Da to su ti dzipovi a i oni su obuceni sa njima da tako ulijecu.Mada evo vidjecemo je li istina u urgetni,su svi vecinom od suzavca...
Da to su ti dzipovi a i oni su obuceni sa njima da tako ulijecu.Mada evo vidjecemo je li istina u urgetni,su svi vecinom od suzavca...
Podgorica Podgoricanima!
20 momaka velis izazvalo sve?
mora da su jaki kad su oborili 100 metara ograde skoro.... a i na ovom snimku koliko vidim ogradu obara najmanje 100-200 ljudi...
no ajd, bice da su ubaaceni elementi, udbasi i tako to...
to sto su mandic, radunovic i bulatovic pozivali na nerede itd ako se ne ispuni ultimatum to isto nista, udba itd....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pricali smo na pocetku teme.. Sve je bilo predvidljivo. Ne znam ko Vam je taj garavi...
Jednostavno, kao obican gradjanin ne vidim nista dobrog u svemu ovome, od starta pa nadalje.
Sve je vec prodiskutovano na temi.
Kao obican gradjanin ne volim scene tog tipa.
Vi ste uglavnom muskarci, imate svoje simpatije prema ovim i onim, neki su odusevljeni, neki su razocarani, i to razumijem,.... Ali ja nemam, i nista mi se ne dopada ii ne podrzavam.. Jednostavno je uvijek bolje sprijeciti nego na ovaj i bilo koji nacin lijeciti, jer i taj "lijek" ima svoje nezeljene efekte.....
Hvala Lepo
Ovog sam se i bojao,ako je tacno,dosta ima uhapsenih koji su isli lagano put kucama,bez fantomki ili se zatekli blizu kuca,pa policija da ih pokupi.Vrlo je tesko uhvatiti onakve grupe sa fantomkama koji bjeze.Retko kojeg uhapse...
Podgorica Podgoricanima!
ali sad podjoh na fb stranicu "sloboda trazi ljude". jesu li oni normalni? pisu 30000 ljudi je bilo, pa onda mirni gradjani napadnuti... pa jesu li oni normalni? treba se pokazati sto znaci diktatura i pohapsit sve.
Zbilja, da li se praviš glup ili si takav prirodno?
Za mene Srbi i Srbija nisu bolesna ideologija - na šta ti izgleda vrlo bezobrazno potenciraš, u bolesnu ideologiju mi spadaju razni radikali, vojvode i slični likovi koji su u zadnjih 30 god. promijenili ploču i počeli se nazivati četni*ima.
A takve bi trebalo uvijek držati u manjini, tu si u pravu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
O ovome pricam,sto je lik napisao,policija ih je bukvalno zatvorila na most i na cosak kod predsjednistva i samo gadjala u park i dolje na skaline i na most suzavcem i zatrpavala.Vrlo je to zajebano tolke kolicine jos istekao rok po zdravlje,na duzi period
Podgorica Podgoricanima!
Evo slusam sada na Vijesti ove iz Fronta i vidim za*ebali su kolege iz DPS. Koga lazu ovi ljudi? Ako im neko izanalizira izjave moze se komotno zakljuciti da oni sami sebe izoptuzivase. Poziv za incidente je izjava Slavena Radunovica. Ende, tacka, ko je manit neka vjeruje u drugo. Jel ga ko iskoristio ili je namjerno ne mijenja stvar da su gospoda iz Fronta sarlatani jer su svojom neorganizovanoscu i nemanja strategije stvorili priliku za sva ova desavanja. Dakle dajem im minimalnu sansu znajuci koliko su nesposobni da postoji mogucnost da im sve ovo nije bila namjera ali moje ogromno ubjedjenje je da su upravo ovo zeljeli jer im ne bi bile ozarene face i ovoliki osmjesi ispred Uprave policije. To je taj mentalitet koji racuna da su sukobi vjetar za njihove namjere.
Citam sad da su svi ti autobusi bili kod hrama zbog toga je tamo tolka frka bila....
Vidim svi izbacaju da su dzipovi ulijecali u ljude,nesto mi je to nerealno stvarno...
Podgorica Podgoricanima!
A znam,ali je bilo tamo i svijeta koji nije htio trazio ovo,nevinog...
Podgorica Podgoricanima!
Trudim se da sagledam sve objektivno i da tako pisem....ovo nocass mi izgleda bas kao klasicna namjestaljka...evo upravo na Tv Vijesti snimak i tacno se vidi kako grupa od 10-tak momaka jedan za drugim sa maskama i kapuljacama probijaju se kroz masu i ruse ogradu,da bi naravno nedugo zatim i ostali krenuli da ruse ogradu...ali se jasno vidi da je sve zapocela gruoa od 10-tak momaka sa maskama...e sada da li su angazovani od strane vlasti ili ne ne mozemo tvrditi ali meni iskreno izgleda da je to u pitanju.Vidim da se odje pricaju razne teorije kako ovaj ishod "nemiri" itd ne odgovaraju vlasti jer se salje ruzna slika Evropi...ja mislim da je ipak ovo Vlast odradila veoma takticki,lukavo i da je sve proteklo bas onako kako su zamisli....opozicija naravno pokazala da je nezrela da mora da dodje novi covjek kojeg ce narod pratiti,ovo nije nikako dovoljno sa formiranje kriticne mase i ne vidim da se ista moze promijeniti...ako organizuju opet proteste nece okupiti ni hiljadu ljudi....u svakom slucaju bilans je da je Vlast profitirala opoziciua dozivjela fijasko i to je to
Rekose li ovo da je Miju Martinovicu polomljeni ruka noga i kuk?
1908.
Sell the Vatican, Feed the World!
Ovo sa dzipovima su kurir vesti ne palite se.Isli su svuda maricama i dzipovima i bacali suzavce da razbiju demonstrante.
Inace mozda je sve ovo namjestaljka ovaj skup , ali tih 100 ljudi sto su pravili frku nijesu.Oni su tu samo radi frke i to je to.Gledao sam snimke kako psuju pljuju i prijete Radulovicu i ostalima kad su ih smirivali.Bila je i jedna grupa od 20 ljudi tu o kojoj necu da pisem ali za njih sumnjam da su ubaceni kad se posloze kockice pisacu.
Last edited by PrijekiLijek; 25-10-15 at 01:22.
Tih 10-tak momaka su onda bili na vezi I sa Radunovicem
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks