Znamo da si na MSC i da znaš talijanski :)
Printable View
sutra opet primorac u gružu. nadam se bez izgreda, ako beštije dolaze (mislim na obje navijačke) strane. mislim da je jug bliži pobjedi i zbog domaćeg bazena, a i zbog stanja u primorcu kojem je najbitnije ne izgubit opet s velikom razlikom, ako slučajno na kraju bude gol razlika odlučivala.
mladost i barceloneta bi isto trebala it kvalitetna utakmica i možda slična onoj nedavno mladost - budva 5:5, dakle neizvjesno.
olypiacos i budva sve ovisi o šefiku. ako opet bude odličan kao u posljednje vrijeme budva bi mogla iznenadit u grčkoj, ali u svakom slučaju opet neizvjesno.
ostale utakmice više manje imaju izrazite favorite, a nadam se da bi možda panionios mogo iznenadit vasas, mada sumnjam. opširna najava cijelog kola, sa jednim zanimljivim videom azeveda kako pjeva himnu juga na linku
Zanimljiv tekst o navijacima :)
kad dolazi olimpiakos u bd
pokušali smo malo utjecat na njih ;)
je li porobić definitivno novi trener jadrana?
idete li u gruž? ne znam je li htv ima kakve agregate, ali ako ne onda je prijenos upitan jer je danas došlo do požra u glavnoj trafostanici za dubrovačko područje i upitno je kad će se vratit struja.
Jos se ne zna definitivno da li je Porobic trener Jadrana,za svaki slucaj,pregovara se jos sa jednim trenerom.Koliki je taj kvar na trafou,kad ce struja doc?
Oce li se skupit para za taj autobus igracima? :D
Ice se pjeske:D
Idu s Bestijama hahahahha :D
primorac i budva gube nazalost a jadran dobija valjda
Ne idemo mi organizovano u Gruz,nego neko ko moze u privatnoj reziji i to je to....
@dida122 sve pohvale za site, najdetaljniji site o vaterpolu koji postoji (koliko sam ja bar upućen). Što mi se sviđa nije samo štura analiza tijeka utakmica nego ima i onih stvari okolo utakmice koje su isto tako jako interesantne plus odlične najave i uvodi za Jadransku i LEN "lige".
Bravo, svaka čast !!!
hvala na pohvalama. krenuli smo bez nekih pretenzija (osnovali udrugu jer je to bio uvijet da možemo na natječaju HVS-a dobit vaterpolo teren - bila akcija 100 terena na Jadranu). kako se kupamo na dančama, a osnovali smo udrugu mogli smo kao pravna osoba dobit hr domenu s nazivom udruge pa je tako nasto dance.hr što smo mislili ako se glazbeni smijer dance vrati na velika vrata kao što je bio najpopulraniji 90tih, dobro unovčit domenu (šala).
ipak smo malo pomalo počeli pisat o vaterpolu sve više jer me osobno (i većinu drugih iz udruge) iritira kakvo je stanje što se tiče medijske prezentacije vaterpola. u nas su novinari koji pišu ili na tv prenose vaterpolo potpuni neznalice i još k tome glupi ljudi pa pišu nebuloze i besmislice. mi smo amateri što se tiče pisanja, ali smo dosta nas trenirali vaterpolo u mlađim danima.
trenutačno me najviše smeta što ovakva liga kao što je jadranska u kojoj se igra najbolji vaterpolo na svijetu, i dobro je legla među klubovima, nije u stanju nać sponzora i bolje se medijski eksponirat i radit malo na marketingu. za bukića sam već odavno znao da je ***** od čovjeka (ima saborsku plaću između ostalog - nekih 17 - 18 000 kn mjeesečno, a još se prijavio da živi u šibeniku (iako je u zagrebu zadnjih 20ak godina ne bi dobijo još i putne troškove za dolazak u sabor - gdje još nije niti jednom u 2 mandata ništa progovorio), a izgleda da je voditelj lige bebić i gori od njega.
šteta bi bilo da liga propadne ili oslabi, jer vjerujem da bi se uz malo napora (da ti ljudi koji bi trebali vodit ligu i marketing saveza (imam info da nisu u godinu dana uspjeli u marketingu HVS-a organizirat 1 akciju u vezi nekog sponzora koji im je dao nekoliko auta na korištenje pa su im ih oduzeli) od 8 satnog radnog vremna aktivno rade bar 2 sata dnevno) da bi se liga mogla unaprijedit. da bi sponzori pokrivali troškove gostovanja i sudaca (kao NLB u košarci) te da se još osigura i kakav nagradni fond tipa da prva 3 mjesta donose nekakvu zaradu.
malo sam odluto od teme. evo mojih prognoza da današnje kolo:
MLA - BAR - max 2 razlike za mla, malo golova - do nekih 13
JAD - VOJ - upitnici (ko je uopće trener na ovoj utakmici), recimo do 5,6 razlke za jadran
JUG - PRI - pobjeda juga (u nas na klad H 1,5 pa mislim da će jug dobit s bar 2 razlike) ali ne onako uvijerljive ko lanjsko (12:6) i nedavno (14:7) gostovanje kotorana. oko 2-3 razlike. jugu zbog bolesti najupitniji joković (bolestan i bušlje), a ozlijedama načeti bošković i drobac (igra pod blokadom)
PAN - VAS - pobjeda vasasa, ali ispod 3 razlike
PAR - HON - mislim da će partizan pregazit mađare (u nas h 4,5 i mislim da će ga lakoćom ostvarit)
OLY - BUD - dosta ovisi o šefiku, ako bude kao protiv jadrana i mladosti u zg (nisam gledo protiv cattara zadnju utakmicu) neće sigurno bit puno golovaniti će grci ostvarit hendikep od 2,5. mislim da je saznanje da će branit za CG na EP dosta podiglo volju za treninzima i u zadnje šefik opet brani odlično.
RECC -SIN - recco će pregazit ruse, mislim da ispod 13:6 neće bit
EGER - ŠTU - ove 3 ekipe osim recca će u međusobnim uakmicma odlučivat ko će dalje imislim da su domaćini u prednosti i da će dobit
upravo je to problem ne samo u vaterpolu, nego svugdje, gdje nekompetentni i nestrucni kadar vodi razne poslove, pise i prica svakakve gluparije, itd itd.
sve u svemu, meni se jako svidja sto pisete objektivno, barem do sad, a ne favorizujete 'svoje' klubove protiv ocigledno jacih protivnika, kao sto to rade neke profesionalne novine/novinari.
NEOPROSTIVO SA IGRACEM VISE !!!!! 1/6 katastrofa !!! svaki put kad su pogrijesili sa igracem vise primili su gol....ispustili su cistu pobjedu !!!!
Dobar je remi tamo rezultat. Bolja je ekipa Primorac vidi se, ako budu regulisali pitanje finansija mogu opet bit prvaci...
A njihove navijace necu ni da komentarisem,jer nisu dostojni....svaka pjesma ***** te kotore i *****o vam mater u picku...sramota
nije svaka. čak su i napredovali od prošle utakmice. sad su na 50 posto vrijeđanja i 50 % navijanja ;)
čestitke na bodu, spasio nas panionios pobjedom protiv vasasa, sad trebamo dobit grke dva puta i čekat rasplet dvostrukog obračuna primorac-vasas.
vidjelo se da je joković bio bolestan i da skoro nije ni zaigro. valjda će se u ovoj pauzi, poslije finala kupa, i on i bušlje i bošković oporavit i ozdravit
Kako je igrao Jadran?
Šteta, spasio vas Vićan sa nekolike nevjerovatne odbrane i Milić sa 3 100% nerezonska šuta. Fenomenalno nam funkcionišu akcije sa uplivavanjima krilnih igrača i odbrana centarske pozicije. Da mi je neko prije ponudio bod, objeručke bih ga prihvatio, ovako nije da nisam zadovoljan , ali......
Bravo za Panionios !!!
kakav sudac u zagrebu. ako vam kad naleti bender (njemac) kao sudac pazite se :), ne ujeda, ali nije svaladao sva pravila, tek je pri početku priručnika. barceloneta je skoro pa sigurna u ovoj grupi, a sad slijede 2 obračuna jadran - mladost gdje će se tražit drugi koji će proć. izvještaj s utakmice
stigo je i izvještaj iz gruža, kažu da će bit i koja slika sutra
ajde ajde, i vi ste u budvu, kao i svuda, skandirali neka gori HN, ubi ubi novljana, itd, pa nikom nista, a sad cmizdris...:P
primorac je definitivno zasluzio pobjedu i slazem se za milica. a ono sto fali jadranu, jugu, itd, su 1 do 2 stranca, kao kiss i azevedo, da potegnu kad se lomi rezultat, kad niko nema muda (bez obzira sto su oboje dali po 1 gol iz peterca). iskreno, zao mi je sto je primorac igrao nerjeseno jer se vidjela velika razlika od prosle utakmice u gruzu i definitivno su namucili protivnika. od 9 golova, 6 je dato iz igre, sto nije malo. jbg, igrac vise je mana ne samo primorca, nego cijelog crnogorskog vaterpola.
na teskim gostovanjima, najvaznije je uspostaviti svoju igru i ne dopustiti da te tribine i cjelokupni ambijent izbaci iz takta. to je uspjelo jadranu prosle godine u EL u kotoru, kad su igrali 12:12, to je uspjelo primorcu u novome u revansu kad su dobili, to je uspjelo prosle godine jadranu i u dubrovniku i u zagrebu, i ove u gruzu, i isto tako sad primorcu. samo treba naci nacina da se motivise i ocvrsne ekipa, a to capro svakako zna.
sto se jadrana tice, malo su olako shvatili vojvodinu tako da su primili 3 jeftina gola od sidruna, ali su se zadnju cetvrtinu uozbiljili i dobili je 5:0.
budva......no comment
Sinoc,cekao u kolima isped bazena,izvukli ga iz kola i prebili ispred 50 ljudi,polupali mu auto.Covjek je u godinama,u teskom je stanju.
u jbt to mi je komsija...jel znas mozda tacnije sta mu je?
Coeku ce puno bolje bit ako dida i braco osude napad... $edite.
Marva jedno, marva drugo, da im das puske sad bi nastavili dje su stali (cast izuzecima)...
Jes, eto u današnje vijesti. Brao vi ga Dubrovčani!!
naravno da nisam da se ikoga bije, isto ko što ne bi volio da ni mene biju. samo bi reko da to nisu huligani, jer mi ta riječ više ide uz navijanje i pravljenje nereda na utakmicama. to su idoti ili iskompleksirane budale ili tako nekako.
Sad sam citao,sramota jedna totalna,10-20ljudi da bije jednog covjeka sa palicama jos da mu auto svo slome i da takav vozi do granice!!!!?? Na istoj toj granici hrvatska policija ga nije ni pitala sto mu se desilo....samo je nastavio dalje....sramota jedna za hrvatsku,sad imam jos gore misljenje o vama!!!!
Kako se ne nadje sad niko od dubrovackih medija da prenese sto se desilo?!
Rezultati LEN cupa:
Spandau 04 - Vouliagmeni 8-4 (6-8)
Szeged - FTC Budapest 7-7 (9-10)
Spartak Volgograd - Marseille 7-6 (6-13)
Sabadell - Savona 8-6 (10-14)
Partas - Cattaro 8-4 (5-10)
Matarň - Brixia Brescia 7-10 (5-11)
Posillipo - Oradea 8-7 e.t. (12-10)
Jadran Split - Primorje Rijeka 5-4 (4-10)
Cattaro zamolo da prokocka 5 golova iz Kotora.
Jos jedna zanimljiva vijest:
LEN se seli iz sjedista u Rim i prelazi u Luxemburg. Ovo i nije toliko lose, jer ce mozda italijani koji imaju dosta uticaja u ovu organizaciju, taj uticaj malo izgubiti.