Originally Posted by
bracodubrovnik
Svakog dana u svakom pogledu sve više nazadujete :)
Vozio grupu od 6 vrlo, vrlo uglednih Njemaca (da ne nabrajam titule i zvanja) na poslovni ručak u Sveti Stefan. Naravno rezervacija je bila tu, gosti očekivani i dočekani kao kraljevi, ali otišli s gorkim okusom u ustima. Naime parking smo za Mercedes Viano na Svetom Stefanu za 2 sata i 40 minuta platili ni manje ni više nego 30 (trideset) eura. Ne znam nijedan jedini dubrovački hotel ili restoran koji bi svojim gostima naplatio parking. Dovoljno je pokazati (dakle POKAZATI) račun iz restorana (robne kuće, hotela....) nakon čega momak na naplatnim kućicama zapiše broj računa te račun vrati njegovom vlasniku nakon čega otvara rampu i poželi vam sretan put. Na Svetom Stefanu toga nema. Ili ostavi račun iz restorana (dakle OSTAVI ga momku na naplatnoj kućici), ili plati punu cijenu parkinga (30 eura). Naravno, radilo se o poslovnom ručku pa je mojim gostima taj račun trebao da bi pravdali troškove tako da sam ja lijepo i uredno platio 30 eura. Rađe ne bih o tome kako su to moji gosti komentirali. Nije nimalo ugodno.
Lijep pozdrav :)