Page 47 of 147 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 3671

Thread: BBM-kanali

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Samo da pitam: posto su mi slomili tiglu na kucu kad su mi postavljali antenu za BBM, i kad je pala kisa, sve mije protocilo u sobu. Ko ce mi platit sad krecenje i zamjenu tigle na kucu? Oce li BBM? Ja mislim da bi red bio, s obzirom da su uradili i jos jednu katastrofalnu stvar, ali ajd da nepominjem za sad.

Ovako:
    1.Ako je BBM napravio shtetu nekome i to se utvrdi, on ce to i da plati.
    ali pod
    2. Sta ti bi da chekas kishu da prijavish da ti je neko ( pa sve neka je radnik BBM-a) ''slomio'' krov i sad ti imas poplavu u kuci?

Da se nije jos ko shetao gore ?

Aj razmisli jos jednom pa se javi

Thanks Thanks Given 
    3,618
    Thanks Thanks Received 
    6,104
    Thanked in
    2,947 Posts

TV Vijesti?:-)
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    TV Vijesti?:-)
    Svi mi ocemo TV Vijesti,ali to vec malo teze ide,zna se ko je vlasnik TV Vijesti,a zna se ko sve stoji iza BBM-a,shvaticete.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Svi mi ocemo TV Vijesti,ali to vec malo teze ide,zna se ko je vlasnik TV Vijesti,a zna se ko sve stoji iza BBM-a,shvaticete.

Ne znam što tu ima da se shvata. TV Vijesti će kao čudo da naprave i reći će nešto što već svi nismo čuli i viđeli hiljadu puta , pa će to ugroziti nekoga ... ne sprdajte se ljudi. Opet novo pakovanje starih priča koje svako dijete napamet zna. A sve kao teška ekskluziva , uuuhhhhh. Volio bih da se varam , ali ... Bolje ne zajebajte i odmarajte glas.

Naravno , treba ih stavit u paket što prije , ali ne znam čemu ta Great expectations.
    Last edited by liquid; 19-07-08 at 10:10.
    "Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Quote Originally Posted by kablegirl View Post
    Ovako:
    1.Ako je BBM napravio shtetu nekome i to se utvrdi, on ce to i da plati.
    ali pod
    2. Sta ti bi da chekas kishu da prijavish da ti je neko ( pa sve neka je radnik BBM-a) ''slomio'' krov i sad ti imas poplavu u kuci?

Da se nije jos ko shetao gore ?

Aj razmisli jos jednom pa se javi
    1. Nisam mogao znati dok nije pala kisa. JEdino znam da do tad je bilo sve u redu
    2. Ocigledno je manjak kulture kod radnika BBM, cim se tako ponasate.
    3. Vasi radnici su falsifikovali potpis na ugovoru izmedju BBM i mene. I ako mi tvoja koleginica kaze da malo razmislim da mozda nije neko od ukucana. Moguce moja cer od 4 godine ili sin od 7. Posto se tako ponasate, potrudicu se da primjerak "potpisanog" ugovora dodje do novina, makar da narod zna da sa fukarom posla ima. I da mi nije zbgo djece koja gledaju uglavnom crtane rado bi vam vratio opremu.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meksiko ma kakvo falsifikovanje ugovora,znas li ti o cemu pricas covjece.......Kao da BBM-a boli ***ac za 1 korisnika manje/vise pa nasli tebe da falsifikuju ugovor da budes njihov korisnik ccccccc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Falsifikat kazes..pa kako pusti te ljude na krov,i cini mi se da si malo duze taj bbm gledao,sto tad ne reagova crni covjece na tu provali odma,nego dozvoljavas da ti provalnici bez tvog znanja upadnu u kucu,montiraju opremu,razvucu kabal...i jos ti stignu slomit tiglu,i pored svega ti to jos gledas...i trpis takav kriminal i dalje gledas taj bbm.

Thanks Thanks Given 
    3,618
    Thanks Thanks Received 
    6,104
    Thanked in
    2,947 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Nema to veze. Kad je posao u pitanju i jednima i drugima je u interesu da imaju program, vijestima zbog gledanosti, BBM zbog korisnika.
    Kad je posao u pitanju, Zeljko i Vesko ce lako prebrodit sve probleme ne brini
    Problem je vise tehnicke prirode, jer zbog glupog pravila agencije za radio difuziju kanale valjda mogu da dodaju u paketima po 10. Ako sam dobro shvatio problem
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja imam jedno pitanje tehnickog tipa:

Zasto se na podforumu Internet pricha o kablovskoj televiziji i kanalima BBMa, a ne o planovima tog operatera za uvodjenje Interneta?

Mene licno interesuje ima li ista od toga?

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by zoig View Post
    Ja imam jedno pitanje tehnickog tipa:

Zasto se na podforumu Internet pricha o kablovskoj televiziji i kanalima BBMa, a ne o planovima tog operatera za uvodjenje Interneta?

Mene licno interesuje ima li ista od toga?
    Interesuje i mene taj BBM internet. Posebno ako ce bit kvalitetan ka i kablovska. Zato sam odlucio da cekam kolko je god potrebno da ga naprave sto boljim
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Nema to veze. Kad je posao u pitanju i jednima i drugima je u interesu da imaju program, vijestima zbog gledanosti, BBM zbog korisnika.
    Kad je posao u pitanju, Zeljko i Vesko ce lako prebrodit sve probleme ne brini
    Problem je vise tehnicke prirode, jer zbog glupog pravila agencije za radio difuziju kanale valjda mogu da dodaju u paketima po 10. Ako sam dobro shvatio problem
    Aha, zato je IN ubacen umjesto SOS jos u novembru, a prosirenje novim kanalima tek krajem decembra prosle godine. Prica za malu djecu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1. Nisam mogao znati dok nije pala kisa. JEdino znam da do tad je bilo sve u redu
    2. Ocigledno je manjak kulture kod radnika BBM, cim se tako ponasate.
    3. Vasi radnici su falsifikovali potpis na ugovoru izmedju BBM i mene. I ako mi tvoja koleginica kaze da malo razmislim da mozda nije neko od ukucana. Moguce moja cer od 4 godine ili sin od 7. Posto se tako ponasate, potrudicu se da primjerak "potpisanog" ugovora dodje do novina, makar da narod zna da sa fukarom posla ima. I da mi nije zbgo djece koja gledaju uglavnom crtane rado bi vam vratio opremu.

Simpaticna pricica...proci ce ti u novinama...sigurno...jos ako se obratis Svetu-zagarantovana ti je publikacija

To shto o kulturi radnika BBM-a govorish sad kad ti je (odjednom) slomljena tigla, govori samo o tebi...

Zhao i meni te djece...vjeruj mi...

Sto se tice ''falsifikovanog'' Ugovora, nemam rijeci i necu da komentarisem...jer kao odrasla osoba , glava porodice i otac djece koju pominjesh, nedje smatram da si trebao da budesh dovoljno pametan da znas da to nije legalno i da si trebao to da prijavis odmah...ovako prica ti ne ''pije vodu''...

I da , ne zamjeri sto sam ovako nekulturna i shto pominjem fukare

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Simpaticna pricica...proci ce ti u novinama...sigurno...jos ako se obratis Svetu-zagarantovana ti je publikacija

To shto o kulturi radnika BBM-a govorish sad kad ti je (odjednom) slomljena tigla, govori samo o tebi...

Zhao i meni te djece...vjeruj mi...

Sto se tice ''falsifikovanog'' Ugovora, nemam rijeci i necu da komentarisem...jer kao odrasla osoba , glava porodice i otac djece koju pominjesh, nedje smatram da si trebao da budesh dovoljno pametan da znas da to nije legalno i da si trebao to da prijavis odmah...ovako prica ti ne ''pije vodu''...

