Ali svi ga pusimo zajedno.
Printable View
Ali svi ga pusimo zajedno.
Evo skoro podne, nema cijena jos, znaci skace opet, je li? :D
Ja usuh jutros, valjda sada neće pojeftiniti 🙊
Sent from my Motorola 8400
ostaje isto
p9lite
Ostaje isto.
Moram danas da natankam oba auta :(
Moram bazen da dopunim ...
Ako u RS je plata 300-400KM, kako moze biti mnogo bolje nego kod nas kad izađe 0,90Eura nafta.
Kod nas je plata 300-500Eura, a nafta 1,16Eura koju su skoro digli, što ne znači da neće uvesti akcize i u BiH jer se uveliko pričalo u parlamentu da se uvedu.
Tako u RS sa platom imaš od 171 do 206 litara nafte.
Ili kod nas sa platom imaš od 258 do 431 litara nafte...
Dje je prosjechna 400-420e...? Inache BiH zvanichno ima 40%+, ako ne i 50%+ nezaposlenost, zaboravih tachan podatak... Ako cemo realno, mnogo loshije se zhivi kod njih, shto ne opravdava ovu pljachku kod nas, oni bar imaju izgovor jer je skoro cijela zemlja unishtena u ratu...
sent using tapatalk
Po podacima Agencije za rad i zapošljavanje BiH, na dan 31. svibnja 2016. u Bosni i Hercegovini je bilo 518.857 osoba na evidencijama zavoda i službi zapošljavanja. Zaposlenih je malo preko 700.000.
Ljudi, koju sliku porati? Kome?
https://s23.postimg.cc/5iuvhkvpn/IMG_2078.jpg
i koliko ces preci sa ovo 90eur ono prosjecno ?
Inace drugovi... Na sta je spala drzava kad se raspravljamo dal' smo ili nijesmo bolji od BiH...
Zamisli kad nas nijanse dijele od zemlje sa najvecom oficijelnom stopom nezaposlenosti u Evropi...
lele...
P.S.
Evo su uveli policajski cas u PG, pa cete manje goriva trositi ne smije se uvece nidje... Stanje redovno i bezbijednosna situacija odlicna
hehehehhe :D
I jos za smece od njihovog zinbe-a....
O cemu ti pises meni nije jasno? Pa idem mozda i ja nedje da nesto odradim,kakve ima veze sa standardom ako neko dodje 2 mjeseca sezone da odradi? A posao se ne moze naci jer je ekipa koja je uvela ovaj harac sve firma ugasila i prodala a sad prodaju pricu da nema posla zbog stranaca. Dje se manje jadno zivi zaista je manje bitno ali moj HN zjapi prazan cim prodje sezona,a mi vecinom idemo gore za sve sto nam treba. Mogu da shvatim da bude gorivo skuplje 0,05e ali ne mogu 0,25-0,30e. Pa nijesam lud da to placam kad vec ne moram...
@ Fabia
Ne znam kome ces sliku poslati, ali znam sigurno da je min 45 Eura (od tvojih para) poslo nekome da ih trosi kako mu volja!
Molim Boga da taj i svi ostali svaki cent koji su ukrali od jadnog naroda ostave po svjetskim bolnicama specializovane za tumor mozga.
Lik kod Milića na Konik sipa bidon od 5l benzina u HAMERA.
Da ima do pumpe 😂
ne moze upalit hamer s 5 kila goriva :D njemu u cijevi ide vise :D
odje je sve umrlo davno...
http://cdm.me/ekonomija/dizel-u-crno...jim-u-regionu/
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ja ocekujem da ce uskoro biti uredba da se gorivo naplacuje po rezervoaru....20e ful i vozi,toliko mogu ucinjet za ovaj narod.
Sad pada i dolar, to znaci da ce barel da poskupi i dalje.
A jesi lud, kakvo pojeftinjenje. Može samo da poskupi. [emoji2]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Zašto bi pojeftinilo ?
Živimo u državi dje građanstva nema ...
Dje se studenti sa privatnog fakulteta bune jer će studiranje biti besplatno na državnom fakultetu.
Dje umjesto da se otpuštaju paraziti koji na dnevnom nivou troše desetine hiljada eura na službeno gorovo, vozače i održavanje.
Dje partijski vojnici primaju plate a ne rade ništa ...
Umjesto da se skresu već postojeći troškovi oni teret prenose na stanovništvo kako slučajno dzukele ne bi izgubile povoljnosti.
Ko je bio na Zhb ili Zlatibor zimi ili na more nedje ljeti. Može da vidi stotine auta sa službenim tablama u vrijeme godišnjih odmora. To koriste kao da je njihovo, ali u poslu se ponašaju kao da je najvećeg neprijatelja pa pokušavaju da što manje rade i što više oštete državu.
A vi ih opet glasajte da još više stanu za vrat, i obavezno uzmite 50eur za glas jer vam je to pola rezeorvara na ove cijene
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Kako neko može uzet 50 eura nije mi jasno, ja bi se proda za hiljadu odma. Kolko prelazim km to bi mi bilo par godina da se vozim, mozda cak do iducih izbora...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk