Bugari vrlo moguće bez kapitena Stilijana Petrova u narednom meču![]()
Nikolic je nakako na istom nivou nekoliko godina,nikako da napravi taj korak naprijed ozbiljniji da predje u neku ozbiljniju ligu,ne mora biti extra klub.Nikad nisam prepoznavao neki ogroman potencijal kod njega,ali ocigledno da ima stofa za solidnu karijeru,jer je jos uvijek mlad a vec ima dosta iskustva,promijenio je nekoliko liga sa 20 godina...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Bugari vrlo moguće bez kapitena Stilijana Petrova u narednom meču![]()
Ko veli da Joveta nije izlazio na teren?
Eo nocas je urucivao pehar i medalje.
Salu na stranu, bice tesko, pa i da igraju bez Petrova, mi smo bez Simona, Dzuda i 90% bez Jovete. Kad se na to doda pritisak "mora se dobit", dobije se dosta zayebana situacija.
Nema ni Boskovica...
Bice muke, jer nemamo zamjenu ni za Boskovica ni za Simona, bez klasicnih krila cemo igrat'.. Sve mi se cini da cemo igrat' sa 4 zadnja vezna na sredini..![]()
A to sto Boskovica nema ne bih nazvao hendikepom.
Onda to isto mozemo da kazemo i za Simona koji nikad za reprezentaciju nije odigrao kako treba.
Protiv Uzbekistana se odlicno vidjelo da nemamo zamjenu za njih dvojicu kakvi god da su..
nama nije bitno ko igra na sredini samo da su odbrana i vucinic dobro raspolozeni ovi ostali ko god igra samo tuche i kolje tako da opusteno![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
A da pocnu Vucinic, Beciraj i Djalovic?
Ukusi su u pitanju.
Simon se po meni ne moze ni poredit s Boskovicem, koji je nekako ka baba prebijena. Imam osjecaj kao da ga neko puskom cera da igra za reprezentaciju. Jos kad mu dadose kapitensku... O Simonovoj zelji je suvisno raspravljat, a talenat ce dat rezultat, prije ili kasnije.
Sad se sjetih, sjedah blizu Purovica nocas na stadion, igra li taj covjek idje?
Simon se vise vise trudi i trci, ali mu je ucinak manji nego Boskovicu. Bole je korisniji jer ne siluje loptu, razigrava saigrace i koliko god djelovao kao baba mi nemamo boljeg od njega.
Mirko je van forme zadnjih mjesec ipo, srecom dade gol u nedjelju, na Jovetu ne racunam, nema Boskovica i Simona. Jedino ko je u formi je Beco koji je i danas dao gol, ali ne vjerujem da ce ga Cico staviti od pocetka.
Bošković je poslužio itekako pri formiranju nacionalnog tima, bio tu da pomogne svojim iskustvom i poveže malo ekipu.
Ali, ja se stvarno ne sjećam kad je taj čovjek posljednji put uradio išta na nekoj utakmici, samo mi padaju na pamet neka sasvim promašena proigravanja u situacijama kad smo mogli itekako da izvučemo više iz napada.
Nije igrač koji može da se bori za loptu na sredini sa protivničkim ofanzivcima, a očigledno više ne može ni da isprati tempo pri stvaranju akcija.
Kod Filipovića je imao više prostora za igru, ovdje se jednostavno ni u kojoj varijanti ne uklapa u tim, i to je to.
Odgledaj ponovo mec protiv Engleza i vidjeces kako je odigrao..
Boskovic me nervirao masu u zadnje vrijeme,ali on je igrac s velikom reputacijom u nasoj reprezentaciji i svakako da mora biti tu,mozda po formi ne u prvih 11 trenutno,ali moze uvijek pomoci svojim iskustvom...Mislim da se prerano odlucio za fudbal preko bare,al' jbg.mora se covjek obezbijedit i iskoristit priliku da se unovci trcanje za loptom.....a da je imao malo vise srece u karijeri igrao bi fudbal na vecem nivou ,u kontinuitetu,kako se i mislilo da ce bit kad je prelazio iz Zvezde u PSG.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Beco je stisnuo Djalovica, napokon...
Boskovic mi ne bi priviro reprezentaciji imali mi boljeg,nemali.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Beciraj,samo da ga ne ureknem;crnogorsku ligu je doktorirao,presao je u Dinamo i mislili smo ako bude pomalo ulazio i ostavio dobar utisak bice dobro.Prvi je napadac u timu sa milion napadaca i krila,sto je bitnije,pokazao je da ni hrvatska liga koja je sigurno kolko tolko kvalitetnija od nase nije teska za njega.kad je usao na Vembli odmah je pokazao neku impulsivnost iako je prvi put igrao u onakvom ambijentu.Popravio se radeci s Kranjcarom i u Dinamu,nema vise samo lopta u for nego sad i malo igra s njom.Sledeci korak koji bude kad bude,nadamo se sto prije,neka od najjacih liga.Stavio bih i ja njega od pocetka i sigurno bi ima vise uticaja na igru ali Cico igra na njegovu prodornost,brzinu i snagu pri kraju kad ovi budu umorni jer djalovic tu ne moze da parira Beciraju,ali se trudi isto koliko i on.I ja bi ga odm alai zna Cico sto radi jer ne moze nam niko garantovat da ce Beco izforsirat dva gola i da cemo bit mirni posle.
Ako budemo igrali ka ovu poslednju sa cetri zadnja vezna tesko da mozemo sto.Treba nam jedan kreativac na sredinu.Treba Marka Cetkovica zvat u reprezentaciju,prije no Grbica.
Murinjo, a da pogledas spisak pozvanih igraca, mozda bi znao da je pozvao Cetkovca?
http://fscg.co.me/201105191749/Vijes...zentacija.html
E pa onda je sve u redu.
Da mi je znat sto je frka sa Damjanovicem, pa ga nema...eO je sinoc dao 2 gola, prvi dobro ne vidjeh...drugi majstorski pod precku lijevom, posle centarsuta sa lijeve strane...dosta tezak gol...
Odakle vam to da Jovetić neće igrat???Jeste da je Mihajlović uradio užasnu stvar ne stavljajući ga ni makar pola sata pa sad uprava Fiorentine može reć kako je on zapravo još uvijek povrijedjen ali doktor je rekao da je on spreman za teren još prije mjesec dana...svašta...da nam ne treba (koliko god to glupo zvučalo) jer imamo Vukčevića ili Boškovića (što god ja mislio o njemu on igra tu poziciju za razliku od drugih) pa da čovjek shvati ali sad je prijeko potreban...
deuscroix
Možda zbog toga što momak nije igrao 8 mjeseci?? Jesi razmišljao o tome?![]()
Trebalo bi da ga ubaci 15-20 minuta ako ne budemo vodili do tad
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks