Dosta je ljudi ja branim od sutra za CG![]()
![]()
coek odvalio glupost i sad se kao zeza, on primac neki... a sjedi jadan..!
Nisi odavno bio, a svima si hvalio. Doduse, meni ne. I bez tebe Partizan gazi, a i Srbija se plasirala na Svjetsko. Ti si nam bre talik.
A, vaterpolo. Pa, kad je bilo svjetsko u Rimu Korijere je o Svjetskom prvenstvu imao 8 stranica svakodnevno. 7 i po stranica je bilo vezano za plivanje, a pola jedne je posveceno vaterpolu. Ilustrativno, zar ne Miskec.
Nema sanse da je Sefik prodao ono finale, a isto tako mislim da ce tesko i zaigrati za cg mada evo se tvrdi sa 99,9% pa vidjecemo. Sefik je dobar momak i rekao je da nece igrati za cg, sad ne znam sta se tu moglo promjeniti.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Koliko god da je dobar golman, ne bi volio da brani za nas...
Bijo si poziw koi se neodbija
Okrenite se kupu ljudi![]()
Stari derbi Primorac-Jadran
Jesu....bicemo prisutni
![]()
Kako bi nocas pobjeda valjala, cini mi se nikad potrebnija... Za budjenje pred Jug.
Chini se da je tako i Brguljan reche sinoc da su bash slabo trenirali potonjih 15dana
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Znaci mrka kapa... Ako nista valja poc majmuna prozvat![]()
Ih majmun je glavni tamo![]()
![]()
ne sekirajte se, mogu oni ne trenirat godinu dana, ali ce vazda jadran - primorac biti vrhunska utakmica, i uvijek ce i jedini i drugi naci motvi vise za taj derbi i izvuci iz sebe i vise nego sto mogu...
vidjecemo veceras, finale prije finala...![]()
<--- leuk
Gusari pjevaju OOOOOO ***** te cattarooo ahaahahahahahahahhahaah
gusari, aooooo, zar opet ona djecurlija ???![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Koji su opet problemi s Primorcem? Ima li sponzora? Dobijaju li igraci plate?
Release Yourself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks