jako mi je drago da se vaterpolo pomalo oporavlja, prije svage medijski. često sam kritiziro lenu, ali sad ih treba pohvalit. ipak su se dogovorili s eurosportom (šteta da nije na 1. kanalu) i tu velik broj ljudi može pogledat kvalitetan vaterpolo. šteta da i klubovi ne idu za njima i nisu bili u stanju poslat kvalitetan materijal (video isječke) za emisiju koja je trebala ić ponedjeljkom kao highlights-i svih utakmica u kolu. stvarno mi nisu jasni ti klubovi.
inače prijenos iz budve je bio puno kvalitetniji od onog iz kotora, puno manji odbljesak od površine bazena. vjerojatno je bolji kut kamere
također sve više klubova su barem solidni, ako ne i jaki. još kad bi recco smanjio broj igrača na npr 16, a ostale pustio na tržište bio bi i još barem jedan jaki klub. barceloneta je ove godine kadidat za 1/4finale, ako onda ovisi o ždrijebu, možda i final4. partizan, jug, primorac, jadran, recco su glavni kandidati za naslov, tj ovi navedeni klubovi mogu dobit prvog favorita recca u jednoj utakmici. solidnih klubova je isto dosta, mladost, budva, vasas... vjerojatno i olympiacos, pa ni panionios, honved, vojvodina... nisu loši i mogli bu u tu srednju kategoriju uletit.
evo dančarskog viđenja
utakmice primorac - panionios
Bookmarks