Mogla bi rec neke infoe sto se tice kanala
Mogla bi rec neke infoe sto se tice kanala
Ja bih mogla kad bi ih bilo
A ti bi mogao da ne izigravash dezhurnog dushebrizhnika
Ne brini bicesh na vrijeme obavijeshten o svemu jer ne zhelim da te opet imam ''za vrat'' kao prije godinu dana![]()
Hahaha OK girl![]()
Oce li bit sto od novih kanala,mene konkretno zanimaju muzicki koji sam naveo mtv dance ,tmf ,jim tv...?
carpe diem!!!
danas sam po prvi put kod prijatelja gledao tv vijesti i moram priznat da sam prijatno iznenadjen. zaista izgleda svjetski.
e sad, moje pitanje za kejbl (mada moze i neko drugi ispred bbm-a) jeste kada ce se ovaj program moci pratiti preko bbm-a? nije mi jasno zasto je bila, recimo, tolika zurba ukljuciti pro tv, kad na njemu jedino mozes pratit skrol i panorame cg gradova... i tako cijeli dan? ovi imaju vec uigranu programsku semu.
ne znam koji imate problem sa vijestima, ali mislim da bi zelje vasih korisnika uvijek trebale biti na prvom mjestu. vidim da nijesam jedini koji ovu stvar spominje
EPG i internet se spominju jos otkad je BBM poceo sa radom. nema smisla
Sto pomenu coek, oce li bit internta skoro preko BBM?Ja nesto nacuh kao da oce, i evo cekam. Nadam se da necu cekat predugo. Sto ti mislis nevjesta?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
i da oce taj internet da se micem od ovog adsl-a, sad je bas sporo skidanje, uzas!!!
evo ja cu vam reci za internetr....necega biti sigurno u naredih 12 mjeseci..toliko!
:)
naravno da ce biti interneta, ne vjerujem da cemo cekati godinu dana u to sam siguran. trebalo bi internet i EPG u isto vrijeme da krenu!
to je samo predpostavka!!!Opet imas neke informacije koje ja nemam![]()
ako internet uvede bbm mislim da ce bit najbolji i najbrzi
ja mislim da je high (koliko sam shvatio i on prica ispred bbm-a odje) spomenuo neke probleme sa vijestima, zato to i spominjem.
daj kejbl, dovoljna je odluka da se taj program ubaci (ima vise programa koje bi vijesti mogle zamijenit) i do kraja dana bi bio u ponudi. daj ukljucite to vise, majka mu stara
meni ugovor sa mtel-om istice u februaru tako do tad mi se ne zuri, ali se stvarno nadam da ce uskoro poceti sa radom i da ce imat povoljnije cijene od mtel-a. da ne znas, kejbl, sto o ovome il je jos uvijek preuranjeno pitat...mislim na cijene![]()
Evrovizija i sport otvoreni za sve
DOGAĐAJE OD ZNAČAJA MOĆI ĆE DA PRENOSI VIŠE EMITERA
Podgorica (MINA/Beta) – Događaje od izuzetnog značaja za javnost Crne Gore ubuduće će moći da prenosi, direktno ili naknadno, više emitera, predviđeno je posebnom odlukom Agencije za radio-difuziju.
Savjet Agencije za radio-difuziju uputio je juče na dvomjesečnu javnu raspravu Nacrt Odluke o događajima od izuzetnog značaja za javnost Crne Gore sa listom organizovanih događaja, kojom se propisuju obaveze emitera u slučajevima korišćenja ekskluzivnih prava na televizijsko emitovanje prenosa.
Nacrt Odluke usvojen je polovinom jula, a njime su propisani uslovi i način utvrđivanja liste i ostvarivanje prava i obaveza emitera u slučajevima korišćenja ekskluzivnih prava na televizijsko emitovanje prenosa o događajima od izuzetnog značaja.
Propisano je i pravo emitera, koji nemaju ekskluzivna prava, da kratko izvještavaju o događajima od izuzetnog značaja.
Na listi događaja nalaze se muzički festivali domaće i strane produkcije: Budvanski festival, Sunčane skale, Dječja radost/zlatna pahulja, sadržaji evropskih produkcija, kao što su Sanremo i Evrovizija, međunarodni filmski festival u Herceg Novom, prava prenosa koncerata uživo, prenosi crnogorske lige u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, vaterpolu, liga iz evropskih zemalja u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, vaterpolu, olimpijskih igara, teniskih turnira (Australian open, Wimbledon, French Open, United States Open, AAPT Championships), prenosi trka formule 1, kao i prenos inauguracije predsjednika Crne Gore i prenosi vanrednih skupštinskih zasjedanja.
Iz Savjeta podsjećaju da Zakon o radio-difuziji propisuje da to tijelo, u skladu sa evropskim standardima, na jasan i transparentan način, propisuje listu događaja od velike važnosti za građane u Crnoj Gori.
Zakonom je propisano i da nijedan emiter ne može ostvariti ekskluzivno pravo prenosa događaja od velike važnosti za građane u Crnoj Gori ukoliko ne može obezbijediti kvalitetan prijem radio-difuznog programa za najmanje 85 odsto stanovništva u Crnoj Gori.
Utvrđeno je i da više emitera može ostvariti ekskluzivno pravo prenosa događaja od velike važnosti za građane, ukoliko umrežavanjem obezbijede kvalitetan prijem radio-difuznog programa za najmanje 85 odsto stanovništva.
Predviđeno je da je emiter, koji ostvari ekskluzivno pravo prenosa događaja od značaja za javnost, dužan da svim drugim zainteresovanim emiterima dozvoli da snime i emituju kratke izveštaje sa tog događaja u trajanju do 120 sekundi, koji mogu sadržati i autentičnu sliku i ton sa takvog događaja.
izvor vijesti!
Naravno da je svaka odluka takve vrste na nivou top menadzmenta. BBM je uvek "oslushkivao" korisnike i trudio se da izlazi u susret.
Sve kritike i pohvale su dobro doshle...Uzhivajte , predlazhite ....ali pustite zakonske regulative, politiku ....ima topic za to![]()
kad ce taj DSF i Planeta Sport vise....???
Reche li ti kablegirl da cemo tebi prvom javiti![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks