjesto Beciraja, Beciraj zamjena.
Deserve's got nothing to do with it.
meni je sasvim ok ta formacija recordare samo se bojim da ce bugari ako se organizuju lako zatvoriti naseg plejmejkera ili ti jovetu.jedino da se malo i vucinic povuce i da mijenja pozicije.
Stone the crow
jovetic ako bude igrao uce mozda 5 min max 10
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Je li Fatic spreman? Ja bih sa njim probao lijevo. Interesantna mi je on solucija na toj strani. Sto se Stevana tice, mislim da moze vise od 10 min, ali nekih 20, mozda 25 cine realnu minutazu za koju je on spreman, nista vise. Ne zaboravimo da je Kranjcar vrlo konzervativan kad je sastav u pitanju. Covjek vjeruje u jaku odbranu i cvrstu sredinu, i nisam siguran da se Jovetic na ovom nivou takmicarske forme i spreme uklapa u tu pricu. Ako bude 0:0 na 65 minuta do kraja, tu ce ga vec ubaciti u igru. Ali ne od pocetka. Mirko i Radomir naprijed, i to je to.
Vuković ne krije da je razočaran što ga nema na Kranjčarevom spisku.
Hahhahahah, pa je li realan momak !?
Naravno da nije realan.On je odbio da ide u ekipu koja se u Belgiji bori za opstanak jer ipak misli da je ta liga slaba a on bolje zaslužuje.Neka ga tuda po livadama neka igra
.
na kraj ce otic nedje u poljsku![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ao jada crnoga... Čovjek je neprevaziđen.
Dick Laurent is dead!
Kad je mec sa Bugarima?
vrati se jednu stranu nazad i procitaj..
Da nezna ko kolko cje biti ulaznice po tribinama i kad cje biti pushtene u prodaji?
Last edited by Alen; 21-05-11 at 21:06.
5e sjever... ostale ne znam
AJMO CRNA GORO !!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
prao u srce..
joveta ni na klupi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
aj nek neko na yt izbaci ovu pjesmu, nije losa![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks