Toalet Papiri je zaista nepotreban podforum. On moze da udje u podforum: Vodovod i kanalizacija, za sve nas koji imamo problema sa vodovodnim cijevima, lavaboom i sl. :mrgreen:
Printable View
Ako moze i jedan vezan za bankarski sistem u Venecueli.. Kao i branje pamuka nekad i sad..
Starwalker zeli da postane administrator umjesto administratora.
Ma hajde ne lazimo se :mrgreen: Evo i ja josh chekam DIDI da mi da aop na #montecafe.
Ako ti je(i ne samo tebi vec vecini) potrebna tema za tvoj ukus na podforumu ljubav(ili bilo kom drugom),da ti nije svaka za smece-izvoli,imas na raspolaganju da istaknes tvoju kreativnost i sam postavis temu...;) Zaista ne vidim potrebu zasto ne ucinite nesto,vi kojima nesto smeta po pitanju toga pa postavite sami neku i budete akter procvata podforuma koga gledate sa podsmjehom...(ako vec niste u stanju da zaobidjete isti)
fali, a ti bi ga moga' preskočit.
ugasite ovaj forum sad preko ljeta
Ih,Artemis,je*em mu miša.:D
To što ne činimo nešto proističe iz toga što nemamo što reć',pretpostavljam.Za mnoge od 'nas' ljubavni život nije nešto što se dijeli.Naravno,govorim za većinu bez pribavljenih potpisa itd.,nadam se da neću nekog naljutit'.
Ruku na srce,dosta priče na tom podforumu se svodi na klišee koje svi znamo.Ja se samo pitam ima li potrebe ponavljati ili isticati poznato.Te primjere sam uzeo jer će se vjerovatno 'psihološke' teme svesti na priču o nekoj bioenergiji,parapsihologiji i mazanju ljubavnih opekotina nekom kvaziteorijom koju je smislio književnik koji je uzimao previše mačje trave (Koeljo,recimo). :)
Samo to i ništa više.
Takođe ne želim da zvučim kao ogorčeni vukodlak ili tako nešto.Ako budem imao nešto kreativno da doprinesem,doprinijeću.Za sad sam suH.
Za to vrijeme,nadam se da mi je dozvoljeno da se ponekad pojavim i kažem svoje mišljenje.Ukoliko zaista ne prijam ljudima koji zalaze tamo,od večeras obećavam da ću izbjegavati taj podforum i to je to.
Konačno neka inicijativa.
:D
Kako inace da i opstane podforum ljubav kad se sve uglavnom i vrti oko istog nama poznatog a prije ce biti neceg cega smo trenutno liseni pa nam je sve to mlitavo,ili onako za korpu...Nisam htjela iskljucivo na tebe da se sve odnosi,i nisam naravno ni htjela reci da ti nekom ne prijas,samo su me tvoje rijeci pokrenule,jer vidim samo da se na svaku temu koja se postavi na ljubav stavi obavezno i po neki komentar da je za smece pa eto ako misli da je nesto za smece neka sam postavi nesto,neka bude kreativan...Mi smo uglavnom na ljubav okrenuli jedne te iste teme mnogo puta,sve se inace vrti ali to ne znaci da neko nema nesto lijepo i korisno reci...Eto i na forume kako i u zivotu samo sto ne ukinu ljubav i emocije...:D
Cika Dzo,ja jos malo pa 29,baci onaj sat sto kuca... :mrgreen::p Cmok :D
Nemaju šanse,ako pokušavaju.Fiziologija je takva da se od emocija pobjeć' ne može.
P.S.Ko god da su 'oni',zazvučah malo paranoično.
P.P.S.Ljudi gušteri.
Ne znam ja za te satove,to treba ti da bacaš. :-P :)
A i imaš još 10-20 godina dok ga baciš.Samo polako. :D
Sad bi trebalo da neko bači onaj komentar: "Dvoje su se tako smuvali." Čekamo.
Dvoje su se tako smuvali.
ozbiljno :D
postavismo 3 stranice pitanja. admini se ne oglasiše, a bilo je interesantnih predloga. ;)
Stigao sam blizu cetvrte kockice. Apel za dobre usere da ostave koji plus.
Hvala Lijepo ;)
Hahahahaahha, kako ti ga reče! :)
lol...jeli moguce da se skupljaju kockice... o.O
kockice, bem ga
sveska na kockice
Znam tetu u knjižari pa dobijam dosta kockica od nje.
Zaključio sam da ovdje postoje i nepisana pravila foruma kojih se sve češće pridržavaju neki "nadforumaši" u ovom slučaju H.Krisna.
Često se događa da pojedini postovi sa pdf-a pod njegovim protektoratom jednostavno nestanu.
Za svaki obrisan post obavezno je i objašnjenje, razlog njegove eliminacije. Ovdje je pravilo da moraš tražiti objašnjenje.
Zadnji u nizu je post na thread-u nacionalnost.
I naravno, komentar mi je obrisan. U početku pomislih, možda je moja greška, postovah ga ponovo. Naravno, ista priča, post obrisan, bez obrazloženja. Koje nepisano pravilo sam prekršio?Quote:
Tražim objašnjenje kako je moguće da je post iznad, u kojem je izrečena prijetnja smrću vatrenim oružjem u skladu sa svim pravilama foruma.
Podrzavam gore napisano.
Sad iybrisase cika dzoa sto rece da kaludjerovic treba da pije vise caja?
Sto je tu bilo neukusno?
^^
Dje si procitao to pravilo da se svaki post obrisani mora pravdati? Bar sto puta je objasnjeno odje ako nekog to interesuje postoji PM moderatoru jer koliko ti spamujes i sta sve ti se brise kad bi ti se objasnjavalo moderator nista ne bi radio osim tebi i jos par slicnih forumasa objasnjavalo , a pitanja zasto neko pise latinicu a neko cirilicu, pise ovako ili onako nikad nije tema pa ako goris od zelje da to saznas napisi forumasu PM i saznaj
Objasni kome se konkretno prijeti smrću u tom postu jer ja ne vidim? Nesto ne vidju da je neko ugrozen pa da śutra idemo na sa'ranu Kaludjeroviću, a ni to da neko njega ugrozava pa da pisemo saucesća onima koje će on nagrditi pistoljOm, praćkom topom ili nekim groznijim oruzjem ili orudjem.
Tesko je odluciti i to koliko će se puta Mstislav i Kaludjerović puta jos registrovati ili to je samo sumnja.
Možemo li vrnut Kejsa na forum za ovo finale? :)