bilo bi ih vec 100 komada da imaju oooo znak
Printable View
bilo bi ih vec 100 komada da imaju oooo znak
A iako ga dovedu, odmah ce dobit Audi led svijetla, M3 retrovizore i GSI najlu.
16v sticker? :D
Crka mi je zvucnik odnosno pistalica na fabricke senzore na audija a4 2002 godiste. Zvucnik je 50 oma (!) i 2W snage. Stavljao sam neke iz Emi-ja i Ital videa ali cudno piste jer su 8 oma. Zna li ko dje mogu naci to cudo?
50 oma o.O
bih da vidim onaj range rover 98 god 2.5d i onako ne ucinje mi se los cijeni ga 7 iljada nije registrovan, zovem lika pitam ga kakav je auto i on meni kaze auto je dobar samo mu je crklo automatsko podizanje pa to mora da se radi manuelno!?
Ja ga pitah sto je to on mi rece ne znam ni ja no mi je tako receno. Potpuno sam neupucen pa mi recite sto je to jer nisam ni znao da se ima sto podizat kod range-a i koliko je to da se napravi. Ja sam mislio da samo oni stari citrroeni trebaju da se podizu:)
to kupi ako si lud :) slobodno racunaj da sa registracijom imas jos 3 da ulozis u njega :)
ne vjerujem razbio sam se odma cim cuh ovo za podizanje, kaoje crno podizanje:)
treba da kupujem gume za auto, samo zadnje dvije tj pogonske, auto je opel omega 2.0i 1990godishte, ako je bitno uopshte
e sad, kako sam poveci laik i automobili me ni malo ne zanimaju bez da me prevezu, razumjecete shto se bash ne razumije
elem, da skratrim
imam novu, nekorishtenu gumu, ali je stara jedno 5-6god, pa ne znam smijem li je koristiti u kombinaciji sa novom gumom ili da mjenjam obje odjednom
malo zatezhinjah s prichom ali dako izdrzhite
e kur ac, trebaju mi 14', koliko su neke tigrove pecke, dosta sam spor vozach pa mi treba neshto shto jeftinije
cuh nesto da ce od nove godine polaganje vozackog morati da traje po pola godine
jel istina to ?imal sta detaljnije?
to se prica eo 5 godina..nek su zdrao :D
To su i mome prađedu govorili
nije bio 0,7 u juga nego 0,9 :)
Pa dobro onda, kao motor 0.7 koji se ugradio u ZAZ 978 b.
Smeta li da uspem ecodiesel ako sam do sada sipao obicni diesel. Zasto se uopste sipa ecodiesel umjesto diesel-a.
Ne zamjerite ako je vec bilo pitanje.
smijes usut :)
95 godiste, golf 3 tdi
Moze ali nije potrebno. Nastavi sa D2.
zzna li neko broj otpada nekih dje bih mogao naci haubu, branik i hladnjak za punta 1.9 jtd 2001 god? hvala................
na konik kod office centra imas otpad italijana s lijeve strane
Hvala svima na odgovorima
Sutra vodim auto kod majstora,zbog onog neprijatnog mirisa kod lijevog tocka,sto da mu kazem,jer sam ja vec kupio pakne na sta da obrati paznju ? Nadam se da nisu diskovi posli....
Moguce da su posli, a ako imaju dovoljno mesa ali imaju one linije onda tokarenje na strug je jedina solucija.
Dalje, neka ti pregleda cilinar i sarafe klizace.
Koliko moze izac to u evrima da su posli diskovi npr :D Jer ja sam uzeo pakne racunam to je to...
90-130 eura, zavisi od marke.
A reci mi da se zamijene sad pakne,moze li se vozit tako bez problema,previse mi je sad da kupujem diskove,vec sam platio 40 e pakne,plus sto ce mi uzet za ruke i mjenjanje jos necega :D