Bas sam danas trazio na internetu, i najavljivali su ga u novembru zajedno sa ostalim sadrzajima u okviru druge faze. A evo i na zvanicnoj stranci ga isto pominju.
http://www.mallofmontenegro.com/cg/the_project.php
Printable View
Bas sam danas trazio na internetu, i najavljivali su ga u novembru zajedno sa ostalim sadrzajima u okviru druge faze. A evo i na zvanicnoj stranci ga isto pominju.
http://www.mallofmontenegro.com/cg/the_project.php
Bioskop u Gintašu je bio najavljen u početku ali su odmah odustali od pravljenja istog. U svakom slučaju, sve i da se otvori još 10 bioskopa u Podgorici, ne može ni jedan imati veću ponudu od Ster-a, može samo istu i to da mu se poklopi mnogo, mnogo okolnosti...Bioskopi mogu da prikazuju samo ono što im ponude distributeri, a sve što nude distributeri imaš već u Ster-u :D
Treba jedan stari,KINO KULTURA!
Nema to veze sa tim. Ti kao novi bioskop pregovaraš sa distributerom i ubjeđuješ ga da ćeš prodati dovoljno karata da bi on nabavljao kopiju posebno za tebe, da bi ti mogao da počneš sa prikazivanjem kad i ostali, veći bioskopi. Ili da čekaš da bioskop u Surdulici završi sa prikazivanjem, pa da onda dobiješ film :p
do skoro se nije moglo od kulture mrdnut prije 7,8 god dje sam radio gazde su htjele da otvaraju bioskop po ugledu na takvud iz bga pa im ne dadose mozda nijesu dovoljno uleceli ponedje
|Od Miskovica smo MOGO DOBILI!
Kakav antipatican lik, ali Delta je ono sto naprvi evropski grad i unaprijedi PG!!
Serlok Holms, dva sata dosadnog filma u iscekivanju neke cvrste radnje a ne usputne zabave...
Šerlok Holms užas... Mada dobre su bile reklame na početku
Vi ka' da ste zajedno išli. ;)
Vidjeh da se četiri animirana filma daju trenutno...
aCid, ko te šalje da me špijuniraš? :kamikaza:
Nije on ni gledao film nego mora da se slozi sa mnom u svemu, sto je prilicno cool. :D Sto se filma tice, bas sam bila uzbudjena da vidim kakav su film napravili, jer sam serije gledala, ali sam se razocarala, osim naravno, glavnog glumca.;)
serije su ipak neprikosnovene,i glumac je kao stvoren za tu ulogu http://www.youtube.com/watch?v=bY2SfH_U9mI ,cudi me kako ovome novome serlok holmsu nisu dali neku natprirodnu moc,recimo neku sablju koja mu izlazi iz noga ili tako nesto to je sad moderno u holivudu
Up in the air - :( nije ispunio moja ocekivanja kad vidjeh ocjenu na imdb 8.0
Up in the air,ništa posebno!
---
Da ne zna ko oće li se prikazivat' u Ster ''Dear John''?
Ja odgledah Morganove sinoc.
Ima par scena da se smijes, al me glavna tema smorila do bola.
Nije los filmicj.
Valentine's day-krajnje nepredvidiv film...:)
vidjeh da će još malo stići Law Abiding Citizen.. odličan!!
Film je dobar, sa jako fino glupim krajem..
Valentine´s Day, odgledao prekjuče, odličan film i odlični glumci.
A preporučujem Law Abiding Citizen, film je odličan, gledao sam ga prije neki mjesec u BluReju, ali je zato kraj veoma loš, ali baš loš.
valja li sto ovaj "up in the air"
Ne valja...Smor teški...
Furacki...
Jedno pitanje. Koja je razlika 3D i 6D lise oznaka?
Gledam ovaj bioskop Kolosej u BG pa vidim ima Xpan 3D i 6D? 6D su vibracije, zvuci, efekti i ta chuda plus 3D slika?
"U XpandD-u 6D postoje 2 vrste specijalnih efekata: efekti na specijalnim stolicama i efekti na zidovima i drugim površinama u sali. Stolice omogućavaju jednake pokrete u svakom smeru, i imaju mehanizme za golicanje, kao i specijalne basove. Posetioci kupuju posebne karte da dožive ovo zanimljivo iskustvo." to je to jel?
Bih kad odem gore da odgledam Avatar ako stignem i ako ga bude na repertoar.
Je li ko gledao Avatar u BG u 3D ili 6D? Ako sam ja dobro vidio Avatar je samo 3D :D