Page 18 of 722 FirstFirst ... 81415161718192021222868118518 ... LastLast
Results 426 to 450 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Polako polako, mora se nesto i zrtvovati da bi se nesto dobilo. Ove godine gradimo, sledece godine ubiramo plodove. Gradili su i bulevare po Podgorici, pa se zaobilazilo, mucilo, cekalo a sad se na tim mjestima uziva, prosto ti milina da vozis.

Manite se vi nas i naseg referenduma, nego se pozabavite svojim problemima, vi koji niste odavde.

Crna Goro, majko moja.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija ima preko cele godine turiste i posecenija je od Crne Gore.Beograd,Kopaonik i Zlatibor donesu veci prihod nego primorje.Srpski turista-prosecan potrosi oko 3000e za letovanje ali na boljoj destinaciji a ne u CG.Vase primorje je lose uredjeno pa zato privlaci paradajz turiste.Ko jednom ode van CG vise nece ni doci osim ako ga rodjaci ne zovu.Zato uzmite se u pamet pa poradite malo na imidzu.Nije dovoljno privuci turiste treba ih stimulisati da opet dodju i jos da vas preporuce.Sve najbolje!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by janko80 View Post
    Srbija ima preko cele godine turiste i posecenija je od Crne Gore.Beograd,Kopaonik i Zlatibor donesu veci prihod nego primorje.Srpski turista-prosecan potrosi oko 3000e za letovanje ali na boljoj destinaciji a ne u CG.Vase primorje je lose uredjeno pa zato privlaci paradajz turiste.Ko jednom ode van CG vise nece ni doci osim ako ga rodjaci ne zovu.Zato uzmite se u pamet pa poradite malo na imidzu.Nije dovoljno privuci turiste treba ih stimulisati da opet dodju i jos da vas preporuce.Sve najbolje!!!

Nominacija za post godine!
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vicevi su na ovom linku https://forum.cdm.me/forumdisplay.php?f=36
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E sta cine veseljaci Vise potrosi na ljetovanje nego sto zaradi za godinu dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    E sta cine veseljaci Vise potrosi na ljetovanje nego sto zaradi za godinu dana.
    To i ja primijetih...
    Znaci u Srbiji je prosjecna plata u poslednjem mjesecu bila 374 eura, nezaposljenost je oko 18.5%, vise je penzionera (prosjek oko 250e) nego radnika (odnos 105:100) uz to tamo zivi oko 400.000 izbjeglica i 200.000 IRL...

Kad sve to cojek sabere (a i pomnozi) dodje se do toga da u prosjecnoj SRB porodici zive muz i zena, 1 dijete i 1 penzioner, jedno je zaposljeno i ukupni prihodi su im oko 600 eura mjesecno, a njih 3 (ako ne vode djeda, a obicno ga ne vode) potrese na moretu oko 9.000 eura...znaci oko 7.200 godisnjih prihoda i jos se uzajme do ovih 9.000 u ludilo provod u nekoj zamlji, koja nikako nije Crna Gora, nego obavezno neka uredjena, fensi, bogata sa ludim dnevnim i nocnim provodom, restoranima i vodenim parkovima, hiljadama muzeja u koje prosjecni srpski turista naprosto hrli i slicno...

I da ne bi bilo ljutne, smajli na kraju, super ste, mi vas puno volimo, iako smo se "otcepili" od vas.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jasno da je vama to nepojmljivo!Ali jeste li se zapitali zasto vasi hrle u Beograd da rade?Sto ne ostaju u domovini kad vam drzava dozivljava procvat.Pitajte malo njih kolike su ovde plate.Vi nemate drustvenog produkta za izvoz sve uvozite zato se ne mozete uporedjivati sa nama u ekonomskom smislu...Mrzi me dalje da vam objasnjavam,malo se raspitajte po npr.Kontikiju za hotele sa 5 zv. svi su rasprodati mahom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srpski turista-prosecan potrosi oko 3000e za letovanje
    Eto shale niotkuda...

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To je on u proseku rekao Znaci neko ide na more dva puta, a on pise gluposti po forumu. U prosjeku su oba bili na moru a i gluposti bilo duplo manje

Jasno da je vama to nepojmljivo!Ali jeste li se zapitali zasto vasi hrle u Beograd da rade?Sto ne ostaju u domovini kad vam drzava dozivljava procvat.Pitajte malo njih kolike su ovde plate.Vi nemate drustvenog produkta za izvoz sve uvozite zato se ne mozete uporedjivati sa nama u ekonomskom smislu...Mrzi me dalje da vam objasnjavam,malo se raspitajte po npr.Kontikiju za hotele sa 5 zv. svi su rasprodati mahom
    Chu hrle u Beograd??? Kako nece kad je oglas "da li ces biti portir na Cetinju ili direktor na Dedinju"
    Zli jezici kazu da Srbija najveci izvoz ima u neku malu novu drzavu a mozda i lazu kad imaju da trose vise no zarade
    Neka si ti nama objasnio treba se ponekad i nasmijati a nesto to tvoje izabrano ime talicno za zasmijavanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno ste zanimljivi.Vi stvarno mislite da se salim i nikako ne mozete da prihvatite da se ovde bolje zivi nego sto vi mislite.Pa cak i manji gradovi napreduju-sporo ali polako se bude.Imate taj nadmen odnos prema Srbima a nemate niti razloga,a bogami ni podloge.Uvek ste nam bili bliski.Ja cak tvrdim da smo isti narod mada u poslednje vreme se bas razocaravam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve je to mnogo tragicnije ukoliko se ti ne salis, ali zdravo ti nama biJo i na more dodiJo i tolike pare trosiJo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default .................................!

Ja cak tvrdim da smo isti narod mada u poslednje vreme se bas razocaravam
    Iskoristio bih priliku da zamolim da ovo trenutno razocarenje, iako ima odredjeno vremensko trajanje, ne ostavi trajne posljedice na tvoj dozivljaj nase etnicke identicnosti. Mislim da bi slican efekat bio poguban za razvoj tvog umnog habitusa, a moguce sposobnosti objektivnog sagledavanja stvari.

Hvala.
    Caesar`s wife must be above suspicion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E pa neka sam vas razveselio bas mi je milo.A gde letuje vasa lokalna gospoda-ne ovi direktori po Srbiji oni su nasa dika!?:mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sigurno ljetuju na Zlatiboru, ne bi li vam povecali prosjek prihoda od turizma u cilju jacanja dobrosusjedskih odnosa
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa da znas da ih i tamo ima,evo ozbiljno vam kazem.Zlatibor pun crnogoraca.Dalje gde jos letuju?A da i preko koje agencije?
    Bez ljutnje samo da uporedimo vase i nase turiste.Mislim da ste i tu inferiorni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pretpostavila sam. Eto kakve mi vama saljemo turiste, a vi nama sve neke paradajzase i sopocance
    Kako Vaša bolest ?

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nego, otprilike, valjda ono sto je bitno jedino - kad bi ministarstvo turizma moglo izac sa nekim konkretnim analizama, kako se odvija sezona, tipa zarada, broj gostiju npr. do prvog jula, da li su ispostovali planove, tako nesto... Ili su oni vec to odradili, a ja propustio
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad uredite obalu poslacemo i mi vama nesto od naseg proseka.Pozdrav do sutra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default .................................!

Janko, mene je strah da bi i nakon dobijanja svih evropskih i svjetskih nagrada za kvalitet crnogorske obale (nadam se, nekad...), ista i dalje bila nepristupacna predstavnicima prosjeka koji bi nam (ti) uputio.

Srecom.
    Caesar`s wife must be above suspicion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Superkul! Dovescemo i kamile da Sopocancu deca imadu.
    ♩♬

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi je li ovo onaj Janko?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sta je sve onaj Janko obecava da ce okinuti (ako se Crna Gora osamostali), od njega nije ostalo ni parandzika

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Stvarno ste zanimljivi.Vi stvarno mislite da se salim i nikako ne mozete da prihvatite da se ovde bolje zivi nego sto vi mislite.Pa cak i manji gradovi napreduju-sporo ali polako se bude.Imate taj nadmen odnos prema Srbima a nemate niti razloga,a bogami ni podloge.Uvek ste nam bili bliski.Ja cak tvrdim da smo isti narod mada u poslednje vreme se bas razocaravam
    :mrgreen:ti zaboravljas Janko da su nase veze sa Srbijom neraskidive i da iz prve ruke imamo informacije koliko se dobro zivi u braCkoj Srbiji...Aj se malo raspitaj ko lEtuje na Zlatiboru....i pozdravi Peca Popovica kad ga vidis...Neka si nas razveselio i neka si se razocarao kad si shvatio da u stvari nijesmo isti narod! jesi li se zato razocarao?:mrgreen::lolblue:
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Zli jezici kazu da Srbija najveci izvoz ima u neku malu novu drzavu a mozda i lazu kad imaju da trose vise no zarade
    Zli jezici takođe pričaju da i vi trošite više nego što zaradite i da vam je spoljnotrgovinski deficit 2007 godne bio oko milijardu evra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ne plazi jezik i no problem
    Kako Vaša bolest ?

Page 18 of 722 FirstFirst ... 81415161718192021222868118518 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)