a vidji, i ovi kojima radi (citaj:Vlado) su mnoooogo glasni. Jedino sto od udusevljenja do otkazivanja i kod oca i kod sebe ne prodje ni par mjeseci :p
Printable View
a vidji, i ovi kojima radi (citaj:Vlado) su mnoooogo glasni. Jedino sto od udusevljenja do otkazivanja i kod oca i kod sebe ne prodje ni par mjeseci :p
Kad imas problema normalno je da se zalis, i treba da se zalis. Ali ja sam se obracao onima koji nemaju problema i sve im vjerovatno dobro radi nego se zale stalno sto nema ovo sto nema ono. Uglavnom pljuju po extra tv, a vjerovatno je ne bi mjenjali jer im na kraju krajeva pruza uveliko najbolji servis.
Ovo mi lichi na Poseydona :D
Dosta pljuje na Extra Tv, ali ne vjerujem da bi je mijenjao za BBM.
TV je muskog roda:p
I da , ako ti kola trebaju a u ponudi su peglica, fica i yugo, naravno da ces uzeti Yuga, ali to ne znaci da je yugo dobro auto:rolleyes:
Zasto mi usrani speedtouch stalno mijenja key za wifi na defaultnu vrijednost?
Doduse poslije,da nazovem,bezuspjesne konekcije(ruter i mene dijele dvije betonske ploce).Inace signal je slab,ali je do sada radio normalno.
Pitanje za Saleta. Ukinut je RTL, da li ce se umjesto njega u paket (konkretno mini paket) uvrstiti neki drugi program ili ce se smanjiti pretplata s obzirom da se ne pruza ono sto se naplacuje? Ili postoji neko trece logicno i fer rjesenje, koje mi trenutno ne pada na pamet?
Moze li jos jedno pitanje? Iznijet je tekst o tome da je RTL zatrazio od BBM-a da iskljuci tu tv iz paketa svojih usluga, uz pratece pojasnjenje. Da li se to isto odnosi i na Ekstra TV (da niste imali dozvolu za distribuciju njihovog programa), pa je ukinut program? Jer ako ste njihov program prikazivali regularno, po kom ste ga osnovu iskljucili iz ponude? U slucaju da imate validan ugovor sa njima, vi biste trebali njih da tuzite, a ne oni vas.
[QUOTE=montenegrina;1105921]Kako dje :D
Eto kod nas na primorje se ne kaze televizor nego televizija (Fenix mi se vazda ruga hahah), tako da je kod nas zenskoga roda. "Ta TV" :D
Bila je ranije spica jedne emisije na RTL-u (Koledzicom po svijetu) gdje se spominjalo "na RTL televizoru". To je u stvari bila sprdacina sa jednom babom kojoj su dali da to tako kaze da bi bilo smijesnije. Ovo u stvari nije trebao biti reply vec samo koristim priliku da jos jednom spomenem ukinuti kanal :).
rtl nije samo bbm-u vec je zabranio emitovanje njihovog kanala na prostoru citave Crne Gore!!!
zabranio? Pa nikad nije ni dozvolio! :D To sto su ovi nasi od tudje muke rijesili da ubiraju fine pare, to je drugo :p
Odlicno poredjenje!
Kad sam, prije godinu dana, odlucio da uvedem kablovsku napisao sam odje na forumu kako je Extra TV najmanje los izbor. Dobro sam pazio da ne napisem da je najbolji, jer da bi bio najbolji mora prvo biti dobar.
A nije dobar jer je preskup, tretiraju nas kao stoku (procitaj ugovor, ako si ga dobio), izbor kanala je dziberski (2/3 kanala sam izbacio iz vodica), kvalitet slike je daleko od vrhunskog (kako se oni samoreklamiraju).
I da iskoristim priliku da kazem da se NIKAKO ne slazem sa onim sto je Sky slikovito napisao o krpljenju puteva. Zasto se ne bi smo bunili i borili da imamo autoputeve, ako mozemo da ih imamo. Zbog takvog i slicnih stavova ("Moze nam biti i gore") jebe nas kako ko stigne.
Pa valja se bunit protiv necega za sto postoji sansa da se moze promjenit. Ali nema svrhe se bunit za nesto sto je, realno, u tom momentu neostvarivo.
Iz ranijeg primjera, autoput izmedju npr. Budve i Podgorice je po meni, realno, neostvariv u nekom doglednom vremenu, isto kao sto je neostvarivo da imamo prosjecnu platu 1500 eura i isto kao sto je neostvarivo da u neko skorije vrijeme mozemo ocekivat VDSL2. I zato mislim da takve zelje i kritike nemaju mnogo smisla i zbog toga je bolje pricat o stvarima koje su realne. Valja raspravljat da li bi i kako mogle da se povecaju prosjecne plate sa 400 eura na 450 - 500 a ne na 1500-2000(iako mislim da bi svima odgovara ovo drugo).
