Koprcaju se jos... Dobice nove instrukcije, ocekujem nesto u tom pravcu. Sve ce sad pokusati da okrenu u svoju korist.. njihovi mediji ce im dati malo snage, ali to ce samo produziti agoniju koju oni nece priznat.
Printable View
Koprcaju se jos... Dobice nove instrukcije, ocekujem nesto u tom pravcu. Sve ce sad pokusati da okrenu u svoju korist.. njihovi mediji ce im dati malo snage, ali to ce samo produziti agoniju koju oni nece priznat.
Tih 4000-5000 ljudi nije ovom akcijom izbrisano ... da ih je bilo strah od represije ne bi ni dolazili... hapsenja sta znace?
Jednostavno smo nas nekoliko govorili ovdje da ne valja rabota nista... ko je napravio gresku od dopustenja do ciscenja bulevara..do ovih posledica, izgleda da necemo saznati...
Predvidljivo nepotrebno..
Hvala Lepo
Licni impresum
Greska policije kod razbijanja sator protesta,narod se dize i dolazi na protest,milo pizdi ali ima vazda keca u rukavu a to su rafo opozicionari mandic bulatovic i debeli radunovic..vec su mu toliko x spasili guzicu...
posle ultimatuma ,nastaje muk od 7 dana.bog je stvorio zemlju za 7 dana a ne milo da pusti da ga ovi bravuljani ukopaju...najzalije mi je sto ovaj narod nije nocas jb mtr bulatovicu i izmrska ih sa protesta i nastavio sam sa zahtijevima.a ne ih pustio da postavljaju ultimatum od 10 minuta.toga momenta sam 100%bio siguran ko je izdajnik u redovima opozicije i sto je najveca fora uhapseni mandic i debeli radunovic sad piju viski sa milom a vi narode stoko ko vas jb...
sa mog note-@ 🕓
Sasvim ispravna stvar,cak i da da odma dobiju po 2 godine jos bi ispravnije bilo.
Ona izjava Radunovica je umalo izazvala rat. Sta bi bilo da je nekom glava otisla nocas?
Iako smatram da je Radunovic kolateralna steta,naredili su mu njegovi sefovi da izadje na binu i kaze ono,jer su bili svjesni da ako se ono izgovori i bude okidac(i bio je) dobro ce morati da se odgovara.
Jesi primijetio da su obije strane takvi moroni da najvise stete sami sebi nanose? Kao dva boksera koji zamahuju i samo sebe udaraju, a protivnika nikako da zakace.
Prvo DF pece vola, onda ih policija napadne iz cista mira, onda DF najavi gradjanski rat, policija izmislja Kostunicinu agresiju, obracun kod skupstine, Kristal, hapsenja...
Samo su mogli na disciplinsku odgovornog i mir... ali jok...
Ovo je "ukopavanje"...
I kako likovati sa ovim scenama u nasoj CG?
Ko moze alal vjera...ja ne mogu.... ovo je tuzno...
Hvala Lepo
E ne mogu da vjerujem za Mija Martinovica.
Top zabava citanje komentara na srpskim portalima. Em je bilo izmedju 20 i 50 iljada ljudi, policija ih gazila hamerima, i obavezno ide i jedno bravo Vladimire Vladimirovicu, bilo je i vreme. Krv ti jbm :lolblue:
Policija ga je prebila. Tako makar kaže njegova kćerka.
Policijska srbadija vidjeli LSCG table.
https://www.facebook.com/luka.radonj...entina?fref=nf
od ovoga lika mi se opasno kenja. kakav guster. sto je ovo
Treba si ostaviti još broj tel. i jmbg tog momka..
Jeste li mu barem napisali nešto žestoko poput mene pa zaradili blok :D
Kritiku njegove principijelnosti kojom se pohvali začinih u fazonu - kako se možeš izdavati za beskompromisnog i hrabrog borca za građane CG kad ni ruku ne diže da svoju čast odbrani pred sopstvenom ženom kad ga napade režimski potrčko.
Ako se ijedan medij udostoji da komentariše sliku Mandića koji rilja u Kristal dok narod šmrka suzavac, neće biti biljeg izvora popularnosti za dps od toga. A ako protestanti i poslije te slike budu rezonovali da im je nebitno ko vodi proteste - onda mi ih neće ni najmanje biti žao. Pod uslovom da slika nije montaža.
Kako dva slova čine drastičnu razliku. Da je registracija kojim slučajem bila BD-LSCG2 (ili LSCG1) nešto ne mislim da bi iko smio da napadne ni kola ni vlasnika.
Na snimku se jasno vidi koliko je puno novinara slikalo onu ekipu u kapuljacama koja je zapocela nerede. Siguran sam da nece biti tesko ih vecinu identificirati.
https://youtu.be/EG5P_ljzPc0