Page 16 of 144 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 376 to 400 of 3586

Thread: CINEPLEXX program (www.cineplexx.me)

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Skoro sam (ponovo) gledao madagascar i u toj sali nije radio centralni zvucnik. Glasovi se uopste nisu culi, dok su efekti razbijali. Poslije filma sam gospodji na biletarnici to rekao, ona je morala da zapise sta je to centralni zvucnik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

e vidis to je tvoj problem, ti si vidio direktora tamo jednom ja 20 puta. I to ne u radnom vremenu. Zato ti kazem pojma nemas o cemu pricas. Sama cinjenica da tebi smeta sto supervizori sjede na poziciji odakle najbolje vide sto i kako radi govori koliko si u pravu.

Ja sam ih kritikovao isto, mada ja to uradim licno za razne stvari koje su ispravili ili rade na tome da ih isprave. Eto npr ja se pitam zasto nemaju agregat, makar ono osnovno prikaceno na njega da moze film da igra.

Ne smeta meni sto ti kritikujes, ali ti moram rec da nisi u pravu kad nisi ma koliko ti mislio da sam pristrasan ili ne
    Last edited by kefalo; 17-02-09 at 11:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Po tebi je sve super i nema mjesta za kritike, ili samo ti možeš da ih kritikuješ.

Meni nije stalo da vidim direktora tamo, on i ne treba da bude tamo ako je sve organizovano i ako ima ljude koji će voditi računa o svemu. A bogomi, dok ima propusta mora malo da se osjeti njegovo prisustvo. Posebno na početku da se ljudi ne naviknu od starta na pogrešno. Obzirom da sam odgledao 27 projekcija od ukupno 29 koliko je prikazano i to sve u večernjim terminima malo je čudno da ga ne viđeh osim jednom tamo. Ali dobro, to nije nikakav pokazatelj.

Meni se ne sviđa što radnici sjede u kafani dok je slika na platnu nakrivo, smeće po salama, nema nikog na garderobi. Tebi se to sviđa jer odatle najbolje vide. Završena priča, glupo je raspravljat o tome toliko.

Za agregat si u pravu, to sam zaboravio. To veče je bila potpuna pometnja a projekciju Curious case of BB u 21:00 otkazali.

Jedino još služba rezervacija nije zakazala, za to samo pohvale.
    I još pohvala za program koji je redovan, pristojne štampe i ima ga u dovoljnim količinama. Sjećam se da je samo prve sedmice bio problem sa štampom i količinom.

I još nešto kefalo, nemoj da misliš da ja iz neke zle namjere iznosim kritike. Meni je stalo da se poprave jer ću onda i ja biti zadovoljniji. Nema potrebe da ih braniš od mene.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

svima je stalo da se poprave, ali sigurno ne doprinosi to sto ti mislis da supervizori nista ne rade. Dovoljno je reci slika mi je bila u krivo 15 minuta, to ce bit dovoljno njima da se zapitaju ko je kriv za to. Tako ce ga ispravit najprije. Ja ti sve ovo pricam jer znam sistem po kojem rade. Ali totalno nebitna prica, idemo dalje

sledece nedjelje u Steru Wall -E i Pink Panter

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Katunjanin View Post
    Obzirom da sam odgledao 27 projekcija od ukupno 29 koliko je prikazano i to sve u večernjim terminima malo je čudno da ga ne viđeh osim jednom tamo.
    Pa nije ni cudo sto ti stalno nesto smeta... :blah:
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Pa nije ni cudo sto ti stalno nesto smeta... :blah:
    hahahaha
    ne smeta mi stalno nešto
    eto sad ću još ispanut grinja

ne volim kad mi je slika na krivo, to me podsjeća na neka vremena koja su prošla (makar mislim da jesu). I nije 15 minuta nego cijeli film. Film je bio Underworld, projekcija u 21:50, datum 11.02.2009. sala 1. Eto ko misli da lažem, izmišljam i grinjam bez potrebe može da provjeri. Pa neka kazne tog kino operatera i supervizora u čijoj je smjeni radio, hahahahaha

šalim se, neka ih samo upozore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ne mislim da lazes, mislim da si trebao da izadjes i sale i kazes nekom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kefalo View Post
    ne mislim da lazes, mislim da si trebao da izadjes i sale i kazes nekom
    Bilo mi žao da skidam pogled sa Rhone Mitre

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thumbs up

Odlican je bioskop i svaki put kad odem uzivam. Nikad nije bilo problema i svi zaposleni su uvijek OK i opusteni (osim mozda na BEnjamina Buttona, lik koji prodaje kokice je ispred buljuka ljudi koji chekaju da budu usluzeni ladno reka "zavrsio sam" i otisa. Sto ti bi brko?!). Sve u svemu, PREzadovoljan sam Ster-om!
    I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi jednostavno se ustanete izadjete i kazete supervizoru sto je problem, pisanjem na cdm necete nista rijesiti. Par puta kad sam bila i kad je postojao problem vezano za pricu u sali, za sliku i ostalo zvali su ljudi supervizora koji je usao i rijesio stvar, sa kim nije mogao zvao je obezbjedjenje. E sad ako neki odbija da vam pomogne ili nesto, fino zahtijevate direktora da vidite pa se njemu zalite...
    ...then I shall know fully, even as I am fully known...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e nista vam ne valja, cudo jedno
    bila sam sinoc i gledala 'operacija valkira' super je film, toplo udobno, dobro ozvucenje,
    a sad onaj dio koji svi volimo...nemaju nacos, standardno, nemaju coca colicu tocenu sa ledom, nemaju fantu tocenu sa ledom, nemaju velike kokice, samo srednje kutije, a film traje 2 sata, gladna kuci dodjoh pa sam morala u 12 da jedem, a to ne valja za liniju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima li neko broj mobilnog od supervizora , jer je meni muka ustajat da ga zovem... I kad bi ga ja samo cimnuo bi li on mene nazva' da vidi sto je frka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Kreč, kolica i mešalica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Crnjak je ustajat i tražit ga a ovamo ti prođe film.
    Mada ga vazda možeš naći u onu kafanu u sklopu Stera. Sjedi, puši i pije kafu:monkey:

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

ja cu se ustanut da ga zovnem ako ce mi stisnut pauzu za to vrijeme
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Crnjak je ustajat i tražit ga a ovamo ti prođe film.
    Mada ga vazda možeš naći u onu kafanu u sklopu Stera. Sjedi, puši i pije kafu:monkey:
    Ako ti je crnjak onda je bolje da prestanes sa pametovanjem jer sve sto si napisao/rekao si upravo bacio u vodu
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by svet0 View Post
    Ako ti je crnjak onda je bolje da prestanes sa pametovanjem jer sve sto si napisao/rekao si upravo bacio u vodu
    Možda možeš da pojasniš kako????

Ođe se misli na supervizora, ne na direktora. Jedino sam tako mogao da protumačim tvoj post da bi imao smisla. Da si mislio da to pišem za direktora a prije sam rekao da ga nikad nema tamo.

Ako nije to, onda pojasni kako sam bačio u vodu svoje pametovanje. Živo me zanima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

čime se vi zanimate, niste došli da jedete u bioskop 10 minuta prije i posle nego da gledate film. Šta vas boli briga šta rade radnici, ne jedu vam leba, uživajte.
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    9,652
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Ako obratish pazhnju na pochetak rasprave nije bilo priche oko jela 10 min prije i poslije filma, nego oko toga da je projektor bio pogreshno namjeshten pa je tokom cijelog filma slika bila metar na zidu...

Inache kome bi se mogle predlozhiti one pauze na sat ili sat ipo filma, chisto da ne umiru ljudi da bi izdrzhali 3 sata...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Pogledah i ja Benjamina veceras i mislim da su pozitivne kritike opravdane jer je film po meni sjajan. Prica je jako zanimljiva i sa sobom nosi neku specificnu emociju, a glumacka ekipa je fenomenalno odradila svoj posao.

Skinuo sam i Ficdžeraldovu pripovjetku i jedva cekam da je procitam.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ako obratish pazhnju na pochetak rasprave nije bilo priche oko jela 10 min prije i poslije filma, nego oko toga da je projektor bio pogreshno namjeshten pa je tokom cijelog filma slika bila metar na zidu...

Inache kome bi se mogle predlozhiti one pauze na sat ili sat ipo filma, chisto da ne umiru ljudi da bi izdrzhali 3 sata...
    niko ti ne brani da izadjes i pockis se. A vjerovatno bi sledeci predlog bio da pauze budu uru, jer svi izadju na pauzu, pa se prepuni WC i red za kokice i sok
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    9,652
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Kad vec dodjem da gledam film ocu da odgledam cijeli, a ne da mi preprichavaju shta se deshavalo + nedje vrat da slomim dok izlazim po onom mraku... Na 3 sata filma mislim da ce 15 min pauze svakom dobro doci...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Možda možeš da pojasniš kako????

Ođe se misli na supervizora, ne na direktora. Jedino sam tako mogao da protumačim tvoj post da bi imao smisla. Da si mislio da to pišem za direktora a prije sam rekao da ga nikad nema tamo.

Ako nije to, onda pojasni kako sam bačio u vodu svoje pametovanje. Živo me zanima.
    Samo kazem da tu nesto kukas a neces sam da odes i uzmes stvar u svoje ruke. Prazna prica, ovo ti direktor ili supervizor ne citaju, s toga budi konkretan.

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

I nema veze ako ce ti proc film jer na kraju krajeva i to mozes da pomenes supervizoru kad mu tokom razgovora budes ispoljavao nezadovoljstvo a ja vjerujem da ce ti taj isti supervizor izaci u susret sa free kartom za sledecu projekciju.

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Kad vec dodjem da gledam film ocu da odgledam cijeli, a ne da mi preprichavaju shta se deshavalo + nedje vrat da slomim dok izlazim po onom mraku... Na 3 sata filma mislim da ce 15 min pauze svakom dobro doci...
    vidi, kad bi to SVIMA dobrodoslo, pa svi svjetski bioskopi bi imali takvu pauzu, a ja je ne vidjoh ni u USA, ni u Italiji, ni u Grckoj; to sto ti imas problema sa beshikom, to je drugo :devil:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja gledah sinoc Operacija Valkira, 10-12 nas je mozda bilo i to je to
    FIn film...

Page 16 of 144 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)