Što se tiče današnjih novinara, bili oni Hrvati, Crnogorci ili Srbi, sve su to jednaka gomna gladna senzacije pa čak tamo ni gdje je nema.
Printable View
Vjerojatno i tebi ovo zvuči smiješno. Na utakmicu su svratili kao turisti i sjedali mirno i šutili a onda ih neko prepozno po brkovima (naročito djevojke) da su Crnogorci i udri po njima.
Za tvoju informaciju, bio sam na toj utakmici pa sam vidio što sam vidio. Doduše, nikoga nisu provocirali nego su samo navijali, ali nekim kretenima je to bilo dovoljno da ih poslije utakmice potraže. Završavam sa ovom temom. Over and out.
bice dana za megdana .....
bracodubrovnik,molim te da zaobidjesh nashe zhene!
Braco, slazem se sa tobom, ali mi ipak smeta to sto ti nalazis neko opravdanje za njihovu bolest.
Po tome bi recimo, jedan gdin Subotic iz Risna, koji je je potpuno nevin proveo nekoliko godina po Hrvatskim zatvorima zato sto je Crnogorac, imao pravo da sacekuje Hrvate po Crnoj Gori i razbija im glave. On ipak nije bolestan i to ne radi. Isto tako bi bivsi zatvorenici Morinja imali opravdanje za razbijanje CG auta.
Shvatas li ti da tu nema opravdanja?
A dobro, navijaci su vazda bili prepoznati kao jedna progresivna i pacificsticki orjentisana grupa gradjana koja u svakom pogledu doprinosi interesima svoje zajednice. :)
Frustracije, *ebi ga.
glupo je ocekivat da nas docekuju cvijecem.. ne znam cemu toliko cudjenje :)
uprava kluba ih ne voli i rekla im je ne do,azite , e ne mozemo zivjet od vas bagro jedna oloska i sl i tako ovi se naljutli jer tvrde da su fini momci ako bachaju baklje i pale parkete u sc moraca ;)
Sto je kolega gore htio da kaze , to samo bog zna...
Startuje regionalna liga i u vaterpolu
Nakon košarkaša i rukometašica, crnogorski klubovi naći će se i u regionalnoj ligi za vaterpoliste! Osnivanje jadranske lige dogovoreno je tokom nedavnog kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo, koji je održan u Dubrovniku.
Kako je na sastanku u Dubrovniku dogovoreno, u regionalnoj vaterpolo ligi nastupali bi Primorac, Jadran i Budvanska rivijera, a četvrti učesnik sa crnogorske strane biće određen po završetku ovogodišnjeg prvenstva (Val, Bijela ili Petrovac)... Međutim, moguće je da će četvrti tim predstavljati kombinovanu selekciju sastavljenu od igrača ostalih domaćih klubova...
http://www.cafemontenegro.com/index....=33&news=17860
ovo svkakako nije najvaznijni razlog ali je jedan od mnogih, svojevremeno coek koji je dvije godine vikao goooo umjesto kos, veliki poznavalac igre pod obrucima, D. Mitrovic je izjavio da su navijaci Buducnosti nikakvi i da mu je uzivanje kada je u pioniru jer su oni pravi navijaci, a niko od tih likova iz uprave nije ni repom mrdnuo kada su prebijani navijaci od strane policije u sportskom centru, Sparko, znale su i baklje da ulete ali nisu jedini koji su to radili, a licno sam bio prisutan kada je zbog pjevanja pertuceno ali bukvalno pred cijelom salom nekoliko Varvara. Poredjenja radi tada smo na utakmice dolazili po tri sata ranije a sada ne dolazi vise niko... prati se odbojaka i rukomet u toj istoj sali, Varvari su proglaseni za najbolje rukometne navijace u Evropi, samo se ne ide na kosarku, bice da nisu samo Varvari krivi...
Ovo je ljudi fantastična vijest!
Nešto najljepše što se moglo dogoditi našem sportu!
Ponavljam nema nama ,,leba" bez jačih liga...
Srbi i Madjari kada se priključe to će bit ne najbolja liga Evrope nego za koplje ispred svih!
Svaka čast za naše sportske radnike!
U Srbiji ima samo 1 ozbiljan klub Partizan ostalo je boranija, dok U Madjarskoj ima par odlicnih.Kada bi se svi prikljucili imali bi u jednoj ligi toliko titula prvaka evrope Mladost(7), Partizan(5), Jug(3), splitski klubovi po jednom i ti Madjari su dosta puta osvajali.Mada i ovako bez Srba i Madjara odlicna liga.
Zaživi li ova ideja, a iskreno se nadam da hoće, onda možemo očekivat da će uskoro zaživjet i ideja o regionalnoj nogometnoj lizi. U interesu sporta je da se osnuju balkanske lige u svim klupskim sportovima. Nogometne lige su nam svima u qurtzu. Naša (hrvatska) vaterpolo liga je dobra ali to nije na onoj razini na kakvoj bi bila da naši klubovi sudjeluju u jednoj ovakvoj lizi. Nogometna liga nam je nikakva, baš kao i vaša ili srpska, ali kad bi se odabrali najbolji klubovi u regiji i osnovala neka regionalna liga gdje bi nam bio kraj. Ovo sve važi i za rukomet ili odbojku. Još jedino da riješimo pitanje gostovanja navijača, pa da na tim gostovanjima ne bude sranja, e to bi bilo za pet :)