I da , ne zamjeri sto sam ovako nekulturna i shto pominjem fukare
    Ajd da se dogovorimo, ako mislis da izmisljam pricu oko falsifikata: da se nadjemo u prostorije BBM i da vi pokazete vas primjerak ugovora, a ja moj, pa ako budu isti ja sam spreman da uradim sve sto vi trazite od mene kao odstetu za izgovorene lazi ili neistine. Da pozovemo i svjedoke ako treba, pa bio Svijet, Vijesti ili blo koji drugi list. A ti pitaj koleginicu koja docekuje stranke na vrata u vasu firmu je li ovo tacno sto pricam, ako to nisi ti. A ne bi me zacudilo da jesi, s obzirom da vam je ponasanje slicno. Evo ti otvoren poziv pred ljudima. Pa da se ne bi raspravljali i govorili jedni drugima da laze, izvoli. Ili ti daj drugi predlog, ako te interesuje da se utvrdi istina. Ja sam za svaki dogovor.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajd da se dogovorimo, ako mislis da izmisljam pricu oko falsifikata: da se nadjemo u prostorije BBM i da vi pokazete vas primjerak ugovora, a ja moj, pa ako budu isti ja sam spreman da uradim sve sto vi trazite od mene kao odstetu za izgovorene lazi ili neistine. Da pozovemo i svjedoke ako treba, pa bio Svijet, Vijesti ili blo koji drugi list. A ti pitaj koleginicu koja docekuje stranke na vrata u vasu firmu je li ovo tacno sto pricam, ako to nisi ti. A ne bi me zacudilo da jesi, s obzirom da vam je ponasanje slicno. Evo ti otvoren poziv pred ljudima. Pa da se ne bi raspravljali i govorili jedni drugima da laze, izvoli. Ili ti daj drugi predlog, ako te interesuje da se utvrdi istina. Ja sam za svaki dogovor.

E vidis , tako se razgovara i dogovara!Malo kritike i vec si drugaciji.

Naravo da cu te sacekati da dodjes.Valjalo bi da mi ostavis ime i prezime, da pripremim sve sto treba za ''uporedjivanje'' dokumenata.

I shto dizhesh toliku pompu ''zovem te pred ljudima...javan poziv''...zar je tebi izgledalo da se ja toga plasim?

I da..nisam cura sa recepcije..kad vec pitas

I dodji od 8 do 16h, ako zelis da se sretnes bas samnom, da ''ukrstimo koplja''

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Quote Originally Posted by maxpower View Post
    Falsifikat kazes..pa kako pusti te ljude na krov,i cini mi se da si malo duze taj bbm gledao,sto tad ne reagova crni covjece na tu provali odma,nego dozvoljavas da ti provalnici bez tvog znanja upadnu u kucu,montiraju opremu,razvucu kabal...i jos ti stignu slomit tiglu,i pored svega ti to jos gledas...i trpis takav kriminal i dalje gledas taj bbm.
    Zvao sam ljue da dodju da mi ugrade opremu. DOsli su i postavili kablo i antenu, medjutim nisu imali ispravan LNB (ako sam dobro zpamtio, ispravi me ako grijesim). Isprobali su ih jedno 10tak, i rekli bice nova isporuka za par dana. Dosli su poslije dvadesetak dana i postavili sve kako treba. Moja supruga je pitala treba li sto da potpise, s obzirom da su oni ispunili prosli put obrazac ugovora, ali ja nisam potpisao jer nije sve bilo kako treba. Kad su mi poslije odredjenog vremena iskljucili vecinu kanala ja asm posao da pitam o cemu se radi, i oni su mi objasnili da je zbog neplacanja. Rekao sam da nisam dobio racun a i da nisam potpisao ugovor, tako da ne znam od pocinje tarifiranje, da li od momenta ugradnje ili od dana potpisivanja ugovora. Na to su mi oni donijeli potpisam ugovor, sto ja nisma mogao vjerovat, i pored sve tvrdnje da to nije moj potpis, oni su samo pricali svoju pricu tipa "ne znam, razmisli, mozda je neko iz kuce..." TO ti je sva prica, s tim da sam ja i pored toga platio sva moja dugovanja prema BBM. Ako neko tvrdi da ovo nije tacno mozemo da sjednemo i da se pogledamo u oci i razmijenimo argumente, ako treba i grafologa da angazujemo.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

E vidis , tako se razgovara i dogovara!Malo kritike i vec si drugaciji.

Naravo da cu te sacekati da dodjes.Valjalo bi da mi ostavis ime i prezime, da pripremim sve sto treba za ''uporedjivanje'' dokumenata.

I shto dizhesh toliku pompu ''zovem te pred ljudima...javan poziv''...zar je tebi izgledalo da se ja toga plasim?

I da..nisam cura sa recepcije..kad vec pitas

I dodji od 8 do 16h, ako zelis da se sretnes bas samnom, da ''ukrstimo koplja''
    Odlicno! samo mi kazi pod kojim imenom da te trazim i eto me. Vrati se malo u nazad i vidji kakav ti je bio nastup poslije mog prvog posta, ne znam koje bas promijenio pricu , ali ne bitno. Iskreno nista od ove price ne bi bilo da si mi u startu ovo rekla, ne dizem pompu ni za vece stvari, samo ne volim da me neko ubjedjuje u nesto sto nije tacno i to javno. Ali da stavimo tacku i da se vidimo, pa da ko to rijesimo ka ljudi. Mozda te i sok castim poslije
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicno! samo mi kazi pod kojim imenom da te trazim i eto me. Vrati se malo u nazad i vidji kakav ti je bio nastup poslije mog prvog posta, ne znam koje bas promijenio pricu , ali ne bitno. Iskreno nista od ove price ne bi bilo da si mi u startu ovo rekla, ne dizem pompu ni za vece stvari, samo ne volim da me neko ubjedjuje u nesto sto nije tacno i to javno. Ali da stavimo tacku i da se vidimo, pa da ko to rijesimo ka ljudi. Mozda te i sok castim poslije
    Sok chastim ja,ipak ti kod mene dolazish kao gost, a nisu me vaspitali da budem negostoljubiva
    Ostavi mi ime i prezime na pm, kad budes dosao na recepciju i kad se budes predstavio , one ce znati koga ce da pozovu
    Ono shto bih ti dalje pisala na ovu temu ( a ima dosta toga) ostavicu za vrijeme kad se budemo vidjeli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opasna CableGirl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedva cekam rasplet...jedva cekam.

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Dje je ljudi tu je i dogovora. Zavrseno se kako treba. Malo prije sam dosa od BBM. I moram priznati, sto jes, jes ovaj put su bili krajnje ljubazni i profesionalni. Ova nevjesta iz BBM se samo pravi da je ovako opasna vjerujte mi na rijec To sto bi se jezikom tri put opasala to je nesto drugo ). I moram se izvinuti mladoj gospodjici sto radi na recepciji, ako sam je sto uvrijedio, posto sam bio prilicno ljut nisam ni primijetio da izgleda kao milion dolara .

A onaj sok sto obeca....kad primis platu, ako ti ne bude gadno
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje je ljudi tu je i dogovora. Zavrseno se kako treba. Malo prije sam dosa od BBM. I moram priznati, sto jes, jes ovaj put su bili krajnje ljubazni i profesionalni. Ova nevjesta iz BBM se samo pravi da je ovako opasna vjerujte mi na rijec To sto bi se jezikom tri put opasala to je nesto drugo ). I moram se izvinuti mladoj gospodjici sto radi na recepciji, ako sam je sto uvrijedio, posto sam bio prilicno ljut nisam ni primijetio da izgleda kao milion dolara .

A onaj sok sto obeca....kad primis platu, ako ti ne bude gadno

Hhahahahahhaha, sok vazda!

Ja sam ti rekla

A shto ti dolazish pred kraj radnog vremena ja ti nisam kriva...imam ja obaveza...muzha , djecu...tako da drugi put moramo se bolje dogovorit... ako se ne posvadjamo opet pritom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E tako se to radi..BRAVO !!!

PS: Ma nisam ja ni sumnjo...

Thanks Thanks Given 
    3,666
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Kablegirl procita li PM sto poslah juce? Aj procitaj pa mi javi
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I mene su radnici slomili nesto. Mogu li i ja sad na sok?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kablegirl procita li PM sto poslah juce? Aj procitaj pa mi javi
    Ja prochitala i javila, no ti vazda brzoplet...prije na forume nego na PM :P:P:P

Page 47 of 147 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)