www.sportskacentrala.com tu imas live rezultat sad je 6-2 za srb
e a zasto Sefik ne brani, nego Soro?
Odlichna igra protiv Hrvatske, i Madjari padaju u polufinalu!!!! : )))
/
o polufinalu,ali ima i fudbal live na pocetnoj strani...
kakva igra srpskih vaterpolista,ovakvu igru odavno nisam vidio![]()
livescore....za fudbal
a za vaterpolo ce biti iz minuta u minut.
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
stbija opsti sa mamom spanaca. kako lagano... ne vidim kako bi spanci nesto mogli da preokrenu.
idemo na finale CG - srbija![]()
Odlicna utakmica i odlicna pobjeda ! Moze li se ponoviti Malaga i finale CG-Sr i naravno potop srbije .
Ima li prenosa fudbala na rtcg ili dje drugo, jeste off topic ali svi ste ovdje pa...
Za one dvije kontre treba dati Gojkovicu 2 stana u Nici...Herojski je odigrao...
Kako je Porobic ono prezivljavao...Nije mu bilo lako...Zbog njega mi je posebno drago sto smo prosli...
ne znam,nisam nesto razmisljao o tome,probacu da nadjem pa cu ti javit....
a za vaterpolo ce bit opcija i da registrovani dodaju tekst,odnosno neki detalj utakmice
A kakvi smo kraljevi! Što se mene tiče - s ovim sam prezadovoljan. Sad samo na Mađare hladne glave i čvrsto od početka, kao danas pa onda finale. Imate na http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ live prenosa jedino nema Duga - cara. btw Srbi uskočiše trupačke u Špance a i nebih se kladio da će dobit Amerikance.
e kuku ko je nas dobio (odnosno razbio-mada smo sad dosta bolji)-kako su jadni ovi španci, ali i srbija odlična...
ovaj soro je opasan golman!
kako španci sad misle-kuku đe dobismo CG![]()
....
odlicnooooooooooooo
proradili ivovic i nikola.....mladjan je u malom padu jokic u malo vecem(bar sto se ti ce napada) al ok....i ovako je savrsenooooooo......scepanovic...gojkovic :smajli koji se klanja:
gazzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ma finale svi znamo....MNE - SRB
Mislim da ce biti finale Crna Gora - Srbija, sto je trenutno i realan odraz snaga u vaterpolu. CG vec sad moze da slavi jer sam siguran da imaju najmanje bronzu, osim u slucaju da srbija izgubi od SAD u 1/2.
Komentator na rts rece kako je bilo price da vaterpolo iskljuce kao olimpijski sport jer nije zanimljiv i velike sile tu ne osvajaju medalju.:mad:
A ne no kretenski bejzbol je olimpijski sport. Najgluplja igra koju samo amerikanci igraju, uvedena da oni imaju uvijek sigurna dva zlata
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks