Oce li igrati u nove dresove u kvalifikacijama zna li se , nece valjda u ove ruzne de kapa. Mora se nekako odbrana pojacat jer smo ovako kao sito.
Sa ovom odbranom, tesko da mozemo nesto napravit u kvalifikacijama!
Oce li igrati u nove dresove u kvalifikacijama zna li se , nece valjda u ove ruzne de kapa. Mora se nekako odbrana pojacat jer smo ovako kao sito.
I kakva je ovo nesrecna marka DaCapo...Srbi igraju u vrhunskim Nike dresovima,mi u raspalim DaCapo...Auuuuu....Pi
Pred polazak na utakmicu sa Madjarkom gledah na tv i u novine kako treniraju u lotto majce i sorceve pa pomislih da ce od sad u njih kad na utakmicu oni u sugave da kapa dresove .
Filipovic je jedan obicni seljak ako mu je Tanasijevic najbolje resenje na poiziciji stopera.JE LI MOGUCE DA NIJE ISPROBA DZUDOVICA????
je li ko od vas ikada vidio tog dzudovica kako izgleda a kamo li kako igra ???
Dobro je da smo smo se svi uvjerili u kvalitete tanasijevica
Onog Bataka treba najurit' a i Tanasijevića vjerovatno.
Karte za Bugarsku i Irsku prodaju se u paketu
Fudbalski savez Crne Gore od danas pa do 31. avgusta prima porudžbe za rezervaciju karata za predstojeće kvalifikacione utakmice "A" reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, protiv Bugarske (6. septembra u 20.00 časova) i protiv Republike Irske (10. septembar u 19.00 časova).
Karte se mogu trebovati i kupiti isključivo u paketu za obje utakmice, a njihova cijena zavisi od tribine i sektora.
Cijene karata za zapadnu tribinu su, zavisno od sektora, 30 i 20 eura za obje utakmice, za istočnu tribinu 20 eura, a za sjever i jug po 10 eura za obje utakmice.
U redovnoj prodaji, kompleti karata će se naći od 1. septembra.
Fudbalski savez Crne Gore zadržava pravo ograničenja broja karata putem trebovanja.
roll tide
danas live prve lige na nasem portalu
To su debili nista normalno ne umiju napravit
Ajmo ovako, malo detaljnija analiza:
Niko nije primijetio mnogo ozbiljniju gresku kod prvog gola, koji dozvoljava madjarskom igracu da potpuno neometan i nemarkiran (cak polu-trkom) useta u zonu 18 metara, primi loptu i lagano stvori visak pred golom. Zasto ozbiljnija? Zato sto je Tanasijevic lose procijenio svoje sanse u duelu s obzirom na udaljenost od lopte, .
Drugo - Tanasijevic cak ne snosi ni najvecu krivicu kod . U citavoj akciji prije gola ocigledna je nasa neuigranost, ali da se skoncentrisemo na situaciju poslije centarsuta:
Zasto je Tanasijevic lose procijenio centarsut? Zato sto je u trenutku centarsuta markirao potpuno drugog igraca (najisturenijeg napdaca, najblizeg golu). Madjar koji je primio centarsut je bar 2 metra daleko od njega - i nemarkiran. Tanasijevic je na njega poletio prekasno i imao je vrlo malo sanse da osvoji tu loptu. Odakle taj visak?
Obratite paznju na ponovljeni snimak i naci cete "uljeza" u nasoj odbrani - igrac koji je uhvacen potpuno van pozicije i ne radi nista (ne znam ko je tacno jer nisam gledao mec, sve u svemu greska je ocigledna). Zbog njega je na Tanasijevicu ostalo da zadrzi dva igraca. Samo bi igraci tipa Kolo Turea mozda uspjeli da skinu taj centarsut zahvaljujuci svojim atletskim sposobnostima.
U idealnoj situaciji, Tanasijevic je trebao da drzi stijelca gola, a njegov izgubljeni partner najisturenijeg madjarskog igraca. To se nije desilo zbog toga sto se madjarski napadac okliznuo i pao neposredno prije upucivanja centarsuta, pri cemu ga je nas odbrambeni igrac potpuno zaboravio. Madjar se naravno podigao i Tanasijevic je morao poci za njim. Niko nije pokrio rupu koja je tu nastala, iako se jedan od nasih defanzivnih veznih joz jednom lezerno i nezainteresovano seta ispred sesnaesterca.
Inace, ovu situaciju smo mogli bar u dva navrata lako rijesiti ofsajd zamkom. To se obicno i pokusava kad lopta ide slobodnom isturenom igracu na krilu. Da je Tanasijevic ostao uz svog igraca, mogao se upecati i centarsut jer je najistureniji Madjar vec debelo ulazio u ofsajd - u najgorem slucaju to bi vodilo u mnogo sigurniji vazdusni duel nego ovako.
Kad smo vec tu, kod treceg gola, odbrambena linija stoji previsoko s obzirom na brzinu protivnickih napadaca i cinjenice da se igraju posljednji minuti meca na gostujucem terenu i da imamo gol prednosti. Bila to prijateljska ili ne, u takvim trenucima se ne istrcava naprijed.
Penal za njih je cist i nesporan. Ali je i ofsajd kod prvog gola Madjara cist i nesporan.
Ako cemo vec da trazimo krivce u igracima, cini mi se da Pekovic i Drincic ne razumiju bas najbolje svoju ulogu (ako im je ona uopste i data). Ali glavni problem koji stalno ponavljam je neozbiljan pristup taktickoj postavci odbrane. Ako igraci unaprijed ne znaju kako da se ponasaju u odredjenim situacijama, i ako te manevre nisu uvjezbali kao ekipa, oni ce sve odluke donositi u trenutku - to je ono sto vodi u ovakve greske. Filipovic jednostavno nije tip trenera koji ulazi u takticke detalje vec daje igracima preveliku slobodu u igri i odlucivanju, i zbog toga je lose rjesenje za nas. Cak i najkvalitetnije ekipe bivaju kaznjene sa tako lezernim taktickim pristupom.
Last edited by MadGod; 24-08-08 at 10:54.
a reci mi care ima li dje da se vide nasi golovi
Procitah u danasnje Vijesti da je Srdja Knezevic iz Partizana nas fudbaler. Ne zelim ovim da otvaram pitanje njegovog porekla ili mesta rodjenja, jedino me zanima da li je on odlucio da nastupa za nasu reprezentaciju ? U vecerasnjem porazu Partizana nije bio los u odbrani...
U dokle vise sa Tanasijevice, Batakom i Jovanovicem, ako neko treba da kiksa neka to bar budu igraci kojima je CG u srcu.
samo ne znam po cemu vas(ne kazem da nije,ne znam ni gde je rodjen ni nista,samo pitam)?jel rodjen u cg,ili mu je otac odatle,ili dalje poreklo iz cg,ili ko sto kazes dogovorio se sa fscg da igra za vas?ne kapiram.a primetio sam da u vijestima svake nedelje medju cg igracima u ino izlazi i ucinak marica,koji niti je iz cg,niti je poreklom odatle,jedino sto je 2 ili 3sezone igrao u zeti,a ni ne igra za vasu reprezentaciju.znam da stega zvali i bili su neki pregovori,ali koliko vidim njega nema,a nisam ni cuo da je prihvatio,pa onda npr izvisio odlukom selektora.
Last edited by NesaBG; 27-08-08 at 23:25.
Mislim da bi napad Vuchinic-Djalovic-Jovetic uz ofanzivnog (samo u trenutcima kontri ili presinga) Vukchevica garantovao gol!!!Koliko bi tu moglo da se uvjezba kombinacija to je prizor a uz nesigurnu odbranu to bi bio i kljuch eventualnog uspjeha!!!Jednostavno moramo da igramo na gol vishe a to ce u duelima sa Italijom biti mnogo teshko nego protiv ostalih nadam se nadigravanju :neutral:
Ovaj shto predje u Udine (Nikola Vujadinovic) jel ima kakve shanse da udje u prvi tim???
deuscroix
Izgleda da ne, Tanasijevic prosto mora da igra... 8)
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
samo da javim,ako vec neko nije prije mene rekao
06.09.08 CRNA GORA-BUGARSKA direktno sportklub 20:00 h
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks