3:3 ijos 3 minute
Mogli smo i bez ovoga!
Tek sad uvodi Bogavca
PS.
Gotovo. Lako dajemo golove i stvramo sanse ali i olako primamo
Last edited by Hari Krisna; 20-08-08 at 18:51.
Tanasijevića govnjavom metlom iz reprezentacije!!! Svaki gol i šansa preko njega. Pih! Naprijed odlični...
Ne znam sto malo ne proba Nikolu Vukcevica?
3-3
obecavajuca igra,dobro su igrali
ALI IMATI DRZAVNE SELEKCICJE KAO STO SU
FUDBAL/VUCINIC,JOVETIC,VUKCEWVIC,BURZANOVIC,BOSKOVIC/
VATERPOLO/ZLOKOVIC,JANOVIC,GOJKOVIC,SCEPANOVIC,POROBIC/
RUKOMET/MRVALJEVIC,MURATOVIC,KAPISAODA/
KOSARKA/PEKOVIC,SCEPANOVIC,JERETIN,KUK,VUJOSEVIC/
I MNOGO DRUGIH POJEDINACA,IMATI PRELIJEPO MORE I PLANINE,+ Podgoricu kao vrhunski centar i Niksic kao veoma lijep grad,sta nam drugo fali,mislim....E VIVA MONTENEGRO,i imati dijasporce ovvakve kao sto sam ja....mada sam ja Srbo-Crnogorac
Odbrana nikakva, sredina i napad odlicni. Joveta je vanzemaljac, sprdao se sa Madjarima!
Kad budete htjeli da se kladite na Crnu Goru, lagano igrajte na golove 4-6, imamo extra napad i nikakvu odbranu! Tu mora biti dosta golova!
e stete ne dobismo...
Kakvi su bili golovi???
Alessandro Del Piero imperatore bianconero
ima li dje pregled meca ili snimak da se vidi???
ja sam totolano zaboraviuo da je bila utakmica danas.jbg vaterpolo me je totalno osamutio.
znaci dobar napad - joveta je cudo a losa odbrana-nista novo.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Znam da je off topic ali u BIH je najpopularniji komentator Sabahudin TopalBecirevic evo malo sa youtube-a najzanimljiviji njegovi biseri.
Ne moze se ovako, dati 3 gola u gostima i ne dobiti tu utakmicu je nedopustivo! Tanasijevic i Batak samo neka su zdravo, pa ne bi mi igrali nema tih para..
roll tide
A ko ce onda da igra? Ovi momci koje su do prije dva dana htjeli javno da spale na gradskom trgu zbog poraza i nikakve igre protiv Grblja?
Kad bude odigrao jedan mec Vujadinovic i jos neko onda ce se vidjeti da problemi u odbrani nisu do igraca.Mada s obzirom da je ovo posljednja prijateljska prije kvalifikacionog ciklusa, cisto sumnjam da ce se nesto drasticnije mijenjati tu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks