pa sama kako mislis? Ako ti je ranije je sve radilo ok, a posle je pocelo da koci, znaci do opreme je. Ako bi oprema nebi bila u pitanju kocilo bi ti ot prvog dana koriscenja.
Printable View
pa sama kako mislis? Ako ti je ranije je sve radilo ok, a posle je pocelo da koci, znaci do opreme je. Ako bi oprema nebi bila u pitanju kocilo bi ti ot prvog dana koriscenja.
Ja sam pogodio 6 brojeva na slovenački loto.
Koliko para? :)
Da ja bucnem ovu sedmicu nasu, ne bi me gledo sledece jutro niko sem zena, a najblizu rodbinu bi obezbijedio tako sto bi im stavio na banku po jednu solidnu svotu, da zive od kamate.
Nadam se da ce mi ExtraTV pomoci u tome ;) Kako ostajem on-topic, a?
:D
Znate li zašto se daljinski upravljač zove tako? Zato što je uvijek u daljini kad ti treba. Pošto nijesam našao listu kodova za daljinski od STB-a sinoć sam sjeo i počeo redom, 100, 102, 103...300..380 i nađem Philips grupu. Znači za vlasnike Philipsovih tv (i LCD/plazme naravno) od 380 do 450. Držiš dugme stb/tv dok crvena ne blicne dva puta i ukucaš kod, probaš vol +- i ideš dalje dok ne potrefiš. - Prenesite vaša iskustva da se drugi ne muče !
Koja je korist da imaš jedan daljinski kojim ćeš upravljati tv i stb?
Zadnji red u dnu četvrto puce piše tv/stb, isprogramiraraš daljinski za tvoj tv uređaj. Kad upreš u njega blicne crvena u gornji lijevi ćošak i tad je u tv modu, upreš opet blicne zelena tad je u stb modu. Kapiraš?
da sad kapiram. Ali ja imam onaj prvi daljinski s jednom lampicom, pa mi je raspored drukciji, ali mislim snaci cu se.
ti imas daljinski od xt301 oji nije univerazalan...ovaj je od xt300 i onda mozes da ga podesis da kontorlises i tv...a na ono dugme prebacujes se sa uredjaja na uredjaj
nisam plaćao 100 eura, a već 50. Prva oprema koja mi je bila donešena bila je pokvarena, jer je sve kočilo i stalno se resetovalo i hdd je bio 80 Gb, a ne 160 Gb kako su mi rekli u t-com centru. Kad su mi doneli drugu opremu sve je postalo kako treba i radi bez jedine greške, a što se tiče daljinskog, ako samo zamjenim daljinski hoće li raditi to programiranje?
Taj ti je daljinski ja mislim 25 € kod t-coma, neka me Sale ispravi ako griješim, mislim da su kompatibilni. Ako ti je daljinac od tv-a u raspadu kao što je bio moj od starog tv-a (pao je 374 puta najmanje) onda ti se isplati, s tim što neke funkcije možda ti neće raditi, meni radi sve osim timera :|
Hoce, samo je pitanje kako ga zamijenit :)
Edit: Daljinski je 12.99 eura, chini mi se
Sve se može. I daljinski se isto može zamjeniti, i bez plaćanja. Ali razmisliću, jer nemam neke potrebnosti za njim, jer mi je tv nov i daljinski takodje.
A i ovaj je daljinski nekako bolji, tvrdji, dugmad su nekako bolje napravljena, za razliku ot onoga dje su dugmad gumena i upadaju duboko.
mislim na daljinski koji mi je dosao u prvoj opremi i u opremi posle zamjene.
Daljinac od StB-a je vrhunski, inače je RUWIDO poznat po vrhunskim pilotima , možda je raspored mogao biti malo bolje koncipiran ali što je tu je. Čisto sumnjam da će ti ga zamijeniti , daljinac se kao tastature i miševi tretira kao i baterija u njemu. Potrošna roba!
Imam poznanika, koji vrši instalaciju extra-tv.
nije to nsita zeznuto...stiskas power dugme dok se tv ne ugasi...kad se ugasi nasao si kod...a mooze na bilo koji tv...nebitno je li crt ili lcd
Pitanje u vezi daljinskoh (molim da mi objasni neko ko je dobar o objasnjavanju):
Imam x301t uredjaj i x300t daljinski. Mogu li programirati daljinski da kontrolisem braviu i kako? (nemam kad da istrazim, a PC vjerovatno ne palim do sledece srijede). Umoran sam, takodje.
Thx :)
Da preformulisem:
ne: "Mogu li programirati...", nego: Kako da programiram -//- -//-"
backquote:
Thx for nada, Emill.Quote:
Moze, lako :grin:
if (someone_throwsRockAtYou == 1) {
vlado.takeRock("BigRock");
throwing_back = true;
} else {
vlado.gotoAndWatch("ExtraTV");
enjoy = true;
}
// sto da radim kad je bezobrazan, i skontao je moje pitanje :D, no dobar je momak, vjerujem ;)
Moze, lako :D
To je "force" opcija, Samsung može raditi sa 10 koda ali samo sa jedan ili dva da podržava više opcija od stby, vol+- i pg+-. Tom procedurom neznaš na kojoj si adresi da bi tražio tačan cod za tvoj tv. Najbolje bi bilo da t-com zatraži zvaničnu listu od ruwida i objavi je a u buduće doda i u brošuri. Do tada kome se ne čeka 100... 101..102.. . Za Philips LCD 37" 37PFL5603D sa 447 radi sve osim prečica za timer.
Pa kako normalan čovjek da ne kritikuje T-Com ?!? :mad: :mad: :mad:
Gledam račune za telefon - već 2. mjesec dolazi stavka Extra TV HBO paket - 8,38 + 17% = 9,80 EUR
Zovem konačno Podgoricu, ženska osoba mi kaže: to je cijena za HBO + HBO Premium. Ja velim: "nikada nijesam aktivirao Premium, zato me i čudi!" Kaže: "proslijediću kolegi iz tehničke, oni mogu da vide što vam je aktivirano."
Pođem ponovo do TV-a i provjerim: imam samo Start paket i štrikiran HBO OBIČAN - premium NIJE štrikiran...
Zove me kolega iz tehničke: kaže - vidimo da na vašem broju NIJE aktiviran Premium, već samo običan HBO... obratite se T-Centru...
Dakle: naplaćuju mi 2 mjeseca već Premium iako ga NIKADA nijesam aktivirao, a čak i oni u svojim opcijama vide da NIJE aktiviran!!!
Pitam se: ima li im to računovodstvo IKAKVE VEZE sa sistemom ili en-passant naplaćuje svima?!?
Nema veze, poći ću u T-Com, žaliti se, obustaviće mi dalju naplatu... međutim - koliko je još slučajeva pretplatnika u CG koji plaćaju nešto što NIKADA nijesu aktivirali ni tražili?!?
Je li to prevara nalik EPCG-ovoj koji potajno povećaju cijenu, obračunaju i naplaćuju po samo njima znanoj formuli?!
Fukarluk najgore vrste! Sramota i krajnja nekultura obje kompanije! No, ajde - T-Com malo odskače jer ipak refundira po zahtjevu, a EPCG odbija....
Osim toga: 4,9 + 3,2 = 8,1 a ne 9,8 ! :mad:
Živo me interesuje kojom ste matematikom došli do cifre od 9,8 ?!?! :rolleyes: