taj drugi gospodin nas brije na suvo....
Printable View
Snimak je katastrofa. Ovi doktori bi mi odgovarali za ovo. To se kaže i u opisu videa. Vozač je završio u motor, zato su ga i otvarali pozadi. Totalan katastrofa. Kolika je to samo brzina bila :( Vlasnik servisa vozač i radnik suvozač, umro je nakon 5 dana kome. I opet će neko sjutra ovako voziti :(
Guzva preko mosta (miljenijum)
Udes na raskrsnicu kod banke (mercedes c klasa i bmw3)
Popaljilji su se airbagovi ako moze bronx da slika mene je nesto sramota bilo da slikam stidljiv sam. :)
Bronx nije u PG pa nije u toku sa dešavanjima iz Podgorice ;)
Pricao sam na tel. (Viber*video poziv) pa da vam ne idem sad u detalje ali vidjeh prije nego li sam se javio na tel. Da su se dobro cuknuli.
Čuš, da ne idem u detalje...Jedva čekamo detalje. Pucaj!
nemoj nas sad razočarat!
Šta je fora sa ovolikim samozapaljenjima u potonje vrijeme...?
P.S. Jutros kad sam dolazio u PG, žena neka zveknula u zaštitnu ogradu na Marezu posle mosta, sa Loganom Nk tablice...
Vidjeh BMW 3 karavan na bd table... Nagrđen, otvorio se svaki mogući air bag...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
zato što recimo 90% naroda ovdje će radije kupit megana dci za 2300 za koga znaju da je bio u požaru ili poplavi nego za 2500 koji je kao nov
Da se nadovezem isto je vezano za udese (mislim izazivanjem udesa)
Ml bijeli ide preko blazovog mosta i 50m prije semafora upada u 4tu traku i skrece lijevo prema pozoristu (naravno kroz crveno)
Momak kod venoma ide 30/40km i baca golfa pod rucnu plese ono malo skrece lijevo prema kruznom (prema danu) naravno kroz crveno prolazi kad tu policija rotacija i stade on odma..
Taj most na Marezu ko ne umije je prava zamka. Ljudi prebrzo ulete. Jedino se nadamo da je tetka dobro, drugo, vrlo važno.
Na Zabjelu jutros srušen semafor od udesa, ostaci od auta.. Treba paziti po PG kad kiša počne posle duzeg finog vremena..
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока
evo i u meljine neki sudar..
vidim na vremeplovu neki se francuz samozapalio na crkvine..... shou sto se cini
https://www.facebook.com/p.vremeplov...5092075305470/
Jezivo, nema veze što je Peža.
Inace, ima li ikakve svhe zvati policuju , ukoliko vas neki kreten bukvalno zeli zgaziti na pjesackom? Znaci vidi vas na 100 metara da prelazite, ali se trka sa vama ko ce prije do pjesackog ili ukoliko ste vec na pjesakom ide toliko brzo ka vama da znate da se debil ne moze ( a i ne umije ) zaustaviti, pa morate potrcati... ?
Ti mu se baci pod kola pa onda zovi policiju.Jos ako si osiguran dobro da uzmes koji euro. :D
Ako budes to htjeo javi da te proslijedim kod komsije on ti je glavni zastupnik za to. :D
Nema.