Zaključio sam da ovdje postoje i nepisana pravila foruma kojih se sve češće pridržavaju neki "nadforumaši" u ovom slučaju H.Krisna.
Često se događa da pojedini postovi sa pdf-a pod njegovim protektoratom jednostavno nestanu.
Za svaki obrisan post obavezno je i objašnjenje, razlog njegove eliminacije. Ovdje je pravilo da moraš tražiti objašnjenje.

Zadnji u nizu je post na thread-u nacionalnost.

Quote Originally Posted by Kaludjerovic View Post
po nacionalnosti sam Crnogorac iako sam duži deo života proveo u Srbiji i bio bih u stanju da dam svoj život za Crnu Goru i druge Crnogorce, ali i da oduzmem život onom ko mi dira u moje crnogorstvo. Da, otvoreno kažem da bih bio u stanju da ubijem i to pištoljem. Biti Crnogorac za mene je prvo obaveza i čast pa tek onda sve ostalo. Crna Gora je naš i mi sa njom rodjeni venac, Crna Gora je večna dok su joj deca verna, slava svim Crnogorcima palim za ime crnogorsko i za čast Crne Gore.
Moj komentar je bio
Zašto toliki domoljub ne koristi maternji jezik?
I naravno, komentar mi je obrisan. U početku pomislih, možda je moja greška, postovah ga ponovo. Naravno, ista priča, post obrisan, bez obrazloženja. Koje nepisano pravilo sam prekršio?

Tražim objašnjenje kako je moguće da je post iznad, u kojem je izrečena prijetnja smrću vatrenim oružjem u skladu sa svim pravilama foruma.