Provalio si nas,citavo vrijeme pricamo o ping pongu
Printable View
Provalio si nas,citavo vrijeme pricamo o ping pongu
Sukno laze jer je znao da dolaze navijaci organizovano i obezbijedio ulaznice. A sad sto se on pere pred svojima to je druga stvar. A i gospodin Vrtiprah je zasluzio jedan mastan transparent da se casti na sljedecu utakmicu , nego ce nas opet medijski satanizovati pa cijeli trud ode u vodu.
Kako smo igrali sa Njemcima ?
Vodimo 10 razlike pred kraj. Eeeeee, ko je nas izbačio sa svjetskog...
a qq zjb li me ? a nmg da vjerujem .. au ! milo mi je sto se vracjamo u formu xD
Prije bi reko da smo sami sebe unistili, milsim da bi onda izgubili od bilo koga...
jel tacno da se za kup nece prodavat ulaznice na bazen?
balkanski sindrom...
Kako rekoh neđe davno,a niko mi nije vjerova ŠEFIK 99,9% BRANI ZA NAŠU REPKU :)
iskreno to ne bih volio ma koliko dobar golman bio, jer ce to znaciti da mora ispasti iz tima ili scepo ili radic, koji su bili tu od pocetka...
da smo zdravo iskreno :)
valja imat jaku konkurenciju
Radić i Šćepo malo po malo pa imaju neke trenutke kad nisu najsrećniji
Mozda nisam u toku, ali mi se cini da je Sefik jos u finalu u Malagi igrao za Crnu Goru, tako da nema prepreka da igra i danas.
ovo je sad ona priča da su Šefik i Šapić uzeli pare za ono finale :)
samo neka ste mi zdravo
Šefkea znam 15godina i znam da mu je vaterpolo čista ljubav,i da ima para dovoljno da ne mora da prodaje utakmice
Bruka... Što će nam kojega đavola kad već imamo 2 odlična golmana! Sad treba neko da se ćera od njih dvojice, a bili su tu svo vrijeme. Prosto ne smogu vjerovat kolko nisko možemo past. Dovodimo lika koji je igra za srbiju masu utakmica, a za CG nije odigrao nijednu... SRAMOTA!
:confused::confused::confused::confused::confused:
Pa kakve to veze ima jel odigra ili nije???
Čovjek je izrazio želju da brani i to je to ...
Možda će Radić da se povuče...
Ja sam ovo govorio poslije Malage,da će Šefke pauzirat godinu i da će doć za nas da brani,svi su mi govorili NE SERI!Eto ga sad!
Dosta je ljudi ja branim od sutra za CG :D :D
coek odvalio glupost i sad se kao zeza, on primac neki... a sjedi jadan..!
Nisi odavno bio, a svima si hvalio. Doduse, meni ne. I bez tebe Partizan gazi, a i Srbija se plasirala na Svjetsko. Ti si nam bre talik.
A, vaterpolo. Pa, kad je bilo svjetsko u Rimu Korijere je o Svjetskom prvenstvu imao 8 stranica svakodnevno. 7 i po stranica je bilo vezano za plivanje, a pola jedne je posveceno vaterpolu. Ilustrativno, zar ne Miskec.
Nema sanse da je Sefik prodao ono finale, a isto tako mislim da ce tesko i zaigrati za cg mada evo se tvrdi sa 99,9% pa vidjecemo. Sefik je dobar momak i rekao je da nece igrati za cg, sad ne znam sta se tu moglo promjeniti.
Dobre pare recimo ?
On vec par godina zivi u Budvi sa porodicom,batalio je sa reprezentacijom Srbije kontakte,mislim da je to realno da se desi,shto ne znaci da bi zelio..
Volio bi da Crna Gora ima takvog golmana na golu,ali su Scepo i Radic ne malo puta spasili CG ;)
Koliko god da je dobar golman, ne bi volio da brani za nas...
Okrenite se kupu ljudi :)
Stari derbi Primorac-Jadran
Jesu.... :) bicemo prisutni :)
Kako bi nocas pobjeda valjala, cini mi se nikad potrebnija... Za budjenje pred Jug.