Page 233 of 373 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... LastLast
Results 5,801 to 5,825 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Дирижабл View Post
    Уф како си ми га рекао.

ЦГ прво није грађанска држава јер нису сви грађани једнако рангирани него постоји уставом и законом утврђена хијерархија права.

Друго, грађански концепт се поготово не познаје на структури главних политичких субјеката и изборних резултата, јер изузев грађана исламске вјероисповијести који се изјашњавају као Црногорци, сви остали су малтене у проценат представљених преко националних партија - бошњачких, српских, хрватских, албанских и црногорских.
    U Ustavu CG jasno stoji da je gradjanska.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Da to su ti dzipovi a i oni su obuceni sa njima da tako ulijecu.Mada evo vidjecemo je li istina u urgetni,su svi vecinom od suzavca...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ако су то они црни затамњени и бијели затамњени,то је САЈ, а та јединица је 100% састављена од неандерталаца и животиња.
    Oprosti, gdje si bio nocas? Mislim, postavljas pitanja i dajes zakljucke neke..mislim. Kako si?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Oprosti, gdje si bio nocas? Mislim, postavljas pitanja i dajes zakljucke neke..mislim. Kako si?
    Добро сам и стојим максимално иза те изјаве, немој да ко помисли да се устручавам.

едит: Наставићемо неком другом приликом јер ми модерација ноћас брише сваки пост и везан и невезан за тему, о казнама да не причамо, само ноћас 2 црвена.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    1. Radunović daje taj rok od 10 minuta
    2. Kroz gomilu ulijeće ekipica od 20-ak momaka sa motkama itd(na snimku vijesti se vidi kada ruše ogradu), a kod ulaza u skupštinu je već malo ekstremnija ekipa 100-200 koje su do tada kontrolisali
    ....
    Da li su se ti s motkama ranije primijetili ?

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    1. Radunović daje taj rok od 10 minuta
    2. Kroz gomilu ulijeće ekipica od 20-ak momaka sa motkama itd(na snimku vijesti se vidi kada ruše ogradu), a kod ulaza u skupštinu je već malo ekstremnija ekipa 100-200 koje su do tada kontrolisali
    3. Masa počinje polako da se razilazi
    4. Ova ekipa od 20-ak ulijeće u ogradu, ostali za njima
    5. Raspaljuje se gomila suzavaca(mada većina u daljinu, po ovim mirnim ljudima koji su bježali)
    20 momaka velis izazvalo sve?

mora da su jaki kad su oborili 100 metara ograde skoro.... a i na ovom snimku koliko vidim ogradu obara najmanje 100-200 ljudi...

no ajd, bice da su ubaaceni elementi, udbasi i tako to...

to sto su mandic, radunovic i bulatovic pozivali na nerede itd ako se ne ispuni ultimatum to isto nista, udba itd....

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Добро сам и стојим максимално иза те изјаве, немој да ко помисли да се устручавам.

едит: Наставићемо неком другом приликом јер ми модерација ноћас брише сваки пост и везан и невезан за тему, о казнама да не причамо, само ноћас 2 црвена.
    Taman lezi, teska je ovo noc za tebe bila.. ko zna koji politicki poraz po redu.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zasto nije trebalo? Pitaj garavog, sloboda trazi ljude, a on sproveden. Da li to znaci da nije covjek pa na sopstvenom primjeru hoce da poentira...?
    Pricali smo na pocetku teme.. Sve je bilo predvidljivo. Ne znam ko Vam je taj garavi...
    Jednostavno, kao obican gradjanin ne vidim nista dobrog u svemu ovome, od starta pa nadalje.
    Sve je vec prodiskutovano na temi.
    Kao obican gradjanin ne volim scene tog tipa.
    Vi ste uglavnom muskarci, imate svoje simpatije prema ovim i onim, neki su odusevljeni, neki su razocarani, i to razumijem,.... Ali ja nemam, i nista mi se ne dopada ii ne podrzavam.. Jednostavno je uvijek bolje sprijeciti nego na ovaj i bilo koji nacin lijeciti, jer i taj "lijek" ima svoje nezeljene efekte.....

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ovog sam se i bojao,ako je tacno,dosta ima uhapsenih koji su isli lagano put kucama,bez fantomki ili se zatekli blizu kuca,pa policija da ih pokupi.Vrlo je tesko uhvatiti onakve grupe sa fantomkama koji bjeze.Retko kojeg uhapse...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    18 Posts

ali sad podjoh na fb stranicu "sloboda trazi ljude". jesu li oni normalni? pisu 30000 ljudi je bilo, pa onda mirni gradjani napadnuti... pa jesu li oni normalni? treba se pokazati sto znaci diktatura i pohapsit sve.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Хахаха, у којем ви филму живите. Мањине су чак и у владајућој коалицији строго национално подијељене, а камо ли у било каквој будућој "грађанској" ЦГ. Тренд који иде је тренд све већег националног укопавања, а то је прича у којој већина у ЦГ губи на демографској трци.

Једино Срби луди из неких глупих убјеђења себи никако да обезбиједе сва мањинска права, посебно на нивоу локалних самоуправа.
    Zbilja, da li se praviš glup ili si takav prirodno?

Za mene Srbi i Srbija nisu bolesna ideologija - na šta ti izgleda vrlo bezobrazno potenciraš, u bolesnu ideologiju mi spadaju razni radikali, vojvode i slični likovi koji su u zadnjih 30 god. promijenili ploču i počeli se nazivati četni*ima.

A takve bi trebalo uvijek držati u manjini, tu si u pravu.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman lezi, teska je ovo noc za tebe bila.. ko zna koji politicki poraz po redu.
    Да, зар се на мени не примјећује истрошеност и посртање ? Тотални пад енергије и елана.

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Za mene Srbi i Srbija nisu bolesna ideologija
    У најмању руку сумњам у истинитост ове изјаве.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by bulit View Post
    ali sad podjoh na fb stranicu "sloboda trazi ljude". jesu li oni normalni? pisu 30000 ljudi je bilo, pa onda mirni gradjani napadnuti... pa jesu li oni normalni? treba se pokazati sto znaci diktatura i pohapsit sve.
    To im je posljednje sto mogu da rade. Kaze se da se utopljenik za pjenu hvata... nije im ni cudo. To je opet serija po ko zna koji put auto golova...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

O ovome pricam,sto je lik napisao,policija ih je bukvalno zatvorila na most i na cosak kod predsjednistva i samo gadjala u park i dolje na skaline i na most suzavcem i zatrpavala.Vrlo je to zajebano tolke kolicine jos istekao rok po zdravlje,na duzi period
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Last edited by shajo; 25-10-15 at 01:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by .Bole View Post

O ovome pricam,sto je lik napisao,policija ih je bukvalno zatvorila na most i na cosak kod predsjednistva i samo gadjala u park i dolje na skaline i na most suzavcem i zatrpavala.Vrlo je to zajebano tolke kolicine jos istekao rok po zdravlje,na duzi period
    Vjerujes da mi nije zao...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Evo slusam sada na Vijesti ove iz Fronta i vidim za*ebali su kolege iz DPS. Koga lazu ovi ljudi? Ako im neko izanalizira izjave moze se komotno zakljuciti da oni sami sebe izoptuzivase. Poziv za incidente je izjava Slavena Radunovica. Ende, tacka, ko je manit neka vjeruje u drugo. Jel ga ko iskoristio ili je namjerno ne mijenja stvar da su gospoda iz Fronta sarlatani jer su svojom neorganizovanoscu i nemanja strategije stvorili priliku za sva ova desavanja. Dakle dajem im minimalnu sansu znajuci koliko su nesposobni da postoji mogucnost da im sve ovo nije bila namjera ali moje ogromno ubjedjenje je da su upravo ovo zeljeli jer im ne bi bile ozarene face i ovoliki osmjesi ispred Uprave policije. To je taj mentalitet koji racuna da su sukobi vjetar za njihove namjere.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Citam sad da su svi ti autobusi bili kod hrama zbog toga je tamo tolka frka bila....
    Vidim svi izbacaju da su dzipovi ulijecali u ljude,nesto mi je to nerealno stvarno...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Tvoj problem, no i ne znam zašto se uopšte raspravljam sa tobom.
    I ja nesto razmisljam, covjek prosto ostao zarobljen u proslom vijeku.. nikakvog smisla prica sa njim nema..

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

A znam,ali je bilo tamo i svijeta koji nije htio trazio ovo,nevinog...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Trudim se da sagledam sve objektivno i da tako pisem....ovo nocass mi izgleda bas kao klasicna namjestaljka...evo upravo na Tv Vijesti snimak i tacno se vidi kako grupa od 10-tak momaka jedan za drugim sa maskama i kapuljacama probijaju se kroz masu i ruse ogradu,da bi naravno nedugo zatim i ostali krenuli da ruse ogradu...ali se jasno vidi da je sve zapocela gruoa od 10-tak momaka sa maskama...e sada da li su angazovani od strane vlasti ili ne ne mozemo tvrditi ali meni iskreno izgleda da je to u pitanju.Vidim da se odje pricaju razne teorije kako ovaj ishod "nemiri" itd ne odgovaraju vlasti jer se salje ruzna slika Evropi...ja mislim da je ipak ovo Vlast odradila veoma takticki,lukavo i da je sve proteklo bas onako kako su zamisli....opozicija naravno pokazala da je nezrela da mora da dodje novi covjek kojeg ce narod pratiti,ovo nije nikako dovoljno sa formiranje kriticne mase i ne vidim da se ista moze promijeniti...ako organizuju opet proteste nece okupiti ni hiljadu ljudi....u svakom slucaju bilans je da je Vlast profitirala opoziciua dozivjela fijasko i to je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekose li ovo da je Miju Martinovicu polomljeni ruka noga i kuk?
    1908.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Ovo sa dzipovima su kurir vesti ne palite se.Isli su svuda maricama i dzipovima i bacali suzavce da razbiju demonstrante.
    Inace mozda je sve ovo namjestaljka ovaj skup , ali tih 100 ljudi sto su pravili frku nijesu.Oni su tu samo radi frke i to je to.Gledao sam snimke kako psuju pljuju i prijete Radulovicu i ostalima kad su ih smirivali.Bila je i jedna grupa od 20 ljudi tu o kojoj necu da pisem ali za njih sumnjam da su ubaceni kad se posloze kockice pisacu.
    Last edited by PrijekiLijek; 25-10-15 at 01:22.

Thanks Thanks Given 
    2,150
    Thanks Thanks Received 
    1,263
    Thanked in
    484 Posts

Tih 10-tak momaka su onda bili na vezi I sa Radunovicem

Page 233 of 373 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)