Nije u pitanju to da covjek treba da se zadovolji sa postojecim, nego da treba bit realan.
Ajde nek bude OK to poredjenje sa autima ali se nebi slozio da u tom slucaju extra tv odgovara yugu. Ako vec tako uporedjujes onda dozvoli mi da dodam nesto.
TotalTv i BBM su provideri koji ti nude samo gledanje televizijskih kanala, znaci to bi odgovaralo nekim autima koja sluze samo svrsi transporta, recimo Golf 2 i Yugo (da ne bude da nevaljaju nista; peglica neka bude analogna televizija). Extra TV ti pored gledanja nudi puno drugih servisa nekih vrlo korisnih, nekih manje (recimo da to moze bit ABS, Servo volan, klima i neki manje bitni kao automatsko podesavanje retrovizora). Usput slika na extra tv je boljeg kvaliteta nego kod drugih tako da i to "auto" bolje ide nego ova dva. Tako da bi to extra tv "auto" bilo vise neki Audi ili Renault ili kako god ko oce.
Neko ko cita ovaj forum ce rec:" Ovi su ludi !"
audi ili reno koji je svaki treci dan kod majstora, koji zashteka na sred puta ili se ugasi kad prodjes kroz baru :lol:
Upravo instaliran STB2. Jako je mali, (skoro kao Thomson),isti daljinski kao na STB1 , ima SCART, HDMI, opt. audio. Slika i zvuk sasvim OK, nista ne zapinje(mreza povezana preko elekt. uticnice / adapter sa utp cablom).Jako,jako zadovoljan.
Daju li da se uzme STB2 sa HDD ? Jeste da je sa dva Stream-a gubavo, ali ako je jedan od STB-ova ugasen ovaj drugi bi mogao imati sve opcije Extra tv dostupne.
HomePlug ePower:bravo::dring:
ako signal prolazi kroz utičnicu, znači da može proći i kroz bežični access point, što bi bilo super.
Neko je već pominjao premošćavanje bez kablova za drugi STB. Imam ovo u radnju i da li je to to?
http://www.atcomp.cz/zbozi/msi-homep...spx?p=z:127873
Taman to:D
To moras sam da nabavis jer sposobni i posteni T-Com nije u stanju ni da ti ponudi jedno takvo resenje cak i da ga platis.
Samo da informisem da na STB2 radi VIDEOTEKA,kao i HBO DIGITAL !
Eto se ne morate mučit, ima kod mene u radnju :D
E_K_V, za tebe preko veze i sa popustom :D
ooo, brao - to je dobra vijest!
koji to kreteni smisljaju da mi je znati :mad:
Kako je krenulo nije nemoguce da ukinu jos neki kanal. Cudi me da nije reagovao niko osim rtl-a, jer ne vjerujem da se aktuelni problem odnosi samo na njih.
Nisam ocekivao, ali evo vidim danas da je ipak umjesto rtl-a u mini paket ubacen raidue. Izgleda da je uticala kritika :).
Ja taman danas citam ovo kad me zovu moji da im maknem ''nekog djaola sa ekrana''
ja tamo kad (ono medjutim) ponuda od t-comA za jos jedan uredjaj u kuci za drugi tv,kosta 60e i pretplata 3e mjesecno ... hahahahahha,samo sam se nasmijao ... i rekao OK.
Oće li biti više RTL-a u ponudi zna li se ? Čuo sam prava za sport klub ima total koji neće da ih da extra tv-u pa ništa o sport kluba a mislim da je i slična priča i za viasat kanale .
Nijedan kablovski operater u Crnoj Gori nema nema potpisane ugovore sa regionalnim tv o reemitovanju njihovog programa na teritoriji CG, tako ni Total TV nema nista za Crnu Goru. Sva prava se odnose na Srbiju...
Sprema se velika pizdarija oko TV prava...
Kako su krenuli, pocece u ponudu da ubacuju lokalne tv stanice [bice to paket localMAX], a micace ove regionalne ili ti tv stanice sa ex-yu prostora..
jedno pitanje vezano za povezivanje STB, mogu mi djelimicno odgovoriti i ovi sto imaju instaliran...
postoji li ogranicenje za duzinu kabla?
jeli veza klasicni UTP iz jednog u drugi STB? ili se na oba vodi telefonska parica?