Zna li se raspored za danas ? Je li stigao Valkyrie?
Oni supervizori bi trebali da uđu ponekad u salu na početku filma da provjere jesu li izgašena svjetla, je li projektor dobro namješten umjesto što se manekenišu ispred i ispijaju kafe u onom baru. Ili im je to ispod časti. Imaju 2 lika stalno sjede onamo, puše i glume face a sinoć u 21:50 Underworld slika nakrivo i pola metra fata zid s desne strane.
Ja ne znam zašto ih plaćaju ali onamo definitivno fali čvrsta ruka.
Ili kad oću da ostavim jaknu pa se njih troje prepiru onamo za šankom ko će da dođe da me usluži: Ja neću, aj ti, Neću ni ja ja sam prošli put, To je tvoj posa....
Jedna zanimljivost:
Conessions of a Shopaholic će imati svjetsku premijeru u USA sjutra 13 februara a kod nas je na repertoraru od danas, 12 februara![]()
![]()
![]()
Zna li se raspored za danas ? Je li stigao Valkyrie?
Kreč, kolica i mešalica.
poceo, danas od 18... Plan projekcija na www.stermontenegro.com
moze li brze :twist:
Inace sto se supervizora tice, pa gdje on moze bolje da uoci problem nego bas u onom kaficu. Necu da ih branim ali meni je logicno da onamo bolje mogu da primjete stvari poput ove sa tvojom jaknom. Problem gore je svaciji osim supervizora, to su trebali da primjete kino operater i razvodnici. Opet kazem, ima sitnih propusta ali meni je sve to normalno.
Jel moguce da na filmove shto traju 3 sata ne prave nikakve pauze, dajte jbt te reklame na pola filma, chisto da ljudi ne trpe i umiru chekajuci kraj...
#fakenews
a pa jes, svuda po svijetu imash pish i push pauzu svakih sat vremena, a ovi nashi zaredjaju, pa nema pauze do the end-a![]()
(nečitko)
Ne gledajte Drug crni u NOBU, ja vece ****** nisam u zivotu gledao, samo im pogledajte kompjuterske animacije za avion a posebno tenk haha
Kino operater je pustio film i tako ga je lijepo namjestio. Znači da je njemu to OK, znači da treba neko da ga kontroliše. Po meni supervizor treba da ima malo šira zaduženja a ne da iz kafane gleda kako rade oni što prodaju kokice. Iz kafane ne može da vidi one što prodaju karte. Što ne ode i stane iza pulta ponekad, što ne uđe u WC da vidi je li očišćeno, što ne uđe u salu da vidi je li OK slika, ton, svjetla pogašena? Zar je to teško? Ili treba da imaju posebnog čoeka za sve to, jednog da kontroliše hol, drugog da kontroliše čistoću toaleta, trećeg da kontroliše sale....
Meni nije baš normalno da je slika nakrivo i da pola metra ''fata zid''. To mi nije nikako normalno jer je to čisto nepoštovanje gosta koji je došao da vidi film. To je obična sitnica ali taj neko nije imao živaca da se bakće oko namještanja slike i reka je sebi: ma dobro je ovo ovako!
Biće bolje.
Jedan od sajtova čije mišljenje cijenim je dao ovom flimu ocjenu 1/10 ... :roll: :mrgreen:
Uostalom, pogledajte sami... http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7096
Da li neko iz "izvora bliskih STER-u" zna šta će se prikazivati sa FEST-a?![]()
Last edited by institucija; 13-02-09 at 15:23.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
nije da ja znam![]()
Mislim da je vrlo moguce da je Drug Crni u NOB-u najgore ostvarenje ne srpske, vec svjetske kinematografije! Znaci zivi uzas. Ta rezija, kadriranje, efekti...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mada mozda vrijedi poci cisto da se covjek ismije Madzgalju i Draganu Jovanovicu...I Nenad Jezdic je kriminalan.
cuo sam, preskacem ga u sirokom luku![]()
Valja li shta ovaj film sa tom kruIzom...![]()
#fakenews
Nadam se da ce se pustati "Changeling" sa Angelinom Jolie, pushtao se trejler pred Kupoholicarku
Film je fenomenalan, pa taman nas narod i da vidi![]()
ti si tamo 10 minuta prije filma i 10 posle, tako da si ti najrelevantnija osoba da pricas o tome ocigledno. Bolje ti znas sto oni rade no im direktor...
Mogu oni da se odiru od posla ali ako je gost (kao krajnji korisnik) nezadovoljan s tim što vidi i dobije za tih 10 minuta prije i poslije filma onda ne rade kako treba, ili nisu organizovani kako treba ili ih ne nadgledaju i ne usmjeravaju kako treba. Tih 10 minuta je najvažnije jer oni stvaraju utisak koji ćeš imati i koji ćeš ispričati svojim prijateljima i rođacima i preporučiti im ili ne da idu u bioskop.
Uostalom, miješanje gostiju i osoblja se nikad ne preporučuje u ugostiteljstvu. Kad si vidio da konobar u uniformi sjedi pored tebe i ruča u restoranu??? U Steru se radnici šetkaju od šanka do šanka i napuštaju radna mjesta kako im se prohtje. Ali tako ti je kad zaposliš ljude po drugarskoj osnovi, onda ne možeš da budeš strog.
Direktora sam vidio jednom (dan poslije otvaranja), odgledao sam ukupno 27 filmova. Ne treba on tamo da visi ali da im bane s vremena na vrijeme i da ih postroji druga bi se pjesma pjevala.
To je jasno kao dan. Jasno je i da nemaju konkurenciju i da su ljudi spremni da zažmure na jedno oko. Prvi ja sam spreman da oprostim razne propuste jer nemam izbora. Ako ikada dobiju konkurenciju, neke će stvari morati promijeniti. Za njihovo dobro.
Tako da, ipak jesam i kompetentan i relevantan da govorim o ovome jer sam objektivan i neutralan za razliku od tebe koji si pristrasan što si i potvrdio u prethodnim postovima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks