Kad si ugradio Extra tv?
Zasto na HBO comedy nije vise dozvoljeno snimanje programa ? Nevjerovatno....
Kad si ugradio Extra tv?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
http://www.t-home.de/Produkt_PK_Star...ZGhjb#vorteile
Kad ce ovo kod nas ???
Ada uskoro ce.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
juche je bilo
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Vama niko ne brani da sami nabavite ovu opremu, ali mora da podrzava IPTV... Da ne bude poslije da ste stavili neki kineski WiFi bridge i da nesto steka.
Sto se tice PRO TV, koliko sam vidio jos ne emituju redovni program, vec samo muziku iz studija i neke starije panoramske snimke...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Bas da nebi kupovali kineske ocekujemo od vas da ih ponudite
Sale, jeste li to promijenili software tv clienta, ovaj budali. Cesto se desi da kad prebacujem sa nekog drugog AV source-a na EXTRA Tv sa 1080i vrati na 576p, a slika je cinimi se losija sad na svim kanalima:mad:
Mozda je u pitanju samo firmwarenisam to primijetio. Provjericu u 15:10
![]()
Pogresno sam se izrazio Vlado, FIRMWARE je u pitanju. Ovo sto sam vrace sa 1080i na 576p je definitifno bug, a ovo za sliku je subjektivan osjecaj i nebi be cudilo poslije ovih sprdacina sa NOVA Tv
Provjericu kad dodjem kuci. Mozda si samo paranoican poslije svegaMada je moguce da je smanjen bitrate...
edit: potpuno sam zaboravio da ne mogu provjeriti, jer sam se preselio, platio racun za taj novi broj i platio dug za stari broj, ali usluge i dalje nijesu aktivirane, tj., seoba jos nije izvrsena. Prenio sam opremu, spojio i sad cekam da mi neko ukljuci telefon i aktivira adsl i extratv servise![]()
Last edited by =]Vlado[=; 18-07-08 at 12:27.
@Poseydon
Posalji mi na pm vise detalja oko te greske koju si primijetio.
@Vlado
Imas pm.![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@Sale taj novi kanal sto si spominjao ce biti Pro tv?
Kakve su sanse neko je spominjao da ce se dodat Sport klub? Cuo sam da je bila neka muka oko ugovora sa Fox i da smo zbog toga uskraceni za taj dobar kanal. Mozda su to samo dezinformacije ali tako cuh .![]()
E, 'ajd mi neko objasni kako da pojacam snagu wi-fi-a na TouchSpeed-u? Zvao sam tehnicku podrsku, ali ne znaju sta ih pitam.
- Kingdom Saint Vracha 4ver :devil: -
I mene to interesuje posto kad odem u sobu malo mi signal slabi. Valjda ce nam Sale objasit kako to da uradimo .
Nikako, jedino da ga otvaras i pojacavas
Cekaj bre malo. Sale je spomenuo neko pojacanje snage wi-fi-a. Sale, jesi li mislio na pojacanje snage wi-fi adapterta (kartice, kako god) ili SpeedTouch-a?
Ako je ovo drugo, kako?
- Kingdom Saint Vracha 4ver :devil: -
Utulite ovu NOVU TV bolje i za vas i za nas:mad: Vi se ne blamirate mi se ne nerviramo:mad:
Josh uvjek imaju povremenih problema sa slikom na tom kanalu
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
prvo sto zelim da kazhem je da se zahvalim sto ste nam omogucili gledanje formule 1 na hrt 2,a druga stvar jeste,ako ne mozhete sliku na kanal nov@ da popravite,onda je bolje da je maknete sa spiska jer ovo je katastrofa![]()
da se ne makne jer nova je jedan od boljih kanala sto su ubacili u ponudu. A popravljat je morate ali dok je digija ko sto neko rece necu vam puno zamjerat.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Zahvaljujuci brzoj reakciji jedne osobeaktiviran mi je broj i adsl i extratv usluge nakon preseljenja u rekordnom vremenu.
Puno hvala![]()
Trenutno nemam speedtouch ovdje, ali pogledajte u opcijama da li ima podesavanje izlazne snage WiFi-a. Provjericu gdje se tacno nalazi ta opcija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks