A njihove navijace necu ni da komentarisem,jer nisu dostojni....svaka pjesma ***** te kotore i *****o vam mater u picku...sramota
A njihove navijace necu ni da komentarisem,jer nisu dostojni....svaka pjesma ***** te kotore i *****o vam mater u picku...sramota
nije svaka. čak su i napredovali od prošle utakmice. sad su na 50 posto vrijeđanja i 50 % navijanja![]()
čestitke na bodu, spasio nas panionios pobjedom protiv vasasa, sad trebamo dobit grke dva puta i čekat rasplet dvostrukog obračuna primorac-vasas.
vidjelo se da je joković bio bolestan i da skoro nije ni zaigro. valjda će se u ovoj pauzi, poslije finala kupa, i on i bušlje i bošković oporavit i ozdravit
vaterpolski portal - www.dance.hr
Kako je igrao Jadran?
Release Yourself
Šteta, spasio vas Vićan sa nekolike nevjerovatne odbrane i Milić sa 3 100% nerezonska šuta. Fenomenalno nam funkcionišu akcije sa uplivavanjima krilnih igrača i odbrana centarske pozicije. Da mi je neko prije ponudio bod, objeručke bih ga prihvatio, ovako nije da nisam zadovoljan , ali......
Bravo za Panionios !!!
kakav sudac u zagrebu. ako vam kad naleti bender (njemac) kao sudac pazite se, ne ujeda, ali nije svaladao sva pravila, tek je pri početku priručnika. barceloneta je skoro pa sigurna u ovoj grupi, a sad slijede 2 obračuna jadran - mladost gdje će se tražit drugi koji će proć. izvještaj s utakmice
stigo je i izvještaj iz gruža, kažu da će bit i koja slika sutra
ajde ajde, i vi ste u budvu, kao i svuda, skandirali neka gori HN, ubi ubi novljana, itd, pa nikom nista, a sad cmizdris...:P
primorac je definitivno zasluzio pobjedu i slazem se za milica. a ono sto fali jadranu, jugu, itd, su 1 do 2 stranca, kao kiss i azevedo, da potegnu kad se lomi rezultat, kad niko nema muda (bez obzira sto su oboje dali po 1 gol iz peterca). iskreno, zao mi je sto je primorac igrao nerjeseno jer se vidjela velika razlika od prosle utakmice u gruzu i definitivno su namucili protivnika. od 9 golova, 6 je dato iz igre, sto nije malo. jbg, igrac vise je mana ne samo primorca, nego cijelog crnogorskog vaterpola.
na teskim gostovanjima, najvaznije je uspostaviti svoju igru i ne dopustiti da te tribine i cjelokupni ambijent izbaci iz takta. to je uspjelo jadranu prosle godine u EL u kotoru, kad su igrali 12:12, to je uspjelo primorcu u novome u revansu kad su dobili, to je uspjelo prosle godine jadranu i u dubrovniku i u zagrebu, i ove u gruzu, i isto tako sad primorcu. samo treba naci nacina da se motivise i ocvrsne ekipa, a to capro svakako zna.
sto se jadrana tice, malo su olako shvatili vojvodinu tako da su primili 3 jeftina gola od sidruna, ali su se zadnju cetvrtinu uozbiljili i dobili je 5:0.
budva......no comment
<--- leuk
Sinoc,cekao u kolima isped bazena,izvukli ga iz kola i prebili ispred 50 ljudi,polupali mu auto.Covjek je u godinama,u teskom je stanju.
u jbt to mi je komsija...jel znas mozda tacnije sta mu je?
Coeku ce puno bolje bit ako dida i braco osude napad... $edite.
Marva jedno, marva drugo, da im das puske sad bi nastavili dje su stali (cast izuzecima)...
Last edited by Mad_dog_KO; 17-12-09 at 11:57.
Bijo si poziw koi se neodbija
Jes, eto u današnje vijesti. Brao vi ga Dubrovčani!!
naravno da nisam da se ikoga bije, isto ko što ne bi volio da ni mene biju. samo bi reko da to nisu huligani, jer mi ta riječ više ide uz navijanje i pravljenje nereda na utakmicama. to su idoti ili iskompleksirane budale ili tako nekako.
Sad sam citao,sramota jedna totalna,10-20ljudi da bije jednog covjeka sa palicama jos da mu auto svo slome i da takav vozi do granice!!!!?? Na istoj toj granici hrvatska policija ga nije ni pitala sto mu se desilo....samo je nastavio dalje....sramota jedna za hrvatsku,sad imam jos gore misljenje o vama!!!!
Kako se ne nadje sad niko od dubrovackih medija da prenese sto se desilo?!
Bijo si poziw koi se neodbija
Rezultati LEN cupa:
Spandau 04 - Vouliagmeni 8-4 (6-8)
Szeged - FTC Budapest 7-7 (9-10)
Spartak Volgograd - Marseille 7-6 (6-13)
Sabadell - Savona 8-6 (10-14)
Partas - Cattaro 8-4 (5-10)
Matarň - Brixia Brescia 7-10 (5-11)
Posillipo - Oradea 8-7 e.t. (12-10)
Jadran Split - Primorje Rijeka 5-4 (4-10)
Cattaro zamolo da prokocka 5 golova iz Kotora.
Jos jedna zanimljiva vijest:
LEN se seli iz sjedista u Rim i prelazi u Luxemburg. Ovo i nije toliko lose, jer ce mozda italijani koji imaju dosta uticaja u ovu organizaciju, taj uticaj malo izgubiti.
Release Yourself
Koliko se pricalo o onom sitnom incidentu sa Bestijama po dubrovackim portalima... a sad oko ovog mnogo veceg incidenta niko nista i ne objavljuje. Necu da stvaram polemiku, jer za ove stvari su krivi idioti kojih se uvijek nadje. Samo bih htio da cujem sto ima braco da kaze na ovo poslije onih huskackih postova, ili je mozda i on bio medju tom bagrom (smradova jer su napali samog starijeg covjeka).
Vjerujem da vecina u Dubrovniku osudjuje ovakav dogadjaj kao i dida, ali su nesto tihi u tome, i ovo njima i Dubrovniku sluzi na cast kao sto i pravim crnogorcima i te kako sluzi na cast 1991-a godina.
Release Yourself
Braco mora da nema struje,evo 3 dana nemaju struje konavli
baš ću se malo raspitat. u zagrebu sam pa sam malo van događanja.
sky, ne bi baš uspoređivo rat i sve što je on donio (puno mrtvih, ranjenih, još puno više traumatiziranih, spaljenih i opljačkanih mjesta, sela i kuća...) s jednim napadom na pojedinca. koji je usput, gotovo sigurno, uzrokovan ti istim ratom - iako to nije opravdanje, posebno što se policije tiče koja ne reagira i šuti. a braco je gotovo sigurno bez struje, iako dolazi na mahove danas. bar u samom gradu
Last edited by dida122; 17-12-09 at 16:31.
Ista ta Hr policija pustila je skroz krvavog i izoblicenog covjeka a da mu na granicnom prelazu nijesu pitali sta se desilo,i sada svi cute...
Došla je struja evo prije pet minuta ali bojim se da će opet nestat. Braco osuđuje svako nasilje, pogotovo ove vrste, jer Braco nije ***** kakvim ga ovdje neki mangupi smatraju. Da sam bio tu tome bi čovjeku pomogao, kao što sam to radio i prije, cijeli svoj život, kad je u pitanju nepravda. Povezivati čin nekolicine budala sa cijelim Dubrovnikom je kao povezivanje napada i rata oko Dubrovnika sa svim Crnogorcima. Majmuna ima svugdje i bit će ih dok je svijeta.
Ovo je dokaz da ni prije nisi imao lijepo mišljenje o nama a onda se čudiš da i ovamo ima ljudi koji imaju jednako takvo mišljenje o vama. Često puta se ovdje omalovažavalo sve hrvatsko. X puta sam zbog ničega, točnije isključivo zbog moga prisustva na ovom forumu dobijao prijeteće privatne poruke, psovalo mi se majku ustašku, je*alo sve po spisku i slično. Zašto? Zato jer sam htio uspostavit neki normalan kontakt s ljudima na ovom forumu i sve sam to gutao (ne znam ni sam zašto). Zasmetalo vas je kad sam osudio ponašanje nekolicine Beštija na gruškom bazenu od kojih su neki dizali tri prsta i spominjali gaženje 91 i ponavljanje toga gaženja. Neki ljudi mogu podnijet takve provokacije ali tko je god prošao kroz rat, izgubio nekoga, bio ranjen, taj to jednostavno ne može progutat. Dobro je pitanje postavila jedna vaša novinarka (a to nitko od vas nije komentirao): kako bi se vi ponašali da smo mi palili i rušili Herceg Novi ili Kotor pa vam došli u goste i spominjali to gaženje i prijetili da ćemo to ponovit? Ne morate odgovarat na ovo pitanje jer odgovor znam i bez vas s obzirom da sam svašta doživljavao u Herceg Novom iako vam ja nikad nikakvog zla nisam nanio, a što vama (poštenim i časnim Crnogorcima) mislio dabogda se mojoj djeci dogodilo.Originally Posted by ClauN`vs`RaideR
Što se tiče napada na ovog čovjeka, da još jednom ponovim, osuđujem bilo kakvo nasilje te vrste a počinitelje bi potrpao u zatvor na malo duži period i iskreno se nadam da će tako i biti.
Last edited by bracodubrovnik; 17-12-09 at 16:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks