sve to sto ti kazes oni rade,I vise od toga naravno. Znam jer ih sve poznajem. Sigurno ne sjede svo vrijeme i piju kafu i puse cigare, i oni nekome odgovaraju.
Printable View
Jedan od sajtova čije mišljenje cijenim je dao ovom flimu ocjenu 1/10 ... :roll: :mrgreen:
Uostalom, pogledajte sami... http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7096
Da li neko iz "izvora bliskih STER-u" zna šta će se prikazivati sa FEST-a? ;)
nije da ja znam :D
Mislim da je vrlo moguce da je Drug Crni u NOB-u najgore ostvarenje ne srpske, vec svjetske kinematografije! Znaci zivi uzas. Ta rezija, kadriranje, efekti...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mada mozda vrijedi poci cisto da se covjek ismije Madzgalju i Draganu Jovanovicu...I Nenad Jezdic je kriminalan.
cuo sam, preskacem ga u sirokom luku :)
Valja li shta ovaj film sa tom kruIzom... :p
Nadam se da ce se pustati "Changeling" sa Angelinom Jolie, pushtao se trejler pred Kupoholicarku ;)
Film je fenomenalan, pa taman nas narod i da vidi :cool:
ti si tamo 10 minuta prije filma i 10 posle, tako da si ti najrelevantnija osoba da pricas o tome ocigledno. Bolje ti znas sto oni rade no im direktor...
Mogu oni da se odiru od posla ali ako je gost (kao krajnji korisnik) nezadovoljan s tim što vidi i dobije za tih 10 minuta prije i poslije filma onda ne rade kako treba, ili nisu organizovani kako treba ili ih ne nadgledaju i ne usmjeravaju kako treba. Tih 10 minuta je najvažnije jer oni stvaraju utisak koji ćeš imati i koji ćeš ispričati svojim prijateljima i rođacima i preporučiti im ili ne da idu u bioskop.
Uostalom, miješanje gostiju i osoblja se nikad ne preporučuje u ugostiteljstvu. Kad si vidio da konobar u uniformi sjedi pored tebe i ruča u restoranu??? U Steru se radnici šetkaju od šanka do šanka i napuštaju radna mjesta kako im se prohtje. Ali tako ti je kad zaposliš ljude po drugarskoj osnovi, onda ne možeš da budeš strog.
Direktora sam vidio jednom (dan poslije otvaranja), odgledao sam ukupno 27 filmova. Ne treba on tamo da visi ali da im bane s vremena na vrijeme i da ih postroji druga bi se pjesma pjevala.
To je jasno kao dan. Jasno je i da nemaju konkurenciju i da su ljudi spremni da zažmure na jedno oko. Prvi ja sam spreman da oprostim razne propuste jer nemam izbora. Ako ikada dobiju konkurenciju, neke će stvari morati promijeniti. Za njihovo dobro.
Tako da, ipak jesam i kompetentan i relevantan da govorim o ovome jer sam objektivan i neutralan za razliku od tebe koji si pristrasan što si i potvrdio u prethodnim postovima.
Skoro sam (ponovo) gledao madagascar i u toj sali nije radio centralni zvucnik. Glasovi se uopste nisu culi, dok su efekti razbijali. Poslije filma sam gospodji na biletarnici to rekao, ona je morala da zapise sta je to centralni zvucnik :(
e vidis to je tvoj problem, ti si vidio direktora tamo jednom ja 20 puta. I to ne u radnom vremenu. Zato ti kazem pojma nemas o cemu pricas. Sama cinjenica da tebi smeta sto supervizori sjede na poziciji odakle najbolje vide sto i kako radi govori koliko si u pravu.
Ja sam ih kritikovao isto, mada ja to uradim licno za razne stvari koje su ispravili ili rade na tome da ih isprave. Eto npr ja se pitam zasto nemaju agregat, makar ono osnovno prikaceno na njega da moze film da igra.
Ne smeta meni sto ti kritikujes, ali ti moram rec da nisi u pravu kad nisi ma koliko ti mislio da sam pristrasan ili ne
Po tebi je sve super i nema mjesta za kritike, ili samo ti možeš da ih kritikuješ.
Meni nije stalo da vidim direktora tamo, on i ne treba da bude tamo ako je sve organizovano i ako ima ljude koji će voditi računa o svemu. A bogomi, dok ima propusta mora malo da se osjeti njegovo prisustvo. Posebno na početku da se ljudi ne naviknu od starta na pogrešno. Obzirom da sam odgledao 27 projekcija od ukupno 29 koliko je prikazano i to sve u večernjim terminima malo je čudno da ga ne viđeh osim jednom tamo. Ali dobro, to nije nikakav pokazatelj.
Meni se ne sviđa što radnici sjede u kafani dok je slika na platnu nakrivo, smeće po salama, nema nikog na garderobi. Tebi se to sviđa jer odatle najbolje vide. Završena priča, glupo je raspravljat o tome toliko.
Za agregat si u pravu, to sam zaboravio. To veče je bila potpuna pometnja a projekciju Curious case of BB u 21:00 otkazali.
Jedino još služba rezervacija nije zakazala, za to samo pohvale.
I još pohvala za program koji je redovan, pristojne štampe i ima ga u dovoljnim količinama. Sjećam se da je samo prve sedmice bio problem sa štampom i količinom.
I još nešto kefalo, nemoj da misliš da ja iz neke zle namjere iznosim kritike. Meni je stalo da se poprave jer ću onda i ja biti zadovoljniji. Nema potrebe da ih braniš od mene.
svima je stalo da se poprave, ali sigurno ne doprinosi to sto ti mislis da supervizori nista ne rade. Dovoljno je reci slika mi je bila u krivo 15 minuta, to ce bit dovoljno njima da se zapitaju ko je kriv za to. Tako ce ga ispravit najprije. Ja ti sve ovo pricam jer znam sistem po kojem rade. Ali totalno nebitna prica, idemo dalje :)
sledece nedjelje u Steru Wall -E i Pink Panter
hahahaha
ne smeta mi stalno nešto
eto sad ću još ispanut grinja
ne volim kad mi je slika na krivo, to me podsjeća na neka vremena koja su prošla (makar mislim da jesu). I nije 15 minuta nego cijeli film. Film je bio Underworld, projekcija u 21:50, datum 11.02.2009. sala 1. Eto ko misli da lažem, izmišljam i grinjam bez potrebe može da provjeri. Pa neka kazne tog kino operatera i supervizora u čijoj je smjeni radio, hahahahaha
šalim se, neka ih samo upozore
ne mislim da lazes, mislim da si trebao da izadjes i sale i kazes nekom
Odlican je bioskop i svaki put kad odem uzivam. Nikad nije bilo problema i svi zaposleni su uvijek OK i opusteni (osim mozda na BEnjamina Buttona, lik koji prodaje kokice je ispred buljuka ljudi koji chekaju da budu usluzeni ladno reka "zavrsio sam" i otisa. Sto ti bi brko?!). Sve u svemu, PREzadovoljan sam Ster-om!
Ljudi jednostavno se ustanete izadjete i kazete supervizoru sto je problem, pisanjem na cdm necete nista rijesiti. Par puta kad sam bila i kad je postojao problem vezano za pricu u sali, za sliku i ostalo zvali su ljudi supervizora koji je usao i rijesio stvar, sa kim nije mogao zvao je obezbjedjenje. E sad ako neki odbija da vam pomogne ili nesto, fino zahtijevate direktora da vidite pa se njemu zalite...
e nista vam ne valja, cudo jedno
bila sam sinoc i gledala 'operacija valkira' super je film, toplo udobno, dobro ozvucenje,
a sad onaj dio koji svi volimo...nemaju nacos, standardno, nemaju coca colicu tocenu sa ledom, nemaju fantu tocenu sa ledom, nemaju velike kokice, samo srednje kutije, a film traje 2 sata, gladna kuci dodjoh pa sam morala u 12 da jedem, a to ne valja za liniju :)
Ima li neko broj mobilnog od supervizora , jer je meni muka ustajat da ga zovem... I kad bi ga ja samo cimnuo bi li on mene nazva' da vidi sto je frka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Crnjak je ustajat i tražit ga a ovamo ti prođe film.
Mada ga vazda možeš naći u onu kafanu u sklopu Stera. Sjedi, puši i pije kafu:monkey:
ja cu se ustanut da ga zovnem ako ce mi stisnut pauzu za to vrijeme :)
Možda možeš da pojasniš kako????
Ođe se misli na supervizora, ne na direktora. Jedino sam tako mogao da protumačim tvoj post da bi imao smisla. Da si mislio da to pišem za direktora a prije sam rekao da ga nikad nema tamo.
Ako nije to, onda pojasni kako sam bačio u vodu svoje pametovanje. Živo me zanima.
čime se vi zanimate, niste došli da jedete u bioskop 10 minuta prije i posle nego da gledate film. Šta vas boli briga šta rade radnici, ne jedu vam leba, uživajte.
Ako obratish pazhnju na pochetak rasprave nije bilo priche oko jela 10 min prije i poslije filma, nego oko toga da je projektor bio pogreshno namjeshten pa je tokom cijelog filma slika bila metar na zidu... :D
Inache kome bi se mogle predlozhiti one pauze na sat ili sat ipo filma, chisto da ne umiru ljudi da bi izdrzhali 3 sata... :D
Pogledah i ja Benjamina veceras i mislim da su pozitivne kritike opravdane jer je film po meni sjajan. Prica je jako zanimljiva i sa sobom nosi neku specificnu emociju, a glumacka ekipa je fenomenalno odradila svoj posao. :cool:
Skinuo sam i Ficdžeraldovu pripovjetku i jedva cekam da je procitam.
Kad vec dodjem da gledam film ocu da odgledam cijeli, a ne da mi preprichavaju shta se deshavalo + nedje vrat da slomim dok izlazim po onom mraku... Na 3 sata filma mislim da ce 15 min pauze svakom dobro doci...
I nema veze ako ce ti proc film jer na kraju krajeva i to mozes da pomenes supervizoru kad mu tokom razgovora budes ispoljavao nezadovoljstvo a ja vjerujem da ce ti taj isti supervizor izaci u susret sa free kartom za sledecu projekciju.
Ja gledah sinoc Operacija Valkira, 10-12 nas je mozda bilo i to je to :D
FIn film...