Mozemo li dobit opis trke?
Mozemo li dobit opis trke?
TAKUMI
zocko dje pise da bilo ko mora nekog da propusti osim ako zaostaje za cijeli krug?
Ne kapiram ko moze da se oprosti od titule? I Massa i Kimi pa sad cak i Hajki su jos uvijek u trci za titulu.
E da i ono hamiltonovo nije peh vec njegova greska sto mora da przi gumu na svakom trecem kocenju. Vec mu je nekoliko puta guma stradala zbog toga i tuljan nikad da nauci.
Meni je samo bitna potvrda onoga shto vec znam..Kimi je najbrzi za volanom.
Massi riknuo motor 2 kruga prije finisa?![]()
TAKUMI
Ne pise nidje, niti sam mislio na to kao neko pravilo, ali ne vidim sta je strasno u tome sto je ppropustio klupskog druga u situaciji kada je ovaj bio od njega ne malo, nego mnogo brzi i kada je znao da Hamilton moze ugroziti dvojac ispred njih, a on sam ne moze. Njega samog bi takodje presao prije ili kasnije. U takvim uslovima i ja bih to isto uradio uvijek. Druga je stvar kada moras da se sklonis nekome ko vozi na istom nivou kao ti, odje je razlika bila drasticna.
I zaista ne znam sta znaci to konstantno omalovazavanje Hamiltona, ok je da ti nije simpatican nimalo i sl., ali malo realnosti nije na odmet. Ja ne volim Ferari nimalo, ali mi nije tesko da kazem da je Masa zasluzio danas pobjedu i bio najbolji, to sto je nije osvojio je druga prica i nije njegova krivica. Ugledaj se na Herculesa![]()
@zocko
Ma daj sad sve treba da pustis nekoga ako je brzi. E ne treba, ovo je f1 pa kad je vec toliko brz neka ga fino pretekne a ne da ceka da mu se neki idiot sklanja. Muka mi je od toga, a kovalainen nema karaktera ocigledno da zaustavi ta naredjenja, alonso je i zbog toga otisao. Sve pricate kao je barikelo pustao sumija, pa svi znamo da jeste ali takodje govorite da su mclarenu sve sveci a u ferrariju lopovi. Vidimo koliko je to tacno iz trke u trku.
Kimi jednostavno ove godine vozi nekonzistentno i vrlo cesto jednostavno loshe, i zbog toga se moze pozdravit sa titulom. Kad Massi ne moze da parira, koji i nije A klasa, ili sto nema pojma sta mu je problem sa bolidom i kako da poboljsa njegovo ponasanje i sl (za sta je Shumi bio majstor, to mu se mora priznat), i sl. A da ima losh bolid, ne bi pravio najbrze krugove, jednostavno ima svojih momenata, ali nema ono sto i npr. Kubica sa inferiornim bolidom ima (sem u ovoj trci): konzistentnost
ne vidim da ga je bilo ko pravdao odje
najbrzi je poneki krug. Zasto nema toliko pobjeda ili bar toliko prvih startnih mjesta? :dring:
(nečitko)
Da Kimi kao da uopste nije motivisan kao proslih sezona, ali da moze da bude brz moze, i mislim da ce biti narednih trka konzistentniji. Sjeti se kako je otpisan 3 trke prije kraja prosle sezone. Zocko i jedan i drugi su u trci za titulu, pusti boju bolida koji voze. Otkud ti znas da bi ga hamilton sigurno pretekao, mozda bi napravio neku gresku, mozda bi se ko zna sto desilo.
Možda bi se neko isposerinja po stazi i forumu.
Ko bolan u trci za titulu? Heiki? Hahahah. Neka on kupi po tih 5-6 poena po trci i dobro će bit.
Inače, kolko se puta Barikelo sklonio Šumaheru, to mu je postao uslovni refleks kad ga vidi u retrovizor, pa i kad je prešao za drugi tim sklanjao mu se. E, što ti je stra'.
u prosloj trci je Heiki mogao ili da zadrzava Hamiltona par krugova, ili da ga odmah propusti, jer je bio preko sekund brzi. E sad, kakva korist za njega od zadrzavanja? Dzabe da forsira sebe, bolid, motor, kocnice? For what?
(nečitko)
massa nije imao sreće...dobro je krenuo...ali... milo mi je....ni lewis nij bio taličan.... puče čovjeku guma....HEJKI ja vala zaslužio pobjedu bravo..glok izvaredan...kimi se probudio 20 krugova do kraja
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
To isto je Hajki demonstrirao. A zasto ne bi bio u trci za titulu, zato sto je 2. vozac pa mu je to zabranjeno jel?
For points? Da je on zavrsio 4. a ham 5. smanjio bi razliku za poen ovako je izgubio 5-6 poena u odnosu na njega. Eto ti for what![]()
Svejedno mogao je da odgodi i da ga uspori pa da na kraju ne dobije nego da zavrsi 2. ili 3. i tako mu skine 2 ili 4 boda. Nije to bas tako malo.
i skine i timu 2 il 4 boda. Ma da. Kakav crni Heiki i titula, ovo mu je prva pobjeda, a i to jer su 2 ljudi ispred njega bili bas malerozni! Dobar je on, al za titulu ove godine, da se ne shalimo![]()
(nečitko)
Kakve to veze ima sa timom? Vozaci valjda treba da uzmu titulu za sebe a ne za tim. Uostalom ko pamti konstruktorske titule.
Mislim da je Kimi daleko od otpisanog.Prosto mi je drago sto je istroshio loshu srecu i shto se uspavo u srednjem dijelu sezone,jer se ochekuje veliko budjenje ledenog.*ebe se njemu za f1,to je rodjeni cooler.
massa dobro krenuo ???on je citavu trku vozio fantasticno,sve do 3 kruga prije kraja,a da je hejki zasluzio pobjedu nije vala,mozda na tvoj televizor,ali na moj sigurno nijekimi-ja je alonso maksimalno usporavao,da ga je pretekao odmah na pocetku,bila bi to drugacija pricha,vjeruj mi,no necemo sad o tome sta bi bilo,kad bi bilo.......dobro je 3 mjesto i zaostatak za crnjom 5 poena chini mi se....nista jos nije gotovo
aj zdra`o
vi i dalje pričate o hokenhajmu.....
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
A eo pati čoek, poluđe.
Nije to neko nego kolega iz tima koji je uzgred receno 1,5 sekundi bio brzi po krugu i jedino sto je mogao Kovalainen da dobije borbom je da rizikuje neki sudar ili sl...zbog cega ? Nije imao sanse da ga zadrzi, pa Masu je prosao kao da ga nema. A najbolje da je Alonso imao naredjenja da pusta Hamiltona..jednostavno je covjek navikao da je prva zvijezda i da su svi u njegovoj sluzbi prije svega. E odje je problem bio momak koji u prvoj sezoni vozi na makar istom, ja bih rekao i visem nivou i privlaci vise paznje.
Kovalainen nije u borbi za titulu, cak ni sa ovom pobjedom i to je svima jasno. Od njega se to prve sezone nije ni ocekivalo. A jedino sto je moglo da sprijeci Hamiltona da ga predje je da dodje do kontakta nekog i sl., zasto bi to rizikovao i ugrozio i tim i sebe i timskog kolegu koji je u borbi za titulu i koji na samoj trzi za razliku od njega ima velike sanse da stigne dvojac ispred.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks