Eh...ja sipam dvaes i nista brate, ni da me dirne:
A sto je ovo, uspem 10e dizela ka da nista sipa nisam. lupeziii
Eh...ja sipam dvaes i nista brate, ni da me dirne:
TAKUMI
Naravno da je blagostanje. Ali nije tamo blagostanje nego su cijene realne standardu sto kod nas nije slucaj. Odje se zna kome je dobro. Bolje malo udaraj po nesposobnjakovicima koji neznanje amortizuju haracima po narodnom dzepu a ne je li bolji zivot u Cg ili BiH. Znas li kakav je u Njemackoj? Sto se malo ne rugas kakvi smo nikakvi prema njima i koliko je nasih tamo?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Nama je dobro kako zasluzujemo.
Ko god glasa za ove taj je i zasluzio. Ostali ne zasluzuju...
Ali svi ga pusimo zajedno.
TAKUMI
Evo skoro podne, nema cijena jos, znaci skace opet, je li?![]()
Ja usuh jutros, valjda sada neće pojeftiniti 🙊
Sent from my Motorola 8400
ostaje isto
p9lite
Ostaje isto.
Moram danas da natankam oba auta![]()
TAKUMI
Moram bazen da dopunim ...
Sate sate sate
Ako u RS je plata 300-400KM, kako moze biti mnogo bolje nego kod nas kad izađe 0,90Eura nafta.
Kod nas je plata 300-500Eura, a nafta 1,16Eura koju su skoro digli, što ne znači da neće uvesti akcize i u BiH jer se uveliko pričalo u parlamentu da se uvedu.
Tako u RS sa platom imaš od 171 do 206 litara nafte.
Ili kod nas sa platom imaš od 258 do 431 litara nafte...
Dje je prosjechna 400-420e...? Inache BiH zvanichno ima 40%+, ako ne i 50%+ nezaposlenost, zaboravih tachan podatak... Ako cemo realno, mnogo loshije se zhivi kod njih, shto ne opravdava ovu pljachku kod nas, oni bar imaju izgovor jer je skoro cijela zemlja unishtena u ratu...
sent using tapatalk
#fakenews
Po podacima Agencije za rad i zapošljavanje BiH, na dan 31. svibnja 2016. u Bosni i Hercegovini je bilo 518.857 osoba na evidencijama zavoda i službi zapošljavanja. Zaposlenih je malo preko 700.000.
Ljudi, koju sliku porati? Kome?
![]()
TAKUMI
i koliko ces preci sa ovo 90eur ono prosjecno ?
Inace drugovi... Na sta je spala drzava kad se raspravljamo dal' smo ili nijesmo bolji od BiH...
Zamisli kad nas nijanse dijele od zemlje sa najvecom oficijelnom stopom nezaposlenosti u Evropi...
lele...
P.S.
Evo su uveli policajski cas u PG, pa cete manje goriva trositi ne smije se uvece nidje... Stanje redovno i bezbijednosna situacija odlicna
hehehehhe![]()
Last edited by Gandalf_White; 24-01-17 at 01:21.
One Ring to Rule them all...
I jos za smece od njihovog zinbe-a....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks