Svako ko je ostao na skupu nakon izjave "ne možemo kontrolisati masu", ili bukvalno dva grama mozga nema, ili je zaslužio sve posljedice. Izuzimam one koji su pokušali da se izvuku na vrijeme.
Jos se jure,ceraju ih ja istoku i zapadu...
Podgorica Podgoricanima!
Kakav je haos kod hrama rafali,mene zanima ima li povrijedjenih
Podgorica Podgoricanima!
A chemu im davati tako na znachaju? Isto ovo su napravili poslije priznanja Kosova i isto je bilo "mi bi mirno ali ne mozemo masu kontrolisati". Treba biti politichki mudar sad shto bi rekao Svetozar od Mora i pustiti ih da se udave u sopstvenom izmetu tj politichkoj propasti.
Da su stvarno okupili 20000 ljudi to bi vec bila druga pricha a ovako...ako se uzme u obzir dio likova iz Demosa Demokrata URA...koji su izashli tu nije bilo ni 3 hiljade pristalica DF.
Ridin' on the black train
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
nina istok, nina zapad, slusaju dzeja
Mandic milov kum odigra za dps na racun naroda
Podgorica Podgoricanima!
Ne, ne,..nemoguće je ovo ignorisati. Neko će morati da odgovara za ovo. Ima više povrijeđenih. Do kraja možda bude i stradalih. Dakle, opcija optužnica ne može biti izbjegnuta. Čak mislim da bi DPS-u takav scenario išao u prilog. Objasniću kasnije da sad ne prekidam prenos...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Гледам сад на Вијести снимак...ово нису бакље...ово су молотовљеви коктели...
Црногорце је одржало црногорско срце.
I ja sam kod hrama, ne cujem neki haos da se desava..
baceni su i molotovljevi kokteli na policiju ispred skupstine ono na pocetku incidenta. e sad je li onaj sto je postavljao tutorijale ili neki drugi, sasvim nebitno. Slaven Radunovic je mrtav covjek.. (u zargonu, anuliran njegov pravni subjektivitet)
Novinarka CDM povrijeđena
pa da se prisjetimo.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks