View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 160 of 941 FirstFirst ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... LastLast
Results 3,976 to 4,000 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    kaze covjek koji pise REKO (rekao) i ISO (isao), i sebe naziva klovnom....
    Sad bi ti reko nesto nego cu zaradit ban,pa necu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Sad bi ti reko nesto nego cu zaradit ban,pa necu.
    uh..........^^
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    hahaha, kaze da je bodrenje kluba od strane bestija samo sportski, bez ikakvih provokacija, bilo politickih ili nekih drugih.....a neka gori HN, ubi zakolji, isticanje transparenta sa prekrizenim HN-om, pogotovo na utakmicama koje nemaju veze s jadranom, itd itd, to je sve za primjer...oO...ma daj, poklopite se...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha, kaze da je bodrenje kluba od strane bestija samo sportski, bez ikakvih provokacija, bilo politickih ili nekih drugih.....a neka gori HN, ubi zakolji, isticanje transparenta sa prekrizenim HN-om, pogotovo na utakmicama koje nemaju veze s jadranom, itd itd, to je sve za primjer...oO...ma daj, poklopite se...
    Nađi mi, molim te đe piše bez ikakvih provokacija, obneVIDeo sam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Ubi zakolji? A mora da vas bas boli prekrizeni HN?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nabavi si naocale :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Ubi zakolji? A mora da vas bas boli prekrizeni HN?
    Isto kao alkaidu: "Nikad oprostit, nikad zaboravit"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Nađi mi, molim te đe piše bez ikakvih provokacija, obneVIDeo sam
    citiram iz clanka: 'Naše bodrenje kluba sadrži samo sportske motive, nikako političke i nacionalne.'

uh, znas koliko me zabolje za vas transparent i za bilo kakva skandiranja, samo me nervira kad se neko pravi dobrica.

ja idem na utakmice zbog vaterpola, a za vas kvazi navijace, transparente, skandiranja, itd, mi se zivo jebe....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

citiram iz clanka: 'Naše bodrenje kluba sadrži samo sportske motive, nikako političke i nacionalne.'

uh, znas koliko me zabolje za vas transparent i za bilo kakva skandiranja, samo me nervira kad se neko pravi dobrica.

ja idem na utakmice zbog vaterpola, a za vas kvazi navijace, transparente, skandiranja, itd, mi se zivo jebe....
    Ma što to reče navijač, kvazi navijaču ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da da nekga gori herceg novi i prekrizeno hn na zastavu je politicki transparent!?ili je mozda nacionalni!?

za ovakvu glupost jedan veliki

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    da da nekga gori herceg novi i prekrizeno hn na zastavu je politicki transparent!?ili je mozda nacionalni!?
    da nije sportski mozda? aj produzi, da te zamolim...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da nije sportski mozda? aj produzi, da te zamolim...
    Fidimose nalupao si toliko gluposti da je to strasno ahhaaahhaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvini, jel ovo Vaterpolo forum ili I love Primorac forum?

bitno da je tebi svaka ka Njegosu, trebalo bi te nedje u skolu stavit za profesora knjizevnosti...^^
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

blamaze? zbog cega?

cattaro vas naguzio, jug vas silovao....to je za pohvalu?

ja sam nakon svake pobjede i poraza kritikovao jadran, nikad ih nisam hvalio, kao sto to radi mustur i ostali, jer smatram da pretjerano hvaljenje igraca moze samo kontra-efekat da postigne.

a vi evo odje polemisete o tuci, policiji, zlocinima u dubrovniku, a niko utakmicu nije pomenuo, tako da fidimo se.

@PERPER:

hvala na ispravci, vjerovatno taj dan nisam bio u skoli kad su se ucile rijeci koje se pisu zajedno i odvojeno.
    Vidi, posto vidim svrsavas pojacano zadnjih par dana, nakon ove dvije blamaze Primorca, da ti kazem da je slicno bilo i lani. Debakl u Dubrovniku, ubjedljiv poraz u novi (9:5), poraz od Olimpijakosa u EL...Potom i gubitak Kupa. Slicnost se vidi.
    I lani ste se radovali, a onda je dosao taj 23. maj 2009 i nadam se da vi nista slicno necete docekat!
    Ne radujte se prerano, jer poslije ce vam cestitanje tesko past!
    Pozdrav iz Singapura.

P.S.
    Za nas se nikad nije govorilo da smo Dream Team, mi nikad nismo bili drzavni projekat, nikad se nije dogodilo da je najveca drzavna investicija u Kotor! Nase bazene smo sami sagradili!
    Mislite o tome!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a pazi nase novine....u vijesti samo prenose sto su hrvati napisali tj izlazinjali....ni da provjere jel to tacno ......nikakve izjave s nase strane....

dan:"Beštije" su davale veliku podršku svom timu, ali su u jednom trenutku počeli međusobni obračun, najvjerovatnije revoltirani rezultatom. Međutim, nakon reaogovanja hrvatske policije situacija se brzo smirila

po ko zna koji put.....po***** se na novinarstvo!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Vidi, posto vidim svrsavas pojacano zadnjih par dana, nakon ove dvije blamaze Primorca, da ti kazem da je slicno bilo i lani. Debakl u Dubrovniku, ubjedljiv poraz u novi (9:5), poraz od Olimpijakosa u EL...Potom i gubitak Kupa. Slicnost se vidi.
    I lani ste se radovali, a onda je dosao taj 23. maj 2009 i nadam se da vi nista slicno necete docekat!
    Ne radujte se prerano, jer poslije ce vam cestitanje tesko past!
    Pozdrav iz Singapura.

P.S.
    Za nas se nikad nije govorilo da smo Dream Team, mi nikad nismo bili drzavni projekat, nikad se nije dogodilo da je najveca drzavna investicija u Kotor! Nase bazene smo sami sagradili!
    Mislite o tome!
    pogresno si protumacio moj post...kazem da nama govorite da smo se izblamirali sto smo izgubili od mladosti i barselonete, a porazi od cattara i juga su opravdano zasluzeni, jel? prvo pocisti i gledaj i kritikuj svoje dvoriste, pa tek onda tudje.

ja nikad nisam govorio da je ovo dream team niti da ce pokoriti sve, cak stavise, u jednom trenutku, tj prije pocetka lige sam rekao da se bojim da ce jadran ove godine proci kao reprezentacija u rimu, jer prepuni sebe ulaze u svaku utakmicu. nikad nikog nisam hvalio, vec sam i nakon svake pobjede i svakog poraza jadrana kritikovao igru, jer mogu oni i 20 razlike dobiti nekog, ali ako im je igrac vise 15/1, onda je ta igra nula velika, itd itd. ponekad me izbace iz takta neke provokacije od nekih ljudi i postovi, jer ispada da se ovaj i svi forumi o vaterpolu svode na velicanje primorca, a svi ostali ne-istomisljenici nisu dobrodosli. inace, mislim da sam uvijek objektivan kad govorim o samim utakmicama i klubovima. ako mi ne vjerujete, nadjite post kad sam napisao da ce i ove godine primorac biti bolji od jadrana jer imaju uigraniju ekipu, ali jebiga, to svi zaboravljaju. a ove provokacije i zajebancije cu ostaviti po strani, za to mi se jebe zivo.

a sto se bazena tice, jedini bazen koji jadran ima je onaj na skver, s morskom vodom.

pozdrav i tebi i mirno more....

P.S. Na koju kompaniju plovis?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

pogresno si protumacio moj post...kazem da nama govorite da smo se izblamirali sto smo izgubili od mladosti i barselonete, a porazi od cattara i juga su opravdano zasluzeni, jel? prvo pocisti i gledaj i kritikuj svoje dvoriste, pa tek onda tudje.
    Ne samo ja, vec i ostali su govorili o losim rezultatima. Ja sam koristio mnogo teze termine.
    Radujemo se i radovacemo se porazima jadrana, naravno i na forumu.

ja nikad nisam govorio da je ovo dream team niti da ce pokoriti sve,
    Nisi ti, ali jesu Mracevic, Maric...jos gore!

cak stavise, u jednom trenutku, tj prije pocetka lige sam rekao da se bojim da ce jadran ove godine proci kao reprezentacija u rimu, jer prepuni sebe ulaze u svaku utakmicu. nikad nikog nisam hvalio, vec sam i nakon svake pobjede i svakog poraza jadrana kritikovao igru, jer mogu oni i 20 razlike dobiti nekog, ali ako im je igrac vise 15/1, onda je ta igra nula velika, itd itd.
    Ne sjecam se da je ijedan navijac jadran ista osim hvalospjeva kucao odje na forumu uoci starta sezone. Kako nisam redovan, moguce da sam te tvoje postove previdio.

ponekad me izbace iz takta neke provokacije od nekih ljudi i postovi, jer ispada da se ovaj i svi forumi o vaterpolu svode na velicanje primorca, a svi ostali ne-istomisljenici nisu dobrodosli. inace, mislim da sam uvijek objektivan kad govorim o samim utakmicama i klubovima. ako mi ne vjerujete, nadjite post kad sam napisao da ce i ove godine primorac biti bolji od jadrana jer imaju uigraniju ekipu, ali jebiga, to svi zaboravljaju. a ove provokacije i zajebancije cu ostaviti po strani, za to mi se jebe zivo.
    Pa dobro, vidis sa kime mozes da diskutujes, ostale iscooliras...

a sto se bazena tice, jedini bazen koji jadran ima je onaj na skver, s morskom vodom.

pozdrav i tebi i mirno more....

P.S. Na koju kompaniju plovis?
    Pa dobro, niko vam nije kriv sto se, poput kotorana, niste organizovali i samodoprinosom sagradili bazen...
    Hvala na lijepim zeljama, pozdrav i tebi!

P.S. Na MSC sam.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

a pazi nase novine....u vijesti samo prenose sto su hrvati napisali tj izlazinjali....ni da provjere jel to tacno ......nikakve izjave s nase strane....

dan:"Beštije" su davale veliku podršku svom timu, ali su u jednom trenutku počeli međusobni obračun, najvjerovatnije revoltirani rezultatom. Međutim, nakon reaogovanja hrvatske policije situacija se brzo smirila

Ne tako davno sam analizirao nase novinare i novinarstvo kad su Primorac i Bestije u pitanju.
    Sve su to naruceni textovi...
    Sjetimo se onog fantoma sa Tabacine (lika smo trazili i ispostavilo se da ne postoji!) koji je govorio da smo svi iz Bestija ******. Sjetimo se lazavih textova sezone 2002/03! Pa od skoro - sjetimo se Leke Ivovica, kako je onaj urednik iz Vijesti opleo po Bestijama, ne dozvoljavajuci ni demant da se objavi... Isti je cutao kad se nakon toga u bd citavo vrijeme vrijedjala zena naseg igraca...

No, imamo tu i mi krivice, odnosno rukovostvo Primorca! Nekoliko mjeseci se nisu obracali tim medijima, cak se ni na telefon nisu javljali!
    Ali Bestije ovo nisu zasluzile. Dan je diskutabilna novina, ali mi je krivo zbog Vijesti...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novinari pisu kako znaju i PERPER je rekao da je bilo sitnih charki izmedju 2 momka iz Bestija, bilo je i za ocekivat da ce novinari to naduvat.
    Bestije su (ako smatraju da treba) mogle da posalju novinama svoju verziju dogadjaja i to je to...

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

al ovo je prejako revoltirani rezultatom,a u tom momentu je bilo nerjeseno ili jedan gol razlike

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Bestije su (ako smatraju da treba) mogle da posalju novinama svoju verziju dogadjaja i to je to...
    I jesu. Kupi danasnje Vijesti i Dan.
    "Владај нашим грчем, крвава Русијо
    царуј душом нашом, Велика Будућа"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Nije mi cilj prepucavanje,ali ne vidim razlog sto branis policiju,ja postujem tvoju zemlju a ti ne trebas da si advokat niciji,pa ni policiji.Na istom mjestu dje je "poginula"Britt Lapthorne,"poginuo" je i Cheski turista.Nije valjda da prelaze toliki put da bi se "bacili sa stijene" u DU.Radi svega sto se desavalo,od reketiranja i ubistava smjenjen je nacelnik policije DU.Pa jesam li ja kriv sto je Engleska vlada upozorila svoje gradjane da ne dolaze u Dubrovnik.Jos jednom ti kazem,nista zlonamjerno vec ocekujem malo kritike,a kao pomorac imam dosta prijatelja ,od cap.Laptala pa na dalje,kakvu je njemu policija tek igru spremala,ali hvala bogu,dobri se zavrsilo.Vratimo se sportu.I da se vise ne ponove ovakve slike privodjenja:
    stvarno mi je glupo ako ispadam advokat policije i još što na ovoj temi to pišem, ali eto još samo ovo:

čeh nije pogino na istom mjestu đe i brit jer se ne zna đe je brit poginula, sam se zna đe je prinađena (inače u "našoj" uvali danče). i sve su istrage pokazale da se ne može zaključit je li bilo nasilne smrti, tj ne mogu se nać znakovi nasilne smrti, a čak su dolazili i australski policajci i njihovi su patolozi radili autopsiju poslije naših. a za čeha je završena istraga i on se stvarno u pijanom stanju ili bacio ili pao sa stijena u more.
    inače nisam nigdje napiso da turisti dolaze da se ubiju u dubrovniku nego da od nekoliko stotina tisuća posjeta može bit i neki nesretni slučaj, ili čak i neko zlodjelo što do sada hvala bogu nije bio slučaj. englezi su povukli tu preporuku vrlo brzo, pa čak i onako arogantni i bahati kao veliki narod se ispričali (doduše između redaka).
    a što se tiče kap. laptala njemu du policija nije ništa podmetala. ako je ko podmeto to su bili djelovi raznih službi iz zagreba.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne tako davno sam analizirao nase novinare i novinarstvo kad su Primorac i Bestije u pitanju.
    Sve su to naruceni textovi...
    Sjetimo se onog fantoma sa Tabacine (lika smo trazili i ispostavilo se da ne postoji!) koji je govorio da smo svi iz Bestija ******. Sjetimo se lazavih textova sezone 2002/03! Pa od skoro - sjetimo se Leke Ivovica, kako je onaj urednik iz Vijesti opleo po Bestijama, ne dozvoljavajuci ni demant da se objavi... Isti je cutao kad se nakon toga u bd citavo vrijeme vrijedjala zena naseg igraca...

No, imamo tu i mi krivice, odnosno rukovostvo Primorca! Nekoliko mjeseci se nisu obracali tim medijima, cak se ni na telefon nisu javljali!
    Ali Bestije ovo nisu zasluzile. Dan je diskutabilna novina, ali mi je krivo zbog Vijesti...
    Juce je Sukno gostovao u sportskoj emisiji HR 2,sve i svasta na Bestije,zvao ih navijackom grupom sa cudnim imenom,za sve ih okrivio,pominjao rat,i rekao da ne zna odakle sad navijaci? Kao.ima precutni dogovor da sa Cg klubovima da na utakmicu dolazi samo"rukovodstvo i prijatelji kluba",i da je trazio da se nakon 2 cetvrtine izbace Bestije sa bazena ali policija je izbacila samo neke.Osjecam da se sprema zabrana dolaska navijaca Primorca na narednu utakmicu pa bi trebalo to prenijeti upravi Primorca,da na vrijeme krenu u pregovore sa Jugom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A da se preimenuje ime ovog cijelog "vaterpolo" topica u "Navijači - vaterpolo" ili još bolje u "Primorac & Jadran HN, Navijači - duel" jer na žalost nisam odavno pročitao ništa o VATERPOLU na ovom topicu.

Page 160 of 941 FirstFirst ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)