Page 171 of 225 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... LastLast
Results 4,251 to 4,275 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

bad-boy Guest

Posljednja utakmica na turniru u Singapuru završena je ubjedljivom pobjedom Crne Gore nad reprezentacijom Njemačke 12:3 (3:1 3:1 3:0 3:1)
    Njemci su poveli u iz peterca i to je sve što su uspjeli da urade u prvoj četvrtini. Odbrana Crne Gore je bila nepremostiva prepreka za Njemačku reprezentaciju. Jokić je izjednačio na pola prve četvrtine, a nastavili su Milan Tičić i Mlađan Janović. Na poluvremenu su naši vodili sa četiri gola prednosti.

Treća četvrtina je počela golom Nikole Janovića, a Njemci nijesu postigli nijedan. Do kraja meča nije bilo većih promjena, crnogorska odbrana je bila fantastična a Mlađan Janović je postigao het trik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Uh stari, nemaš pojma kako ćemo da im naplatimo to u Bežinu

A šta je sa Borisom?

Odmaraju ga. K'o sto rece cattaro, ne bi se lijepo proveli bez njega(koliko god to nekima bilo tesko da priznaju).
    Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Srbi imaju probleme sa centrima. Taman se Pekovic oporavio od povrede - povrijedio se Nikic.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Srbi imaju probleme sa centrima. Taman se Pekovic oporavio od povrede - povrijedio se Nikic.
    Oni imaju problema sa centrima i kad su obadva zdrava

A koliko igracha cemo smjeti da imamo u Pekingu?U Malagu je moglo 13,Pero je u Singarup poveo 14,vjerovatno ce opet Danilovic da otpane...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Upravo tako, samo shto mi se chini (nisam siguran) da u toku olimpijskog turnira nema pravo izmjena (bez obzira na povrede), vec u protokolu mogu biti samo onih 13 igracha koji se prije pochetka prijave.
    Mi smo u finalu EP-a u Malagi umjesto povrijedjenog Uskokovica stavili Danilovica.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa tako nekako-nema pravo zamjene.
    zato je i posao samo danilovic, mada vjerovatno nece biti u 13.
    ....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Srbijanski centar Nikic se vraca kuci. Pekovic je josh rovit...
    Imace velikih problema na OI, mada lijeva strana (Sapic-Prlainovic) moze izvuc' situaciju, vidjecemo...
    Bice to posljednja shansa velike generacije da uzme OI zlato, al' im predvidjam krah.
    Usput, glasine o loshem ponashanju Sapica sve su jache. Mada je to pricha koja odavno traje.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je tacno,ali mozda sa nekom disciplinom se to moze dovesti u red. Inace dovode sve pojacanja,igrace koji ne mogu da napreduju,izuzev beciraja. Evo na primer,"veliki majstor" Gustavo Lopez ne umije i ne moze da trci. Covjek umije fintu da uradi,ali mnogo komplikuje,a ne pretrci 2 km po utakmici. E ne moze se tako igrat kvalitetan fudbal nikako. Ni za nasu ligu,a kamoli za neka evropska nadanja,kakva je Buducnost do skora imala.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    a zashto,samo ti to znash...
    Zato sto mu ekipa nema ni I od igre. Prosli su pripreme a u 3 meca nisu ni jednu jedinu akciju napravili. I zato sto nije sposoban da motivise ekipu.

Nije problem da se izgubi, ali onakav stav prema igri - :burp: po 100 puta.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ocekivalo se da ce bit tesko,ali da ce dobit buducnost. Nije se ocekivalo da ce bit ovako tesko. A ja bih sve one strance,pocev od Gustava,pa do Marinha,sve pocera,pa neka igraju u Indoneziju ili okle god da su dosli... Treba dat sansu nasim igracima,posto sa ovim pojacanjima nikako ne ide. Jedino se Beciraj pokazao kao pravo pojacanje,barem po meni...
    JA se samo ne slazm sa tobom da treba mac Gustava. A Beciraj je stvarno pravo pojacanje, ali ja vjerujem da ce do godine prec u neki jaci klub.
    A ove ostale, sve bi ih na celavo osisao , one sminkice.... Loptu ne umiju primit a ne daj boze da sutnu ili tako nesto. A vazno je da se furaju da su neko i nesto, a u stvari su niko i nista (cast izuzecima). Bravo im ga , moce igrat u prvu crnogorsku ligu i to je to i nidje vise nece moc prec.Vecinu bi kuci poslao !!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Zato sto mu ekipa nema ni I od igre. Prosli su pripreme a u 3 meca nisu ni jednu jedinu akciju napravili. I zato sto nije sposoban da motivise ekipu.

Ne moze da ima igru kad nema igrace.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bravo... sad treba vratit Sashu Petrovica... ajde ne mlati jbt... do prije pola godine su mu klicao ime ( I NEKA SI ) , jer da ti njega nije bilo nebi nikad titule odje vidjeli... i sad treba da ga maknu... pa da dovedemo nekog Petrovica ili nekog instruktora iz autoskole.... ajde bre...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    Bravo... sad treba vratit Sashu Petrovica... ajde ne mlati jbt... do prije pola godine su mu klicao ime ( I NEKA SI ) , jer da ti njega nije bilo nebi nikad titule odje vidjeli... i sad treba da ga maknu... pa da dovedemo nekog Petrovica ili nekog instruktora iz autoskole.... ajde bre...
    tacno, bravo svaka cast. prosle godine nisu dobili 2 protiv hajduka i prve dvije u prvenstvo protiv sutjeske i ne znam jos koga pa bi **** osvojili titulu da im babica nije bilo. pih kakvi smecari

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    To je tacno,ali mozda sa nekom disciplinom se to moze dovesti u red. Inace dovode sve pojacanja,igrace koji ne mogu da napreduju,izuzev beciraja. Evo na primer,"veliki majstor" Gustavo Lopez ne umije i ne moze da trci. Covjek umije fintu da uradi,ali mnogo komplikuje,a ne pretrci 2 km po utakmici. E ne moze se tako igrat kvalitetan fudbal nikako. Ni za nasu ligu,a kamoli za neka evropska nadanja,kakva je Buducnost do skora imala.
    a ti si razumijes u fudbal u pitchku materinu. ko je najvise pretrcao protiv tamperea pod goricom. ko se na svaku kontru tampere iz napada vracao jedini bekovima da pomaze. lopez, eto ko je. igrao je za njega neprirodno zadnjeg veznog al je bio stalno u ofanzivi loptu naprijed da da, a nazad je zatvarao. i nije on flamini ili poulsen ili sisoko, pa da krlja, trci, no da daje lopte, a on jos i trci no ti to ne zelis da vidis, jer je on stranac. procitaj koji moj post od prije pa ces da vidis da sam i ja protiv ikakvih stranaca kod nas, ali protiv njega u onakvoj buducnosti nemas sta da kazes.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Slazem Se Sa Ficoolem Problem Je U Stavu Igraju Ka Da Im Puca ****.i Jos Jedan Problem Mislim Da Nisu Ni Fizicki Dovoljno Jaki Da Igraju Jake Utakmice To Se Odma Vidi,to Se Zove Lipso Starozabjelskim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Killy View Post
    Ima tu istine, ali nikako ne mogu ukapirat zasto se dovode neka debilna "pojacanja". Tom istom Babicu desnoga beka igra Marinjo, najveci antitalenat koga su moje oci vidjele. Svaki bek u CG je bolji od njega. Onda su doveli Ajkovica aka Karlosa koji ima 59 godina. Scepanovic mu ne igra, Valjeho takodje, spica osim Beciraja nema... To su sve njegove odluke.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima tu istine, ali nikako ne mogu ukapirat zasto se dovode neka debilna "pojacanja". Tom istom Babicu desnoga beka igra Marinjo, najveci antitalenat koga su moje oci vidjele. Svaki bek u CG je bolji od njega. Onda su doveli Ajkovica aka Karlosa koji ima 59 godina. Scepanovic mu ne igra, Valjeho takodje, spica osim Beciraja nema... To su sve njegove odluke.
    To nisu njegove odluke, koliko ja znam Mojas je zaduzen za pojacanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao sto sam se i bojao. Vaterpolo bez Djurkovica nije isti. U svo postovanje Maksimu Zivaljevicu, jedan je Djurkovic.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    411
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Kao sto sam se i bojao. Vaterpolo bez Djurkovica nije isti. U svo postovanje Maksimu Zivaljevicu, jedan je Djurkovic.
    nadamo se svi da ce komentarisati sledecu.... Krenuo je za Peking.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Izgled vara...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ljudi , nista Babic nije kriv. Sad Murinjo ili Kapel da dodju u Buducnost, ne bi mogli nista ucinjet, jer nije problem trener nego igraci. Veze nemaju a i ne trude se (osim par njih). Sto se tice pojacanja jedina pojacnja koja valjaju su Gustavo i Beciraj, a ostali NULA. Jednostavno se ne trude. Izgube protiv Tamperea, preksjutra odma u grad da se opjane da "proslave", piiiiii.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Ja mislim da je Babic za Buducnost uradio MNOGO,i da bi njegova ostavka bila nesto najgore sto bi moglo da se desi Buducnosti,ali ima svojih bubica...Nije mi jasno zasto Scepanovic ne igra,po meni najbolji vezni u Buducnosti uz Gustava...onda je otjerao Haimea koji je na mene ostavio odlican utisak,ali mu je trebalo dati vise prostora i siguran sam da bi dosao do izrazaja kao Gustavo...Sad ne znam sta ce biti sa Valjehom,ali i on je pokazao da zna da igra,ali ne moze se ocekivati da dostigne pravu formu u 2-3 utakmice,vec mu treba dati malo vise prostora kako bi mogao da se privikne na sve...ako bude konstantno dobijao sansu u pocetku garantujem da ce postati standardan na sredini...
    Meni bi idealna postava bila : Vujadinovic,Nikola Vukcevic,Perisic,Rajovic,Nemanja Vukovic,Gustavo Lopez,Scepanovic,Valjeho,Petar Vukcevic,Zec,Beciraj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    Ja mislim da je Babic za Buducnost uradio MNOGO,i da bi njegova ostavka bila nesto najgore sto bi moglo da se desi Buducnosti,ali ima svojih bubica...Nije mi jasno zasto Scepanovic ne igra,po meni najbolji vezni u Buducnosti uz Gustava...onda je otjerao Haimea koji je na mene ostavio odlican utisak,ali mu je trebalo dati vise prostora i siguran sam da bi dosao do izrazaja kao Gustavo...Sad ne znam sta ce biti sa Valjehom,ali i on je pokazao da zna da igra,ali ne moze se ocekivati da dostigne pravu formu u 2-3 utakmice,vec mu treba dati malo vise prostora kako bi mogao da se privikne na sve...ako bude konstantno dobijao sansu u pocetku garantujem da ce postati standardan na sredini...
    Meni bi idealna postava bila : Vujadinovic,Nikola Vukcevic,Perisic,Rajovic,Nemanja Vukovic,Gustavo Lopez,Scepanovic,Valjeho,Petar Vukcevic,Zec,Beciraj.
    Potpuno se slazem!!! A za ovu postavu, idealna je s obzirom koje igrace ima na raspolaganju, inace i u taj sastav ima velikih neznalica. A i kad stavis ovaj sastav na klupu su ti ostale sve najvece neznalice prve crnogorske lige !!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

I ronaldinjo je grija klupu u barsu pa ne pravite sad pitanje oko scepnaovica. trener je svaki dan s igracima i gleda ih na svakom treningu tako da ima vremena na pretek da odluci. moze scepo bit najbolji ali ako se ne trudi koliko treba ili mu ponasanje nije najbolje onda je mozda trener odlucio da ga ne stavlja u tim. Ako on nije po ukusu babica onda ga je trebao prodat. Ovo su sve bzv. price ali ako Mojas dovodi pojacanja koja on oce (bez konsultacija sa trenerom) onda ne valja rabota 5 para. Traba da budemo realni i da kazemo da ova ekipa buducnosti ne vrijedi nista-osim 3-4 igraca ostalo je sve ispod prosjeka i za ovu nasu jadnu ligu.ja nisma glaso niti za jedan klub jer jednostavno odje nema boljih nego su svi losi i moze samo bit bolji od goreg.
    Mozete svi da navijate za koga god hocete i da radite sto vam je milo ali ja sam od prosle sezone rekao vise ne na stadion jer ne mogu da gledam "anti fudbal". da su bar cirkus pa da se ljudi smiju-no su zalosni a sve na celu s Upravom kluba. varvarima svaka cast za energiju koju ispoljavaju na svakoj utakmici ali ja se vise oko buducnosti i cg fudbala ne nerviram.

Page 171 of 225 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)