Uzeh tri karte za sjever danas, oko 1 i po. Očekivao sam gužvu, a kad sam vidio jednog samo čovjeka kako se mota oko šaltera, reko prošle su. Lagano, ostalo je bilo dosta za jug i sjever.
Uzeh tri karte za sjever danas, oko 1 i po. Očekivao sam gužvu, a kad sam vidio jednog samo čovjeka kako se mota oko šaltera, reko prošle su. Lagano, ostalo je bilo dosta za jug i sjever.
Ja sam uzeo sektor b je li to gore
pa zar nije malim slovom dolje a veliko gore
jes.imam ja 2 za galeriju i stoji veliko slovo kao i na sličici pozadi![]()
Pa ja rekoh,samo mi nije jasno zar nije citava galerija trebovali navijaci,zasto se onda prodaje na salter
Zato sto ocigledno nije sve trebovano.
ja uzeh danas oko 1 sat 5 karata za zapad, sektor F red 3 i ostalo je bilo jos 4 za zapad sektor A i to 1. red.
i sto da gledas?? ogradu XD
Ja cu bar navijati.Ima li kortea ili okupljanja,kolko se ulazi prije
pa nisam ni ja luda .... te karte nisu za mene, nego za drustvo sa ct...tako da je ograda njihova![]()
Ako je ikad nesto bitno bilo na tom stadionu, to ce bit ovaj put sigurno, tako da je bitno i to dje ces sjest, jer se niko nece kockat no svako na svoju poziciju.
Last edited by Dude; 06-10-10 at 21:09.
jes na zapad istok i jug ali na sjever nije tako
Nije ni na jug otkad ga trebuju niksicani. Prosli put sam zbog njih morao da stojim i da budem na totalno drugom mjestu, cak sam pomjeren bio za sektor cijeli. Ja sam iz nk, ali sam ih psovao 3 dana. Mogu zajedno grobari i delije, a ne mogu nk-ani sa pg-anima. Mrs!
Sasvim je dovoljno da se navija sa jedne tribine, tj sa sjevera, kao i do sad. Ovo sto se sad radi je presmijesno. Sjever svoju, a jug svoju pjesmu. Nevjerovatno, ali nevjerovatno glupo.
tako je kako je, trenutno se bolje ne moze
sigurno da mogu, al samo izgleda kad oce da biju *****e, drugacije NE...Mogu zajedno grobari i delije, a ne mogu nk-ani sa pg-anima. Mrs!
AJMO CRNA GORO !!!
Treba samo hrabro od pocetka igrat,i strpjivo naravno i rezultat ce doci.
Sto se atmosfere tice,treba da bude najbolja dosad,da se se sve trese,da igraci znaju da imaju citav stadion uz sebe.
Jedno je sigurno,da ce momci ostavit srce na terenu i da ce sve ucinjet da se uzmu ta 3 boda
slobodno mi dajte rep,ne ustrucavajte se :joint:
Đe imaju da se kupe CG majce i šalovi itd?
Za salove se javi DIDI-ju, cujem da su dobri, 10 e komad.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks