Mabuse jesi li ti kad vidio da kad psujes na hranu da odma pocne da se kvari...eto tvoj primjer za rizu,uzmi jedno zrno nista te ne kosta i vici pogrdne nazive i vidi oce pocet crnjet,to ti je jednostavan test...
Printable View
Mabuse jesi li ti kad vidio da kad psujes na hranu da odma pocne da se kvari...eto tvoj primjer za rizu,uzmi jedno zrno nista te ne kosta i vici pogrdne nazive i vidi oce pocet crnjet,to ti je jednostavan test...
Takodje, ukoliko u YOUTUBE ukucate: "propisi o halal mesu" mozete vidjeti video u kojem naucnici dokazuju da je meso nad kojim je prilikom klanja zivotinje izgovoreno "BISMILLAHI RAHMANI RAHIM" higijenski i bakteoroloski ispravno, za razliku od mesa nad kojim nije izgovoreno nista, koje je stetno i puno bakterija.
Ja sad svasta rekoh jednom hamburgeru i pocese mravi iz njega da izlaze.
Hahhahahahahahahahahah ne no....
Mogu da potvrdim ovu Mabusovu teoriju...
jednog lijepog suncanog jutra sam krenula put cesme da se napijem vode...posto je bila hlorisana i mlaka, kad sam je sipala u casu izgovorila sam niz pogrda na racun vode...pi, kako je gadna ova voda, da ...em oca i njoj i onome ko je hlorise, fuj!!! Ipak sam nagnula iz case, jer je zedj bila jaca i tako sam se zagrcnula da sam jedva zalozila vazduha...sad znam da su se razbjesnjeli kristali i da su me kaznili za pogrde!
P.S. jos jedno pitanje za Mabusa...posto je pjevanje mnogih direktni atak na nervni sistem, zanima me kako se voda i hrana ponasa kad ti nesrecnici koji ne znaju da pjevaju iz najbolje namjere oce da je oplemene? Mora da se i tad pokvari i napuni bakterijama, a kristali potpuno izavetaju?
U narodu je i do danas ostalo "dobro ti učinjelo", ili "prijatno" kad je hrana u pitanju.
Da, al to nema veze s hoce li hrana bit ukusna ili oce li bakterije/stuff bit/izac iz nje :D
Ne znam odgovor na to pitanje Zvoncice, ali mislim da je isto pitanje postavljeno ovom japancu, pa potrazi na linku koji sam naveo. Eto, Zvoncice nadam se da i ti polako ulazis u vjeru. Iskreno, simpaticna si mi, ne bih volio da budes na pogresnom mjestu, na onome svijetu. Ovo su samo neki malecni dokazi, ima puno vecih i jasnijih.
O cemu ti pricas? Znas li ti uopste kad je bilo Rimsko carstvo ili pises "tek onako radi reda.
Izgleda da nijesmo mislili na iste varvare...
:lol: :lol: :lol: Mabuse, ti ces izgleda sa mnom na to pogresno mjesto?! Rece li ti to sad da bog salje ljude na pogresnu stranu? Da on, koji je nepogrijesiv, grijesi?
Nema veze, ovamo na moju bandu je bolja ekipa, ljepse ce ti bit'...malo vruce i uzareno, doduse, ali dobro, ne moze sve da bude idealno...:lol:
Bolje ce biti ovamo na drugu stranu, dvorci a u njima posluga, baste i rijeke i ono sto oci nisu vidjele. Zene ciji muzevi ne stignu do raja udace se za drugog muza. Javi mi Zvoncice ako se predomislis, a ja cu se za tebe moliti...
Kako to mislis? Je li ako ona prije njega stigne, ili ako on zavrsi na onu drugu stranu?
I zbilja, sto bi se u raju muskarci mucili sa Zemljankama, kad ih tolike hurije cekaju?
Da sam musko, zenu bih bez razmisljanja uvaliO nekom drugom, kako bih ja nesmetano uzivaO u jednoj kontinuiranoj defloraciji...ahhhhh :D
Zvoncice, ja mislim da bi trebala dobro da razmislis o ovom predlogu, ako ne zbog sebe, barem zbog muza koji ce biti adekvatno zbrinut'! :D
Pa ukoliko ti muz ode u pakao a ti u raj Renaisance, u tom slucaju bices necija zena. Ako budes imala srece mozda capis nekog sa ovih prostora. Kako god, zna se da ce zena biti manje u raju od muskaraca. Hurije su tu mozda da popune broj, mozda su tu za one koji su otisli u raj neozenjeni, Allah s.w.t. najbolje zna. A da li si ti Renaisance spremna za raj?
:Dcekaj, cekaj...koliko vidim iz ove tvoje price, raj je namijenjen muskarcima...dok razmislim dje cu, ocu tacno da znam kakva je uloga u raju odredjena jednoj zeni?
:Dja shvatih ovo, ako mi cojek ne zasluzi raj (a on ga je nesretnjik vec zasluzio samim tim sto me ovoliko trpi:blah:) onda ce me utrapit nekome drugome u raju?! Ja mislila da je odlazak u raj nagrada, a ne kazna?!
A i zanima me bi li taj kome bi me utrapili bio nevin? Mislim nema smisla da muskarci dobijaju djevice, a ja koristenu robu?:D
:Devo Mabuse, sad si mi odgovorio na ovo pitanje gore...znaci "ako bude imala srece", sto znaci da ce je zapanut ono sto joj se odredi...eeeeeeeeee moja RENAISANSE, izgleda da smo i u raju obespravljene?!
NE znam...ja bih onda ipak u pak'o pa neka mi cojek ide u raj...jer ako bi me i gore vidio mislio bi da je u paklu:D
Uostalom, bred pit ce mi sigurno u pakao:lol: :lol: :lol:
P.S. Mabuse, jesu li djevice samo posluga u raju i kako su one dosle u raj? Je li im to kazna ili nagrada? Meni to sto ih dijelite rajskim doseljenicima lici na kaznu...i sto se desava sa njima nakon defloracije?
I ko su hurije? Jesu li to ove udate koje zavrse u raju, ili su takodje posluga u raju, na usluzi dobrim muslimanima?
Stvarno je oni cojek zasluzio ne samo raj nego da tamo bude i poslovodja oko tija djevica.
Auuuuuu chus joj price oko defloracije. Tamo su duhovna uzivanja, a ne one sirotinjsje zemaljske zabave i ......
Mislim da jesam spremna, ali me je osnovano strah da mi gore ne uvale kakvog Kineza :(.Zasto sam se onda mucila :confused:
Izvinjavam se na upadici, ali i da dobijes novog muza, s njim u paketu idu hurije iliti djevice ciji broj zavisi od stepena njegovih zasluga.Tebi jedino ostaje da se potajno nadas da ce ti novopeceni muz na onaj svijet stici sa jedva prelaznom ocjenom(dovoljan, 2) kako bi i ti nekako stigla na red. :D
Nismo, nego uzivamo najveci stepen prava i sloboda!:DQuote:
:Devo Mabuse, sad si mi odgovorio na ovo pitanje gore...znaci "ako bude imala srece", sto znaci da ce je zapanut ono sto joj se odredi...eeeeeeeeee moja RENAISANSE, izgleda da smo i u raju obespravljene?!
Nakon defloracije, himen obicno zarasta, sto se moze objasniti konstantnim intervencijama himenoplasticara, ili davanjem tom tkivu neka nova, regenerativna svojstva..Quote:
P.S. Mabuse, jesu li djevice samo posluga u raju i kako su one dosle u raj? Je li im to kazna ili nagrada? Meni to sto ih dijelite rajskim doseljenicima lici na kaznu...i sto se desava sa njima nakon defloracije?
Zamisli da ti je svako sexualno iskustvo gubljenje nevinosti, pa mi reci je li to kazna ili nagrada? :D
Svadbene torte u Kuvajtu :-D
Power Point Prezentacija
http://www.google.com/url?sa=t&sourc...N4SFVgDD4mpnbw
Možda ima neke veze sa temom a možda i nema...
:lol: sad mi je sve kudikamo jasnije, tako da necu zuriti...dobro je meni i ovdje, u ovako nesavrsenom svijetu...ustalom, savrsenstvo dosadi :lol:
Onaj koji je uredio ovaj svijet kaze za onaj da je bolji. A ja rekoh, javite mi ako odlucite uci u raj, mozda cu moci da intervenisem da dobijete nekog decka sa ovijeh prostora. Inace i da dobijete nekog talibana bolji ce biti od Bred Pita na ovoj drugoj strani. To zbog toga jer u paklu nece biti vremena za druzenje od svakodnevnog spaljivanja, mlacenja gvozdenim maljevima i sl. Imace se tek toliko vremena da se popije po koja casa kljucale i smrdljive vode i da se pojede po neki plod sa drveta Zekum, ciji su plodovi poput trnja i ciji plodovi nece ni zasititi ni glad utoliti, a onda opet na spaljivanje. Nego, sta hvali talibanima? Eno ga Osama ljepsi od Bred Pita...
Ne pricaj ti nama sta se u paklu desava nego sta se zbilja radi sa tim nevinim?
Ukucaj u google dzennetske hurije pa pretrazi Mr.Hary.