I ja bih bio zainteresovan ...
Dakle, kupio bih neki low entry dSLR aparat, pozeljno Canon 300D ili 350D, a ne bjezim ni od Nikona ili drugih Canon modela u tom cjenovnom rangu ili malo skuplje.
Molim da kazete broj okidanja, stanje aparata i cijenu.
Last edited by Bokva; 21-01-08 at 20:17.
I ja bih bio zainteresovan ...
Da nesto prodajem, sad bih spustio cijenu ali ovako...![]()
Ja sam dugo prodavao moj 300D, tek skoro sam ga dao za male pare... ovaj objektiv iz potpisa je u ponudi još, ako te zanima. Spustio sam na 130€.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Za male pare? Steta, znaci zakasnio sam.
A, mogao si aukciju da odrzis sa nama dvojicom.
Ne, za sad nisam zainteresovan za dodatnu opremu, vec bih prvo da kupim sami aparat, pa onda vidim sto mi treba...
u pitanju je 300D i 350D![]()
za pocetnika - nikon D40 !
440€ , dok po'fatas cake i dok dobijes zelju za necim jacim.
mislim da nije pametno kupit' aparat koji neces moc' da koristis na pravi nacin.
zato, prvo se treba naucit', pa onda razmisljat' o necemu jacem.
ali, ko ima para...svakako nesto jace
naravno, samo subjektivno misljenje...ne kazem da sam u pravu![]()
Čovjek se rodi dok je živ!
D40 nema motor za autofokus tako da na njemu rade samo skuplji objektivi sa sopstvenim motorima. Ako imaš para za njih, nije loš izbor... ovako ga zaobilaze svi sem baš amateri kojima je cijena najbitnija.
Canon ima puno širi izbor kvalitetnih jeftinih objektiva, 350D ako se nađe ili 400D su sad najisplativije kupovine.
Pogledaj topic u Likovna umjetnost "Ljudi pomognite" koji je pokrenuo MNT, on isto kupuje dSLR, i odlučio se za Canon.
Bokva, nećeš ovako ništa uraditi, ne ovdje nikako... daj okvirno cijenu pa da vidimo nešto u BG, donijeće se. Evo imaš aktuelan oglas na Dizajnzoni za 400D tijelo skoro novo, u garanciji + baterija dodatna = 400€. Dodaš na to iz drugog oglasa 50mm/f1.8 prajm = 50€, i imaš za početak, pa skupljaš za objektive. Imaš i Sigmu 70-300 APO = 130€... sve sjajne stvari za minimalne pare. Još samo nešto šire od 50, i na konju si.
Koliko para , dje ?
Evo da sretnjikam DSLR. Stinger, i ti ćeš u te vode?U BG, nema što drugo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks