Ne toplomjer, nikako, nikako:joy: poslije će te bit stid ka mene pa više nećeš ovamo živ privirit:joy: a tek nam je postajalo lijepo:joy:
Izvini što sam ti povrijedio osjećanja, znaš i sam da prolazne avanture nisam školovao:joy:
Printable View
Temu sam otvorio e sam na nju po difoltu i krštenici nedodirljiv, a naročito danas kad imam papir da mi se ništa zaozbiljno ne uzima:joy:
Istina, izlaznu strategiju kako da se poslije ne stidim do vječnosti još nisam izmislio, ali pašće mi već nešto na um poslije idućeg brufena:joy:
A ljubav nije dijeljenje no totalno uzimanje i otimanje i grabljenje i kidanje i cijepanje i sastavljanje i davanje i građenje i rušenje i vazda iznova sve samo još jače... koje ide u dva pravca, pa ko što ponese, a niko ništa neće ponijet ako ne nose oboje:joy: Jednostavno, zar ne:joy:
https://c.tenor.com/IETU_bdFGc4AAAAd/tenor.gif
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ne znam na šta misliš [emoji56]
Ali vidim da sam opet nešto kriva [emoji1787]
A znači ispratila si, a? No nisi htjela da se miješaš. Dobro, dobro !!!
Ili ja nisam bik u horoskopu ili ako jesam onda ti nisi isti dobro izučila.
Posesivan do krajnjih granica. Dijeljenje...samo na tablić.
Da je bio bar iskusniji pa da me pušti da ja extru uvedem, jer ipak, posesivnost ne isključuje eksperimentisanje. Nego, znaš ono, ka kad oćeš partnerki da provučeš ideju o trojci pa umjesto direktno, na kvarno izboksuješ da taj predlog izađe iz njenih usta a ne tvojih. Naravno, do tad se Bogu moliš da predložena treća osoba ne bude majstor za popravku no majstorkinja. E to se zove rizik a ne all in poker
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
@joni Pa i Bikovi i Škorpije su posesivni, zato ste dobar par, pa je šteta da vam se tako ljubav završi 🥲
A Extra je dobar momak, možda da ipak razmisliš da živite skladno vaš, ono što bi Francuzi nazvali, menage a trois ? [emoji23]
Kasno sad, ja sam bila prehlađena iza Nove godine, ali nisam imala tih nebogougodnih misli kao ti. [emoji14]
Dobro je i što nemamo virus u istom trenutku, jer bi nas Extra i Joni prozivali da smo sinhronizovani, kao nekad ranije [emoji1787]
E jes kako ne [emoji14]
Ko misli da razvitak ove teme Buvi snižava temperaturu, nek mi dodijeli 'thank' na ovaj post.
Ko misli da mu je temperatura skočila toliko da je ostao trajno neplodan, nek ne udara 'thank'
Hi,hi,hiiii(hijenin osmijeh)
Sta je ovo sve penzioner do penzionera a gle im tema ccc
Pa to je opet između dvoje nema generalnih recepata.
Dvoje imaju pri tom sofisticiran interni jezik koje okolina ne kapira.Nekad je i pogled dovoljan.Onaj "pokvareni". :) Savršen jezik između dvoje je korjen dobrog seksa.I sve u istome može u trenutku i da se imrpovizuje kao u dobrim predstavama.I da igra, igra je najbitnija jer ko na igru zaboravi postane težak smarač i sebi i partneru.Ona dječja neiskvarenost/bezazlenost i tako već lude ideje. :)
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I ja isto tvrdim da, samo etxravagancina expertiza i blumunkina iskrenost, ovu temu mogu spasit od besmisla. A i joni i mene od sramote junačke, urnisa nas ti:joy:
Javlja mi se ona bračna terapeutkinja iz one serije o mafiji i pranju para, kad nas tako iseciraš:joy:
Ahahah, sve ću vas izanalizirat, samo da ja ne odgovorim [emoji1787]
Griješiš ili nisi čitala postove kolege, mislim da je, EKV i njegovo čačkanje potpuno ispravnog BMW-a i Dacia-e. Ono, kad ti đao ne da mira pa popravljaš("čačkaš") i ono što radi odlično. E sad, kako se to završi, ne znam. Mislim da je od silnog uloženog truda i sredstava, kolega EKV digao ruke od tih auta i da ih je promijenio.
Jer, draž je u popravkama a ne u posjedovanju ispravnog.
[emoji1787]
Гугловах како смо звали секс прије сто година. Не нађох одговор али наишао на овај чланак који има неколико интересантних детаља а и може бити некима на теми од користи.
https://zena.net.hr/ljubav-i-seks/13...f-0242ac13002d
Ne vala pa kad smo na temi zamisli lažiraš da ti je dobro da bi se on osjećao bolje. :joy: Ili prefarbaš auto a trokira ti motor. :joy:
Ili staviš stikere a alternator ti šteka. :joy:
https://www.youtube.com/watch?v=Y9j66JJuE9k&t=9s
Znao sam da si pravo Draguljče:joy:
Naknadno viđeh jonijev post izgleda da volimo iste metafore. :joy:
Hahaha, e ludačo.
Zamisli kad mi se u glavu pojavio selfi Šaka polumente iz kreveta. Kakve si ti asocijacije u stanju da stvoriš...ja da sam na tvoje mjesto plašio bih se samog sebe...ili bi se stidio.
Samo da puštim moju i extrinu sliku iz kreveta pa da vas sve pogasimo...zajedno sa temom.
Odoh ja sad da vidim đeci za ski opremu. "Kume, dosta je bilo. Ja sad idem..." Bješe li tako govorio Viljuška iz LSLG?
https://i.postimg.cc/Qx7DpB38/Screen...55-Gallery.jpg
I što onda kad konstatuješ da je sve ispravno?
Sa alatom i znanjem ideš u nove popravke i na nove objekte popravljanja?
E, sad baš OT:
Mislim da žene i kad je sve ispravno neće ti to dati do znanja nego će paliti neke lažne lampice "service/repair needed", čisto da bi ti samopouzdanje držale na tankom ledu i da ne bi pun samopoudanja krenuo u nove popravke po terenu ili čak otvorio neku garažu van mjesta stanovanja.
[emoji1787]