Ja nemam Pro TV...
Printable View
Ja nemam Pro TV...
Nemo ga slobodno restartovat, takvoga smeca moje oci nisu gledale. I tv Sun... qq
oce li ko objasnit sto je ovo sa tv sun?oni misle ovo ovako da gledamo?
E pa sprdnja sto oni dodaju od kanala: MyZen, Tv Sun i ProTv. Jos samo fali da dodaju onaj Baby tv...
ZASTIDJE
+ ne rade snimljene emisije
druze, ako ti smeta pro tv ne moras gledati, ne znam sto si se uzvrtio od kad je taj kanal na extra tv.
Kakav je ovo sistem po kom funkcionise TV Sun? Ne ulazi se na njega kao na normalne kanale, ne moze se ni snimati.
Brišem dupli post nešto mi se zaglavio prvi.
Kad je Bjelopoljska TV Sun uvrstena u ponudi , ne vidim razlog zasto ne bi i TV Niksic stavili u ponuda, da se zaokruze svi kanali iz CG .
a da nijeste razmisljali da uvrstite NBA TV za sljedecu sezonu...prava za taj tv kanal jos niko nema:))))
Ne naravno da ga ubace kao Tv Sun , jer mislim da onako televiziju a pogotovo kanal Sun niko nece gledat .
"Nestala" Tv Nova kao i RTL :mad: , NEMAM RIJECI !
cisto da pitam da li su one kamere na protv uzivo ili ne ?
Nova tv radi ne znam sta je problem, mada kakva je slika ponekad bruka jedna.
Sto se pro tv tice lijepo je novi kanal, ali oni jos nemaju program tako da to niko nemoze racunat a inace se mogao pratit zemaljski, tv sun eto interesantno izgleda, pa kako god opet milo mi je da se nesto radi ali mi ocemo konkretno. Stvarno youtube bi bio pravo osvjezenje(to bi kad se pogleda bila jedna ogromna videoteka ali mislim da tu hleba nema).
I cuje li ko na call centar ili odje: Hocemo Sportklubove pod hitno i viasat kanale. Ostalo sto se radi za respekt ali pukosmo ovdje vise.
Po ko zna koji put:
pozovi 1500 i prijavi problem koji vidis.
Dovoljno je jednom da restartujes STB i ako i dalje problem postoji - prijavi.
narod izgleda treba da stavi 1500 na speed dial, pozicija 1 :p
NBAAAAAAAAAAAAAAAA TV, cuje li me koooooooooooooooooooo
jbg, nije svako dostigao taj novo davanja "korisnih savjeta", pa da ponavlja kao papagaj
"restartujte STB", "restartujte ruter", "nazovite 1500" itd
A ni da siri dezinformacije za nestajanje Nove ;)
Koliko god se mozda ne slagali sa verbalnim oko nekih stvari, morate priznati da je ovo vezano za speed dial tacno. 6 puta dnevno ovdje procitam : "nazovite 1500" :rolleyes:
thx :respect:
Odgovore ce dobiti oni korisnici koji imaju Extra TV (i naravno da zvanicne odgovore mogu da dobiju samo preko call centra).
A ovi koji samo spamuju, treba da budu "problem" moderatora ovog foruma.
ja imam u kuci "extra" TV, ako na to mislis :p
Ne znam da lli moj pokušaj da saznam šta znači formulacija "unapređenje platforme" koje je korišćena u ovoj temi spada u spamovanje, i da li i za razjašnjenje ovog termina treba zvati korisničku podršku, ali ja nikako da dobijem odgovor.
Znači, taj euro poskupljenja pretplate, ili najmanje 250.000 eura dobiti koje će na godišnjem nivou prihodovati T-com, odlazi na "unapređenje platforme". Mogu li od tebe dobiti detaljnije objašnjenje za poskupljenje osnovne pretplate, ili za to moram zvati tehničku podršku?
To je vec objasnjeno u saopstenju u vezi poskupljenja. Ako to nije dovoljno, napisi prigovor u T-Shopu ili u najgorem slucaju imas mogucnost da raskines ugovor odmah, bez posljedica.
ja mislim, a i vecina ce se sloziti, da i nije bas objasnjeno. Uz sav profit, zasto da se placa dodatno 1e za sve korisnike, i koji imaju i koji nemaju HDTV, a i oni koji imaju, kada bude vise HD kanala, morace dodatno da ih placaju? :p Sta ste to vi ulozili, kupili, da bi morali novi namet na korisnike da stavljate?
Ko je spominjao prigovore i raskidanje ugovora? Ako hoću da znam zašto dajem svoj novac, to se odmah tumači kao nezadovoljstvo?
Ja samo pokušavam da saznam zašto je došlo od povećanja cijene, a termin "unapredjene platforme" mi ne znači ništa. Kao korisnik koji redovno ispunjava sve svoje ugovorene obaveze prema T-comu, imam pravo da pitam, i da očekujem smislen odgovor. Sad mi je, nakon nekoliko pokušaja, konačno jasno da ga ovdje neću dobiti ;)