Posljednja utakmica na turniru u Singapuru završena je ubjedljivom pobjedom Crne Gore nad reprezentacijom Njemačke 12:3 (3:1 3:1 3:0 3:1)
Njemci su poveli u iz peterca i to je sve što su uspjeli da urade u prvoj četvrtini. Odbrana Crne Gore je bila nepremostiva prepreka za Njemačku reprezentaciju. Jokić je izjednačio na pola prve četvrtine, a nastavili su Milan Tičić i Mlađan Janović. Na poluvremenu su naši vodili sa četiri gola prednosti.
Treća četvrtina je počela golom Nikole Janovića, a Njemci nijesu postigli nijedan. Do kraja meča nije bilo većih promjena, crnogorska odbrana je bila fantastična a Mlađan Janović je postigao het trik.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Srbi imaju probleme sa centrima. Taman se Pekovic oporavio od povrede - povrijedio se Nikic.
P r i m o r a c
Upravo tako, samo shto mi se chini (nisam siguran) da u toku olimpijskog turnira nema pravo izmjena (bez obzira na povrede), vec u protokolu mogu biti samo onih 13 igracha koji se prije pochetka prijave.
Mi smo u finalu EP-a u Malagi umjesto povrijedjenog Uskokovica stavili Danilovica.
P r i m o r a c
pa tako nekako-nema pravo zamjene.
zato je i posao samo danilovic, mada vjerovatno nece biti u 13.
....
Srbijanski centar Nikic se vraca kuci. Pekovic je josh rovit...
Imace velikih problema na OI, mada lijeva strana (Sapic-Prlainovic) moze izvuc' situaciju, vidjecemo...
Bice to posljednja shansa velike generacije da uzme OI zlato, al' im predvidjam krah.
Usput, glasine o loshem ponashanju Sapica sve su jache. Mada je to pricha koja odavno traje.
P r i m o r a c
To je tacno,ali mozda sa nekom disciplinom se to moze dovesti u red. Inace dovode sve pojacanja,igrace koji ne mogu da napreduju,izuzev beciraja. Evo na primer,"veliki majstor" Gustavo Lopez ne umije i ne moze da trci. Covjek umije fintu da uradi,ali mnogo komplikuje,a ne pretrci 2 km po utakmici. E ne moze se tako igrat kvalitetan fudbal nikako. Ni za nasu ligu,a kamoli za neka evropska nadanja,kakva je Buducnost do skora imala.
DICIOTTO
JA se samo ne slazm sa tobom da treba mac Gustava. A Beciraj je stvarno pravo pojacanje, ali ja vjerujem da ce do godine prec u neki jaci klub.
A ove ostale, sve bi ih na celavo osisao , one sminkice.... Loptu ne umiju primit a ne daj boze da sutnu ili tako nesto. A vazno je da se furaju da su neko i nesto, a u stvari su niko i nista (cast izuzecima). Bravo im ga , moce igrat u prvu crnogorsku ligu i to je to i nidje vise nece moc prec.Vecinu bi kuci poslao !!!!
Bravo... sad treba vratit Sashu Petrovica... ajde ne mlati jbt... do prije pola godine su mu klicao ime ( I NEKA SI ) , jer da ti njega nije bilo nebi nikad titule odje vidjeli... i sad treba da ga maknu... pa da dovedemo nekog Petrovica ili nekog instruktora iz autoskole.... ajde bre...
F.C.F.
a ti si razumijes u fudbal u pitchku materinu. ko je najvise pretrcao protiv tamperea pod goricom. ko se na svaku kontru tampere iz napada vracao jedini bekovima da pomaze. lopez, eto ko je. igrao je za njega neprirodno zadnjeg veznog al je bio stalno u ofanzivi loptu naprijed da da, a nazad je zatvarao. i nije on flamini ili poulsen ili sisoko, pa da krlja, trci, no da daje lopte, a on jos i trci no ti to ne zelis da vidis, jer je on stranac. procitaj koji moj post od prije pa ces da vidis da sam i ja protiv ikakvih stranaca kod nas, ali protiv njega u onakvoj buducnosti nemas sta da kazes.
Slazem Se Sa Ficoolem Problem Je U Stavu Igraju Ka Da Im Puca ****.i Jos Jedan Problem Mislim Da Nisu Ni Fizicki Dovoljno Jaki Da Igraju Jake Utakmice To Se Odma Vidi,to Se Zove Lipso Starozabjelskim...
Ima tu istine, ali nikako ne mogu ukapirat zasto se dovode neka debilna "pojacanja". Tom istom Babicu desnoga beka igra Marinjo, najveci antitalenat koga su moje oci vidjele. Svaki bek u CG je bolji od njega. Onda su doveli Ajkovica aka Karlosa koji ima 59 godina. Scepanovic mu ne igra, Valjeho takodje, spica osim Beciraja nema... To su sve njegove odluke.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kao sto sam se i bojao. Vaterpolo bez Djurkovica nije isti. U svo postovanje Maksimu Zivaljevicu, jedan je Djurkovic.
Release Yourself
Ljudi , nista Babic nije kriv. Sad Murinjo ili Kapel da dodju u Buducnost, ne bi mogli nista ucinjet, jer nije problem trener nego igraci. Veze nemaju a i ne trude se (osim par njih). Sto se tice pojacanja jedina pojacnja koja valjaju su Gustavo i Beciraj, a ostali NULA. Jednostavno se ne trude. Izgube protiv Tamperea, preksjutra odma u grad da se opjane da "proslave", piiiiii.
Ja mislim da je Babic za Buducnost uradio MNOGO,i da bi njegova ostavka bila nesto najgore sto bi moglo da se desi Buducnosti,ali ima svojih bubica...Nije mi jasno zasto Scepanovic ne igra,po meni najbolji vezni u Buducnosti uz Gustava...onda je otjerao Haimea koji je na mene ostavio odlican utisak,ali mu je trebalo dati vise prostora i siguran sam da bi dosao do izrazaja kao Gustavo...Sad ne znam sta ce biti sa Valjehom,ali i on je pokazao da zna da igra,ali ne moze se ocekivati da dostigne pravu formu u 2-3 utakmice,vec mu treba dati malo vise prostora kako bi mogao da se privikne na sve...ako bude konstantno dobijao sansu u pocetku garantujem da ce postati standardan na sredini...
Meni bi idealna postava bila : Vujadinovic,Nikola Vukcevic,Perisic,Rajovic,Nemanja Vukovic,Gustavo Lopez,Scepanovic,Valjeho,Petar Vukcevic,Zec,Beciraj.
I ronaldinjo je grija klupu u barsu pa ne pravite sad pitanje oko scepnaovica. trener je svaki dan s igracima i gleda ih na svakom treningu tako da ima vremena na pretek da odluci. moze scepo bit najbolji ali ako se ne trudi koliko treba ili mu ponasanje nije najbolje onda je mozda trener odlucio da ga ne stavlja u tim. Ako on nije po ukusu babica onda ga je trebao prodat. Ovo su sve bzv. price ali ako Mojas dovodi pojacanja koja on oce (bez konsultacija sa trenerom) onda ne valja rabota 5 para. Traba da budemo realni i da kazemo da ova ekipa buducnosti ne vrijedi nista-osim 3-4 igraca ostalo je sve ispod prosjeka i za ovu nasu jadnu ligu.ja nisma glaso niti za jedan klub jer jednostavno odje nema boljih nego su svi losi i moze samo bit bolji od goreg.
Mozete svi da navijate za koga god hocete i da radite sto vam je milo ali ja sam od prosle sezone rekao vise ne na stadion jer ne mogu da gledam "anti fudbal". da su bar cirkus pa da se ljudi smiju-no su zalosni a sve na celu s Upravom kluba. varvarima svaka cast za energiju koju ispoljavaju na svakoj utakmici ali ja se vise oko buducnosti i cg fudbala ne nerviram.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks