http://radiokotor.info/mn/index.php?...=5482&Itemid=1
citajte ovo !!!!!
http://radiokotor.info/mn/index.php?...=5482&Itemid=1
citajte ovo !!!!!
hahaha, kaze da je bodrenje kluba od strane bestija samo sportski, bez ikakvih provokacija, bilo politickih ili nekih drugih.....a neka gori HN, ubi zakolji, isticanje transparenta sa prekrizenim HN-om, pogotovo na utakmicama koje nemaju veze s jadranom, itd itd, to je sve za primjer...oO...ma daj, poklopite se...
<--- leuk
citiram iz clanka: 'Naše bodrenje kluba sadrži samo sportske motive, nikako političke i nacionalne.'
uh, znas koliko me zabolje za vas transparent i za bilo kakva skandiranja, samo me nervira kad se neko pravi dobrica.
ja idem na utakmice zbog vaterpola, a za vas kvazi navijace, transparente, skandiranja, itd, mi se zivo jebe....
<--- leuk
izvini, jel ovo Vaterpolo forum ili I love Primorac forum?
bitno da je tebi svaka ka Njegosu, trebalo bi te nedje u skolu stavit za profesora knjizevnosti...^^
<--- leuk
Vidi, posto vidim svrsavas pojacano zadnjih par dana, nakon ove dvije blamaze Primorca, da ti kazem da je slicno bilo i lani. Debakl u Dubrovniku, ubjedljiv poraz u novi (9:5), poraz od Olimpijakosa u EL...Potom i gubitak Kupa. Slicnost se vidi.
I lani ste se radovali, a onda je dosao taj 23. maj 2009 i nadam se da vi nista slicno necete docekat!
Ne radujte se prerano, jer poslije ce vam cestitanje tesko past!
Pozdrav iz Singapura.
P.S.
Za nas se nikad nije govorilo da smo Dream Team, mi nikad nismo bili drzavni projekat, nikad se nije dogodilo da je najveca drzavna investicija u Kotor! Nase bazene smo sami sagradili!
Mislite o tome!
P r i m o r a c
a pazi nase novine....u vijesti samo prenose sto su hrvati napisali tj izlazinjali....ni da provjere jel to tacno ......nikakve izjave s nase strane....
dan:"Beštije" su davale veliku podršku svom timu, ali su u jednom trenutku počeli međusobni obračun, najvjerovatnije revoltirani rezultatom. Međutim, nakon reaogovanja hrvatske policije situacija se brzo smirila
po ko zna koji put.....po***** se na novinarstvo!!!!!!!!!
pogresno si protumacio moj post...kazem da nama govorite da smo se izblamirali sto smo izgubili od mladosti i barselonete, a porazi od cattara i juga su opravdano zasluzeni, jel? prvo pocisti i gledaj i kritikuj svoje dvoriste, pa tek onda tudje.
ja nikad nisam govorio da je ovo dream team niti da ce pokoriti sve, cak stavise, u jednom trenutku, tj prije pocetka lige sam rekao da se bojim da ce jadran ove godine proci kao reprezentacija u rimu, jer prepuni sebe ulaze u svaku utakmicu. nikad nikog nisam hvalio, vec sam i nakon svake pobjede i svakog poraza jadrana kritikovao igru, jer mogu oni i 20 razlike dobiti nekog, ali ako im je igrac vise 15/1, onda je ta igra nula velika, itd itd. ponekad me izbace iz takta neke provokacije od nekih ljudi i postovi, jer ispada da se ovaj i svi forumi o vaterpolu svode na velicanje primorca, a svi ostali ne-istomisljenici nisu dobrodosli. inace, mislim da sam uvijek objektivan kad govorim o samim utakmicama i klubovima. ako mi ne vjerujete, nadjite post kad sam napisao da ce i ove godine primorac biti bolji od jadrana jer imaju uigraniju ekipu, ali jebiga, to svi zaboravljaju. a ove provokacije i zajebancije cu ostaviti po strani, za to mi se jebe zivo.
a sto se bazena tice, jedini bazen koji jadran ima je onaj na skver, s morskom vodom.
pozdrav i tebi i mirno more....
P.S. Na koju kompaniju plovis?
<--- leuk
Ne samo ja, vec i ostali su govorili o losim rezultatima. Ja sam koristio mnogo teze termine.
Radujemo se i radovacemo se porazima jadrana, naravno i na forumu.
Nisi ti, ali jesu Mracevic, Maric...jos gore!
Ne sjecam se da je ijedan navijac jadran ista osim hvalospjeva kucao odje na forumu uoci starta sezone. Kako nisam redovan, moguce da sam te tvoje postove previdio.
Pa dobro, vidis sa kime mozes da diskutujes, ostale iscooliras...
Pa dobro, niko vam nije kriv sto se, poput kotorana, niste organizovali i samodoprinosom sagradili bazen...
Hvala na lijepim zeljama, pozdrav i tebi!
P.S. Na MSC sam.
P r i m o r a c
Ne tako davno sam analizirao nase novinare i novinarstvo kad su Primorac i Bestije u pitanju.
Sve su to naruceni textovi...
Sjetimo se onog fantoma sa Tabacine (lika smo trazili i ispostavilo se da ne postoji!) koji je govorio da smo svi iz Bestija ******. Sjetimo se lazavih textova sezone 2002/03! Pa od skoro - sjetimo se Leke Ivovica, kako je onaj urednik iz Vijesti opleo po Bestijama, ne dozvoljavajuci ni demant da se objavi... Isti je cutao kad se nakon toga u bd citavo vrijeme vrijedjala zena naseg igraca...
No, imamo tu i mi krivice, odnosno rukovostvo Primorca! Nekoliko mjeseci se nisu obracali tim medijima, cak se ni na telefon nisu javljali!
Ali Bestije ovo nisu zasluzile. Dan je diskutabilna novina, ali mi je krivo zbog Vijesti...
P r i m o r a c
al ovo je prejako revoltirani rezultatom,a u tom momentu je bilo nerjeseno ili jedan gol razlike
stvarno mi je glupo ako ispadam advokat policije i još što na ovoj temi to pišem, ali eto još samo ovo:
čeh nije pogino na istom mjestu đe i brit jer se ne zna đe je brit poginula, sam se zna đe je prinađena (inače u "našoj" uvali danče). i sve su istrage pokazale da se ne može zaključit je li bilo nasilne smrti, tj ne mogu se nać znakovi nasilne smrti, a čak su dolazili i australski policajci i njihovi su patolozi radili autopsiju poslije naših. a za čeha je završena istraga i on se stvarno u pijanom stanju ili bacio ili pao sa stijena u more.
inače nisam nigdje napiso da turisti dolaze da se ubiju u dubrovniku nego da od nekoliko stotina tisuća posjeta može bit i neki nesretni slučaj, ili čak i neko zlodjelo što do sada hvala bogu nije bio slučaj. englezi su povukli tu preporuku vrlo brzo, pa čak i onako arogantni i bahati kao veliki narod se ispričali (doduše između redaka).
a što se tiče kap. laptala njemu du policija nije ništa podmetala. ako je ko podmeto to su bili djelovi raznih službi iz zagreba.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Juce je Sukno gostovao u sportskoj emisiji HR 2,sve i svasta na Bestije,zvao ih navijackom grupom sa cudnim imenom,za sve ih okrivio,pominjao rat,i rekao da ne zna odakle sad navijaci? Kao.ima precutni dogovor da sa Cg klubovima da na utakmicu dolazi samo"rukovodstvo i prijatelji kluba",i da je trazio da se nakon 2 cetvrtine izbace Bestije sa bazena ali policija je izbacila samo neke.Osjecam da se sprema zabrana dolaska navijaca Primorca na narednu utakmicu pa bi trebalo to prenijeti upravi Primorca,da na vrijeme krenu u pregovore sa Jugom
A da se preimenuje ime ovog cijelog "vaterpolo" topica u "Navijači - vaterpolo" ili još bolje u "Primorac & Jadran HN, Navijači - duel" jer na žalost nisam odavno pročitao ništa o VATERPOLU na ovom topicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks