O cemu ti pises meni nije jasno? Pa idem mozda i ja nedje da nesto odradim,kakve ima veze sa standardom ako neko dodje 2 mjeseca sezone da odradi? A posao se ne moze naci jer je ekipa koja je uvela ovaj harac sve firma ugasila i prodala a sad prodaju pricu da nema posla zbog stranaca. Dje se manje jadno zivi zaista je manje bitno ali moj HN zjapi prazan cim prodje sezona,a mi vecinom idemo gore za sve sto nam treba. Mogu da shvatim da bude gorivo skuplje 0,05e ali ne mogu 0,25-0,30e. Pa nijesam lud da to placam kad vec ne moram...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
@ Fabia
Ne znam kome ces sliku poslati, ali znam sigurno da je min 45 Eura (od tvojih para) poslo nekome da ih trosi kako mu volja!
Molim Boga da taj i svi ostali svaki cent koji su ukrali od jadnog naroda ostave po svjetskim bolnicama specializovane za tumor mozga.
TAKUMI
Lik kod Milića na Konik sipa bidon od 5l benzina u HAMERA.
Da ima do pumpe 😂
ne moze upalit hamer s 5 kila gorivanjemu u cijevi ide vise
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
odje je sve umrlo davno...
http://cdm.me/ekonomija/dizel-u-crno...jim-u-regionu/
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ja ocekujem da ce uskoro biti uredba da se gorivo naplacuje po rezervoaru....20e ful i vozi,toliko mogu ucinjet za ovaj narod.
Sad pada i dolar, to znaci da ce barel da poskupi i dalje.
TAKUMI
A jesi lud, kakvo pojeftinjenje. Može samo da poskupi.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Zašto bi pojeftinilo ?
Živimo u državi dje građanstva nema ...
Dje se studenti sa privatnog fakulteta bune jer će studiranje biti besplatno na državnom fakultetu.
Dje umjesto da se otpuštaju paraziti koji na dnevnom nivou troše desetine hiljada eura na službeno gorovo, vozače i održavanje.
Dje partijski vojnici primaju plate a ne rade ništa ...
Umjesto da se skresu već postojeći troškovi oni teret prenose na stanovništvo kako slučajno dzukele ne bi izgubile povoljnosti.
Ko je bio na Zhb ili Zlatibor zimi ili na more nedje ljeti. Može da vidi stotine auta sa službenim tablama u vrijeme godišnjih odmora. To koriste kao da je njihovo, ali u poslu se ponašaju kao da je najvećeg neprijatelja pa pokušavaju da što manje rade i što više oštete državu.
A vi ih opet glasajte da još više stanu za vrat, i obavezno uzmite 50eur za glas jer vam je to pola rezeorvara na ove cijene
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Kako neko može uzet 50 eura nije mi jasno, ja bi se proda za hiljadu odma. Kolko prelazim km to bi mi bilo par godina da se vozim, mozda cak do iducih izbora...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
http://www.fuel-prices-europe.info/
Njemacka 1,18 Eura dizel, Austria 1.088 Eura, a gdje je njihov standard a gdje je nas, a gdje je njihov kvalitet a gdje je nas?
http://www.shell.de/autofahrer/shell...xlY3RlZD10cnVl
Ali u Njemackoj imas tokom dana 3-4 cijene goriva. Zavisi kako u jojem periodu. Znao sam tacno kad je nejjeftinije, nedje posle 18h do 22h. Kad sam bio gore, na istoj pumpi u toku dana +-25 centi bude.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Italija kolje sa cijenama svih goriva, Slovenija je uvijek bila jeftinija cak i od Hrvatske. Kod nas je bila cijena najniza definitivno. Bosna jeste jeftina ali pitanje sta sipas![]()
Da me pogresno ne shvatite, bunim se i ja za povecanje, samo kazem da smo bili bas povoljni. A moglo je jos dosta nize da se placa.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Italija ubija sa cijenama. Prosle godine sam sipao na Shell po 1.99/litar.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks