Koliko kostaju karte? Prastajte ako je bilo, mrsko mi prevrcati topic...
Printable View
Koliko kostaju karte? Prastajte ako je bilo, mrsko mi prevrcati topic...
Svajcarcima se oporavio Benaljo.
ja uzeh za sektor A, red 23, sjedista 4,5,6,7.... prodjoh super, i jedva ziv :)
pa.... nemam ideju koliko tacno, ali bilo je.
Uzeh 4 karte za śever. Poranio sam po ure ranije da ne rizikujem da izvisim.
Ja nabavih dvije za zapad...samo nisam siguran kako je numerisan sektor F, na primjer prvi red sjediste broj 1, jeli to odmah tamo gdje se zavrsava sektor E ili je skroz do zida?
Isao sam logikom da se u sektoru A krece od zida od broja 1 pa nadalje...Isto tako pretpostavljam da ide svaki sektor, znaci s lijeva nadesno od 1 pa nadalje...Ima li ko da ovo zna sigurno posto su mi brojevi sjedista 2 i 3, a red je solidan...
bice karata ne brinite ka protiv italije ce nam prodavat karte dje oni sjede .. hehe
Karata je malo ostalo, ja kupih za zapad, jer je cijeli istok otisao na trebovanje, pa se taj salter nije ni otvarao. I jedva ziv, kakvo guranje, dobro nogu nijesam tamo ostavio.
Oce li bit sjutra u prodaji karte ?
Vremenska prognoza...
Na sjeveru, u četvrtak pretežno oblačno uglavnom suvo ili ponegdje uz vrlo malo kiše, a od petka do kraja vikenda pretežno sunčano uz povremeno umjerenu oblačnost, a tokom jutra po kotlinama i maglom. Od četvrtka do subote prijepodne, duvaće uglavnom umjeren, a na krajnjem jugoistoku pojačan, sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Temperatura vazduha, od četvrtka u sjevernim predjelima, a od petka i u južnim, nešto niža.
idealno vrijeme za svajcarce, mada ni mi ne zaostajemo :p
bio sma u 5:45 na salter kod Sportskog i bjese ostalo 12 karata za zapad-red 2 i 3. eto toliko.
Znaci ostao je samo jug i malo sjevera dolje,ucinjelo mi se da su zatvorili salter za zapad kasno danas
Nemojte me uzet za rijec :p
Sad sam kupio kartu,ima karata za svaki sektor.Za jug ih ima dosta.
jedino da ih covjek uzme pa da vreba kasnije neko mjesto iznad (ako bude praznih mjesta).
Ne znam za koji su red ali ih danas kupuju.
Uzeh tri karte za sjever danas, oko 1 i po. Očekivao sam gužvu, a kad sam vidio jednog samo čovjeka kako se mota oko šaltera, reko prošle su. Lagano, ostalo je bilo dosta za jug i sjever.
Ja sam uzeo sektor b je li to gore
pa zar nije malim slovom dolje a veliko gore
jes.imam ja 2 za galeriju i stoji veliko slovo kao i na sličici pozadi ;)
Pa ja rekoh,samo mi nije jasno zar nije citava galerija trebovali navijaci,zasto se onda prodaje na salter
Zato sto ocigledno nije sve trebovano.
ja uzeh danas oko 1 sat 5 karata za zapad, sektor F red 3 i ostalo je bilo jos 4 za zapad sektor A i to 1. red.
i sto da gledas?? ogradu XD